Γένια 2 ημερών
-EJ DE89BL ( Shark 2* SC)
-Semogue 1250
-Cella Cream
-Floid
Στο προηγούμενο επεισόδιο o Κωνσαντίνος είχε πρόβλημα με τις Shark. Τι θα γίνει τελικά σήμερα? Θα του φύγει το πρόβλημα ή θα φύγουν οι λεπίδες?
Σήμερα λοιπόν ξεκίνησα να αλλάξω λεπίδα και να δοκιμάσω καινούργια ή να αλλάξω άλλη μάρκα αλλά κάτι μέσα μου έλεγε,
"Δώστου αλλη μια ευκαιρία, δώστου αλλη μια ευκαιρία" , έτσι λοιπόν αποφάσισα να ακούσω το "μέσα" μου.
Λεω να δοκιμάσω με Cella που ξέρω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα στον αφρό. Έβγαλα το Floid που είναι ο καλύτερος κριτής και ξεκίνησα.
Αποτέλεσμα? ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ! Τραβούσανε. Ειδικά μόλις φτάνω στο πιγούνι μου,
σκέφτηκα , "οι φίλοι μου, μου το'χαν πει. Ξέχνα ρε Κώστα τις Super Chrome. Όσο και να το θέλεις ποια, δεν πρόκεται να μην τραβά. :whistle :whistle "
Έτσι λοιπόν συνεχίζω και τελειώνω το πρώτο πέρασμα. Βλέπω αποτέλεσμα πολύ καλό όταν ξέπλυνα το πρόσωπο μου. Λέω πάω για το δεύτερο πέρασμα....
Δεύτερο πέρασμα XTG ως συνήθως και αποτέλεσμα, πολύ καλό για άλλη μια φορά! Τελειώνω και ετοιμάζω τον κριτή!!!
Ναι καλά καταλάβατε, ρίχνω floid και περιμένω. Τίποτα, όλα καλά. Δροσιά με λίγο κάψιμο στην αρχή. Όχι τίποτα ασυνήθιστο!
Τελικά? Πολύ καλό ξύρισμα και για την ακρίβεια αρκετά βαθύ! Δηλαδη για να το πω καλύτερα, αν δεν τραβούσανε τόσο, θα ήτανε από τις καλύτερες λεπίδες που έχω χρησιμοποιήσει!
Τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο? Θα πάει για άλλη λεπίδα? Θα βγάλει και άλλο ξύρισμα για να τεστάρει την αντοχή τους ώστε να βγάλει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη? Κανείς δεν ξέρεις (ούτε ο ίδιος. :hystericalbs1 )
Η απάντηση, στο επόμενο επεισόδιο.