Σούπα με είδη γραφείου

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5738 times
Been thanked: 6984 times

Σήμερα το απόγευμα πέρασα από τον Ευγγελίδη στο Σύνταγμα μετά από αρκέτο καιρό. Ενώ είχα παει αρκετές φορές παλαιότερα, αλλά ποτέ δεν είχαμε πιάσει μεγάλη συζήτηση. Ο τύπος έχει απίστευτο πάθος με τις πένες και μόλις είδε ότι ασχολούμαι με το θέμα ενθουσιάστηκε και κατέβασε όλο το μαγαζί, παρά που είχε περάσει προ πολλού η ώρα που κλείνει.
Μου τράβηξαν την προσοχή οι kaweco που εχει φέρει πρόσφατα. Ισως να δοκιμάσω μια κάποια στιγμη.
Για την ιστορία αγόρασα δύο limited μελανια της montblanc: πράσινο "William Dafoe" και ένα ανοικτό κόκκινο/πορτοκαλί "Ghandi".
Χάρης
Άβαταρ μέλους
Arisk
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 1273 times
Been thanked: 790 times

Χάρη εαν δεις και την επετειακη της montblanc "Willialm Dafoe" τότε :shocking
Άρης
NavalArchitect

Κάποιο μέλος-φίλος με παρακάλεσε να βάλω μιά-δυό φωτό από την τσάντα που πήρα στην Αυστραλία πριν μία εβδομάδα.
Νομίζω πιό σωστό είναι να πάει στην ενότητα "Είδη γραφείου", αν και ίσως της ταιριάζει πιό πολύ η κατηγορία "Είδη ταξιδίου".

Έχω δυστυχώς πετάξει τα χαρτιά, αλλά ευτυχώς μόλις βρήκα τον κωδικό της από την αναζήτηση στο Google που είχα κάνει μέρες πριν.
Είναι η Bally Maed-100, #6184507. Τιμή αγοράς κάπου στα 760 Euro στο Perth duty free. Φαίνεται κι εδώ, εδώ, αλλά και εδώ.

Είναι η πρώτη Bally που έχω, κι εν γένει το πρώτο προιόν Bally που δοκιμάζω. Είχαν στο παρελθόν βρεθεί στα χέρια μου προιόντα της εταιρίας, αλλά αυτό είναι το πρώτο κομμάτι που αγοράζω. Το σχεδιαστικό στυλ της Bally γενικότερα είναι λίγο βαρετό στα μάτια μου, κι αυτός είναι ο λόγος που απέφευγα ως τώρα να πάρω κάτι.

Αυτό που με έκανε να την αγοράσω είναι το πολύ ωραίο δέρμα, μαύρο και ζεστό σε υφή, ούτε πολύ σκληρό ούτε πολύ μαλακό. Επίσης, τα fittings που έχει (οι κρίκοι στο φερμουάρ, οι κρίκοι που συνδέουν τα δερμάτινα χερούλια της τσάντας με το κυρίως σώμα της) είναι αξεπέραστης ποιότητας, με εξέπληξε η αίσθηση και το φινίρισμά τους (έχω τσάντες Tumi, Testoni, Piquadro, και δερμάτινες Ιταλικές οπότε κάποια εμπειρία υπάρχει). Το μαύρο χρώμα είναι αξεπέραστο, το σχέδιο σοβαρό και διαχρονικό, η τσάντα δεν είναι πολύ μεγάλη ούτε πολύ μικρή, έχει εξωτερικά σχισμή για να μπαίνει στο χερούλι μεγάλης αποσκευής/βαλίτσας, ε, δεν χρειάζεται και κάτι παραπάνω για να πεις το 'ναι'.

Σκεπτόμουν εδώ κι ένα μήνα να πάρω μία LV στο ίδιο στυλ (μπλε χρώμα) αλλά για τα χρήματα που βρήκα την Bally είπα να προχωρήσω και να την αγοράσω. Σε LV θα πάμε σε παπούτσια σύντομα, τα έχω δοκιμάσει επανηλειμμένα και σας διαβεβαιώ είναι εκπληκτικής ποιότητας.

Την τσάντα δεν την έχω ανοίξει καν, και δεν την έχω βέβαια χρησιμοποιήσει ως τώρα. Στο εσωτερικό έχει διπλό lining, ένα compartment, βασικά πράγματα δηλαδή. Χωράει το Galaxy Note Pro μου (12.2") το οποίο το έχω μέσα σε custom δερματινη θήκη (σας την έχω δείξει αυτή;) συν την D3300 με τον 35/1.8G, και μένει κι άλλος χώρος φυσικά. Δεν έχω αποφασίσει αν θα την έχω για κάθε μέρα στο γραφείο ή αν θα την έχω για ταξίδια.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Arisk
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 1273 times
Been thanked: 790 times

Κωνσταντίνε ευχαριστω !!!
Για εμένα η μεγαλοπρέπεια ενος προιόντος σαν αυτο φαίνεται στην απλότητα (δεν έχει ανάγκει να φωνάζει " είμαι ακριβή") αλλά και στην ποιότητα υλικων και φινιρίσματος.
41*31 είναι οι διαστάσεις;
Άρης
NavalArchitect

Να μετρήσω και θα σου πω...
Πιθανόν 38x30, αλλά να το επιβεβαιώσω.
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times

Κωνσταντίνε είναι πανέμορφη η τσάντα.

Για όσους ψάχνουν πιο ακριβές πένες, το massdrop έχει πολύ καλές τιμές, ίσως τις καλύτερες της αγοράς.
Πχ. Lamy 2000 με $115 με παράδοση στην Ελλάδα, κοιτάξτε εδώ.

Aν δεν δουλεύει το παραπάνω, κοιτάξτε εδώ.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Άβαταρ μέλους
Giannis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
16
Has thanked: 1038 times
Been thanked: 1249 times

Δημήτρη, το Σάββατο έσκασα και εγω μύτη στον Ευαγγελίδη ;) για κανένα στυλο Sheaffer (προνήπια δηλαδή :D ) και χάζεψα
αρκετά, να μην σου πω οταν με είδε η Σύζυγος οτι άρχισε να ωρύεται, άντε μου λέει να κολλήσεις και εδω και να αρχίσουμε νεα σχέδια !!
if you have a great shave you have a great day
NavalArchitect

38x31, απο μια πολυ προχειρη μετρηση, δεν εχω ταινια εξω τωρα...
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5738 times
Been thanked: 6984 times

Ψάχνω να βρω κουτί/συρταράκια μικρού μεγέθους για το γραφείο μου στο σπίτι. Κατά προτίμηση από πραγματικό κατάστημα στην Άθήνα, ώστε να μπορώ να το δω από κοντά. Φυσικά ψάχνω και στα παλιατζίδικα αλλά δεν έχω βρει κάτι. Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Κάτι σαν και αυτό:

Εικόνα

ή αυτό:

Εικόνα

ή αυτό:
Εικόνα

ή ακόμα και αυτό:

Εικόνα
Χάρης
Άβαταρ μέλους
Petros.Mp
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 1131 times
Been thanked: 2139 times

Χάρη καλημέρα,

Γιατί δεν λες σε κάποιον μαραγκό - ξυλουργό να σου φτιάξει αυτό που θες στο χρώμα και στο μέγεθος που θες ;
Έψαχνα και εγώ για παπουτσοθήκη με συρτάρια και τελικά την έφτιαξα όπως την ήθελα και ησύχασα.
Πέτρος

Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Είδη γραφείου”