Lime και λεμόνια...

Άβαταρ μέλους
newinhere
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12
Has thanked: 62 times
Been thanked: 180 times

Παιδιά, ανακάλυψα πως η δεσποινίς έταιρον ήμισυ έχει μία τρέλα συμπάθεια με τα λεμονούχα αρώματα...
Δι'αυτόν τον λόγον, ζητώ την βοήθειάν σας δια την εύρεσιν των καλύτερων (αρωματικώς κυρίως) λεμονούχων κρεμών και σαπώνων...
Αν υπάρχουν και στην ελληνική αγορά, ακόμη καλύτερα...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υ.Γ. #1 Δική μου προτίμηση oriental & spicy κυρίως... Δύσκολος συνδυασμός μάλλον αλλά αν γνωρίζετε κάτι...
Υ.Γ. #2 Αν το επιτρέπουν οι κανόνες του forum (επειδή το έχω αναρτήσει στην κατηγορία κρέμες και σαπούνια), και για να μην ανοίγω νέο θέμα, θα ήθελα να μου προτείνετε και κάποια asl με παρεμφερές άρωμα...
Νομίζω έχω S.A.D.
“I have come here to chew bubblegum and kick ass…and I’m all out of bubblegum.”
Μην κοιτάς το τι· αλλά το γιατί!
nikos.a

EJ Lime & Pomegranate( top άρωμα)

Speick Αctive ss bowl
Άβαταρ μέλους
yiannischris
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 8965 times
Been thanked: 17780 times

West Indian Lime - Crabtree and Evelyn !!
Our West Indian Lime collection for men features an invigorating tonic blend of lime, lemon, orange flower and vetiver - native to the British West Indies - with nutmeg, ginger, coriander and a woody accord of juniper, cedar and sandalwood
Απλά κορυφαίο ...και πανάκριβο τώρα πιά !!
Γιάννης
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17340 times

newinhere έγραψε:
Υ.Γ. #1 Δική μου προτίμηση oriental & spicy κυρίως... Δύσκολος συνδυασμός μάλλον αλλά αν γνωρίζετε κάτι...

oriental&spicy εε? old spice.
nikos.a

Mου το είχαν φέρει δώρο από τo Αttica και πήγα και το άλλαξα. Το άρωμά του είναι απλά γλυκό, χωρίς ιδιαίτερο χαρακτήρα και αδύναμο. Δεν λέει και τίποτα.

Επίσης, δεν είναι και κορυφαίο! Το συγκεκριμένο έχει διαφορετική συνταγή από τα υπόλοιπα, τουλάχιστον μέχρι πριν ανανεωθούν κι αυτά, πριν αλλάξει όνομα το Νοmad και ετικέτες. Είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να επιτευχθεί καλός αφρός. Νερουλός, στεγνώνει αμέσως κλπ.. Ρίξτε μια ματιά στα ξένα φόρουμ να δείτε τί λένε. Πραγματικό κράξιμο. Γι' αυτό πιο πολύ το άλλαξα. Μέχρι και άνθρωποι που είναι χρόνια πολλά στο χώρο, έστειλαν email με παράπονα στην C & E. Θέλω να πω, ότι δεν είναι μόνο ένας που έχει το πρόβλημα, δεν θα κόλλαγα αν ήταν έτσι, αλλά να μην πω όλοι, να πω οι περισσότεροι όσοι έτυχε να το δοκιμάσουν κι έκαναν reviews!

Για μένα η εταιρία αυτή δεν αξίζει μία, ειδικά μετά την γελοία νέα οικονομική της πολιτική.
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

Βασικά θα σου πρότεινα την castle forbes lime.Φαντάσου lemon pie.Μετά μια λύση είναι και το νεο speick.Δηλαδή η νέα κρέμα που την έχω,και είναι βέβαια πιο μοντέρνα.Σε λεμόνι έχω και άλλα πολλά προιόντα τα οποία γερνουν πιο πολύ στο lime.Η vi john lime κρέμα αρέσει σε πολλές γυναίκες μεταξύ και της κοπέλας μου.Από την άλλη μπορείς να σκεφτείς οτι και το ΑΡΚΟ έχει λεμόνι αν και διαφέρει από τα προηγούμενα.Πρός Ινδία-Τουρκία μεριά θα βρείς πολλά λεμονάτα σαπούνια/κρέμες.Μου φαίνεται οτι πρέπει να κινηθείς προς aftershave μάλλον παρά προς σαπούνι,αφού αυτό μένει αρωματικά περισσότερο.

υ.γ Και το old spice lime μπορεί να σου φανεί καλή επιλογή αν και το είχα βρεί έτσι κι έτσι.
υ.γ2 Ένα setup που μου έρχεται στο μυαλό είναι το εξής:castle forbes lime & alcolado glacial & μυρτώ λεμόνι/μενούνος λεμόνι/μυρτιά λεμόνι & 444
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
NikosX
Δημοτικό
Δημοτικό
12
Has thanked: 208 times
Been thanked: 895 times
Επικοινωνία:

Εχω δοκιμάσει:

Castle & Forbes Lime shaving cream -- αιθέριο έλαιο, έξοχη
Αrt of Shaving Lemon shaving cream -- αιθέριο έλαιο, έξοχη
Cyril Salter Sublime Citrus shaving cream -- γλυκίζει
Crabtree & Evelyn West India Lime shaving soap -- καλο, γλυκίζει
Μuhle Sea Buckthorn shaving soap -- lime-orange, φρουτώδες-γλυκούλι
Μuhle Sea Buckthorn shaving cream -- ίδια: lime-orange, φρουτώδες-γλυκούλι
Musgo Real Spiced Citrus shaving cream
Taylor's Avocado shaving cream -- παραδόξως, "φρουτο-κιτρίζει"

Speick after shave lotion -- εσπεριδοειδή
Μενούνος Νο 10 -- κλασική
Myrsol Limone after shave lotion -- δροσερή
He shaved evenly and with care, in silence, seriously.James Joyce
Άβαταρ μέλους
Giannis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
17
Has thanked: 1038 times
Been thanked: 1249 times

Σαπούνι Lemongrass & Eucalyptus και Lime του Mikes με ιδιαίτερα έντονη τη μυρωδιά Λεμονιού(αιθέρια) και κορυφαία ποιότητα!!!
if you have a great shave you have a great day
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5740 times
Been thanked: 5633 times

Οι επιλογές πολλές αλλά έγραψες πως προτιμάς την εγχώρια αγορά και να είναι κάπως spicy το άρωμα.

Αν έχεις το πακέτο οδοιπόρος δοκίμασε το Pannacrema Νamaste ss, είναι συνδιασμός lemon & oakmoss και την Τhe art of shaving lemon sc, που έχει αιθέριο έλαιο. Aν σου αρέσουν, πολύ καλά προιόντα με αιθέρια έλαια έχουν επίσης ο Mike ( Mike's Natural Soaps ) και η Castle Forbes. Στο έγραψαν τα παιδιά παραπάνω.

Δυστυχώς κανένα απο αυτά δε θα τα βρείς εδώ. Θα πρέπει να τα παραγγείλεις απο το εξωτερικό και δε ξέρω και αν θα τα βρείς οταν τα ζητήσεις :beah2

Μιά εύκολη σχετικά λύση είναι το Αrko, ss. Πάμφθηνο αλλά και απαίσιο, για μένα ! Μου θυμίζει λεμόνι τρύλετ για τα πιάτα.

Ξεφεύγοντας λίγο απο το πολύ χημικό άρωμα του Αrko πάμε στη ToOBS Lemon & Lime. Ωραίο, δροσερό άρωμα λεμονιού αλλά χωρίς τις πικάντικες νότες που ψάχνεις. Στο ίδιο μήκος κύματος και τα Εdwin Jagger Lime & Pom.

Aυτά τα βρίσκεις εδώ. Έστω και με αντικαταβολή.

Έχω την εντύπωση πως και το Valobra Cologne ss, έχει ένα άρωμα που "λεμονίζει" κάπως αλλά μη σε πάρω στο λαιμό μου.

Πιό πάνω αναφέρθηκε το Crabtree & Evelyn West Indian Lime. Θα σου πρότεινα και γώ να το αποφύγεις. Δε θα βρείς το άρωμα που περιμένεις διαβάζοντας τη λεζάντα.

Τα asl τώρα που μπορείς να συνδιάσεις με το σαπούνι είναι πάρα πολλά. Το λεμόνι είναι εύκολο σαν άρωμα και επιτρέπει πολλούς συνδιασμούς. Πάμε στα ακριβά ? ΤοΟΒS no74 Victorian Lime, θες κάτι σε ΗΒG ? ( θα το βρείς στο iherb ) δοκίμασε το ΗBG Key Lime
( λεμόνι με τόνους απο ευκάλυπτο/μέντα ).

Θές κάτι απο το κοντινό σου κατάστημα, Μενούνος edc ( πρόσεξε το οινόπνευμα να είναι 60 βαθμών όχι 85 ).

Τέλος η Βrut και η Αqua Velva συνδιάζονται όμορφα με λεμοσάπουνα αλλά δε θα μυρίζεις λεμόνι στο τέλος, απλά έχουν αρωματικές νότες.

Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα. Καλό κυνήγι !
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17340 times

μερικα λεμονατα.
a1a1.jpg
aimperial-as.jpg
aTHAYERS LEMON ASTRINGENT n Logo.png
amyrsol-lemon-after-shave-200ml.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”