Καλημέρα σε όλους,
Gillette Pre-Shave Wash
Proraso White Pre-Shave Cream
Semogue 1470
MWF SS
EJ κεφαλή + λαβή ΑΤΤ
Astra (#2)
Floid Vigoroso + 444
Όλα καλά!! :thnx
Το ξύρισμα της ημέρας: Οκτώβριος 2014
- Spiros
- Δημοτικό

- 12
- Has thanked: 3899 times
- Been thanked: 3837 times
-
tiguansm
- Νήπιο

- 11
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 93 times
Γένια 36 ωρών
Proraso Pre shave White
Simpson Commodore X1
Cella
Merkur Progress 3,5 & Perma Sharp #3
Floid Vigoroso
444
Με δύο περάσματα όλα καλά.
Όταν δεν κυνηγώ το BBS δεν έχω κοψιματάκια και το χαίρομαι πολύ καλύτερα.
Προσωπικά για μένα καλύτερα πιό συχνο ξύρισμα χωρίς προσπάθεια BBS παρά να προσπαθώ για το τέλειο
Proraso Pre shave White
Simpson Commodore X1
Cella
Merkur Progress 3,5 & Perma Sharp #3
Floid Vigoroso
444
Με δύο περάσματα όλα καλά.
Όταν δεν κυνηγώ το BBS δεν έχω κοψιματάκια και το χαίρομαι πολύ καλύτερα.
Προσωπικά για μένα καλύτερα πιό συχνο ξύρισμα χωρίς προσπάθεια BBS παρά να προσπαθώ για το τέλειο
-
paratairosexthros
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 3384 times
- Been thanked: 5292 times
Omega 49
Palmolive menthol cream
EJ 89
Supermax stainless #1
Aqua Velva
Η συγκεκριμένη κρέμα υστερεί λιιιιιγουλάκι σε προστασία.Ωστόσο,το άρωμά της,ο αφρισμός της και η τιμή της δεν μπορούν να παραβλεφθούν.Σε συνδυασμό με τις -αγαπημένες μου- λεπίδες,δεν είχα προβλήματα.Και η av δεν έτσουξε στο τέλος.
[youtube][/youtube]
Palmolive menthol cream
EJ 89
Supermax stainless #1
Aqua Velva
Η συγκεκριμένη κρέμα υστερεί λιιιιιγουλάκι σε προστασία.Ωστόσο,το άρωμά της,ο αφρισμός της και η τιμή της δεν μπορούν να παραβλεφθούν.Σε συνδυασμό με τις -αγαπημένες μου- λεπίδες,δεν είχα προβλήματα.Και η av δεν έτσουξε στο τέλος.
[youtube][/youtube]
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
- giobi
- Νήπιο

- 12
- Has thanked: 327 times
- Been thanked: 152 times
Καλημερα
Γενεια 48 ωρων
Muhle R106
Gillette Silver Blue
Omega 48
La Toja (σε μπολακι)
ASL La Toja
Παρατηρησεις:
Πρωτη φορα με τις silver blue. Ειναι καλες λεπιδες, αλλά δε μου φανηκαν τοσο γλυκες οσο πχ οι Personna. Νομιζω οτι θελουν καποια παραπανω προσοχη απο αλλες. Θα δοκιμαστουν κι άλλες φορες σιγουρα.
Επισης πρωτη φορα το asl της La Toja. Δειχνει πολυ καλο στην επιδερμιδα, το αρωμα του μου φαινεται αρκετα ουδετερο.
Ενα καλο ξυρισμα, χωρις πολλα πολλα...
(ωρε τι γραφω, πριν απο εναμιση χρονο ημουν στις πλαστικουρες και τωρα...χαχαχαχαχααχα. Ετσι ειναι, αμα ανεβει ο πηχυς τοτε μαλλον βαζουμε άλλα στανταρντς...)
Γενεια 48 ωρων
Muhle R106
Gillette Silver Blue
Omega 48
La Toja (σε μπολακι)
ASL La Toja
Παρατηρησεις:
Πρωτη φορα με τις silver blue. Ειναι καλες λεπιδες, αλλά δε μου φανηκαν τοσο γλυκες οσο πχ οι Personna. Νομιζω οτι θελουν καποια παραπανω προσοχη απο αλλες. Θα δοκιμαστουν κι άλλες φορες σιγουρα.
Επισης πρωτη φορα το asl της La Toja. Δειχνει πολυ καλο στην επιδερμιδα, το αρωμα του μου φαινεται αρκετα ουδετερο.
Ενα καλο ξυρισμα, χωρις πολλα πολλα...
(ωρε τι γραφω, πριν απο εναμιση χρονο ημουν στις πλαστικουρες και τωρα...χαχαχαχαχααχα. Ετσι ειναι, αμα ανεβει ο πηχυς τοτε μαλλον βαζουμε άλλα στανταρντς...)
Αντωνης
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times

Καλημερα σας
- MWF ως preshave
- Fatip Grande
- Gillette 7oClock Super Platinum
- Semogue 1470
- Arko
- Pinaud Clubman Special Reserve
Το λεω συχνα, το Infinity μας εχει κακομαθει... υπαρχει μεγαλη διαφορα στο πως στρωνει τον αφρο...
Το special reserve απλα καταπληκτικο ! "Σκουρα" αντρικη μυρωδια με πολλες ακρες και λιγο λιβανι στο τελος - για τους μεγαλυτερους ηλικιακα συνφορουμιτες μας :-)

-
macho
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17338 times
γενια24ωρων
nesti dante dolce vive.s.n.pre
merkur500progress 5/3/1
personna plat.2
omega48pro
rose of bulgaria for men sc
alum block
proraso green asl
proraso whitw asc
3περασματα,bbs.
πολυ καλο και το σημερινο ξυρισμα.η μηχανη εδωσε παλι ρεσιταλ.πρεπει μονο να βρω σε ποια ρυθμιση κανει το καλυτερο ξυρισμα.σημερα ξεκινησα απο το 5 και στο 2ο και 3ο περασμα αντιστοιχα πηγα στο 3 και 1.μεχρι το 3 ξυριζει super στο 1 ομως ηταν πολυ ηπια.αυριο λεω να την δοκιμασω στις ρυθμισεις 5/4/3. σημερα χρησιμοποιησα και την rose of bulgaria shaving cream. καλη κρεμα με ωραιο και ελαφρυ αρωμα τριανταφυλλο.απεδωσε αριστα και ηταν πολυ προστατευτικη.το μονο μειον οτι δεν αφριζει και χρειαζεται μεγαλη ποσοτητα.μαλλον θα την χρησιμοποιω σε συνδυασμο με αλλες κρεμες.
nesti dante dolce vive.s.n.pre
merkur500progress 5/3/1
personna plat.2
omega48pro
rose of bulgaria for men sc
alum block
proraso green asl
proraso whitw asc
3περασματα,bbs.
πολυ καλο και το σημερινο ξυρισμα.η μηχανη εδωσε παλι ρεσιταλ.πρεπει μονο να βρω σε ποια ρυθμιση κανει το καλυτερο ξυρισμα.σημερα ξεκινησα απο το 5 και στο 2ο και 3ο περασμα αντιστοιχα πηγα στο 3 και 1.μεχρι το 3 ξυριζει super στο 1 ομως ηταν πολυ ηπια.αυριο λεω να την δοκιμασω στις ρυθμισεις 5/4/3. σημερα χρησιμοποιησα και την rose of bulgaria shaving cream. καλη κρεμα με ωραιο και ελαφρυ αρωμα τριανταφυλλο.απεδωσε αριστα και ηταν πολυ προστατευτικη.το μονο μειον οτι δεν αφριζει και χρειαζεται μεγαλη ποσοτητα.μαλλον θα την χρησιμοποιω σε συνδυασμο με αλλες κρεμες.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Καλησπέρα
Χθές με γένια 2 ημερών
Merkur Progress
Iridium Super (4#)
Men's Only SE with TGN Super 3 Band Finest
Cad HTGAM ss
Speick asl

Πρώτο ξύρισμα με το Cad και οι εντυπώσεις πολύ καλές .Ωραίο άρωμα και σίγουρα πιο έντονο απο το Gondolier . Τρία περάσματα και αρκετά βαθύ ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς . Περισσότερες εντυπώσεις οταν γίνουν περισσότερα ξυρίσματα μαζί του.
Χθές με γένια 2 ημερών
Merkur Progress
Iridium Super (4#)
Men's Only SE with TGN Super 3 Band Finest
Cad HTGAM ss
Speick asl

Πρώτο ξύρισμα με το Cad και οι εντυπώσεις πολύ καλές .Ωραίο άρωμα και σίγουρα πιο έντονο απο το Gondolier . Τρία περάσματα και αρκετά βαθύ ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς . Περισσότερες εντυπώσεις οταν γίνουν περισσότερα ξυρίσματα μαζί του.
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Καλησπέρα από τον Πειραιά !!
Merkur Futur (1)
Astra Superior Platinum
LS Silvertip 26mm Butterscotch
Palmolive Crema da Barba Classica
Aqua Velva Ice Blue (Usa) + Menthol Crystals
Apivita Mens Care Balsame & Propolis After Shave
Merkur Futur (1)
Astra Superior Platinum
LS Silvertip 26mm Butterscotch
Palmolive Crema da Barba Classica
Aqua Velva Ice Blue (Usa) + Menthol Crystals
Apivita Mens Care Balsame & Propolis After Shave
Γιάννης
-
NikosX
- Δημοτικό

- 12
- Has thanked: 208 times
- Been thanked: 895 times
- Επικοινωνία:
Παλιές αγάπες
Όπου παλιές: το Rooney extra silvertip SMF 2007, η Sienna και η Sheraton 1937, ίσως η μόνη Gillette open comb με κεφαλή TTO Βutterfly.
Για πρώτη φορά, μετά από χρόνια, δεν σφάχτηκα με vintage open comb!
Βέβαια, απέφυγα τις κόντρες...
Η 4711 απολύτως γνώριμη στο άρωμα (No 10!), ευχάριστη έκπληξη η μεταξυριστική της περιποίηση.
Τα μεγάλα πλούσια silvertip (Knot: 24mm, Loft: 60mm) μου φαίνονται πολύ ανοικονόμητα και διψαλέα, ή σαν να έχω ξεχάσει να τα δουλεύω...

Όπου παλιές: το Rooney extra silvertip SMF 2007, η Sienna και η Sheraton 1937, ίσως η μόνη Gillette open comb με κεφαλή TTO Βutterfly.
Για πρώτη φορά, μετά από χρόνια, δεν σφάχτηκα με vintage open comb!
Βέβαια, απέφυγα τις κόντρες...
Η 4711 απολύτως γνώριμη στο άρωμα (No 10!), ευχάριστη έκπληξη η μεταξυριστική της περιποίηση.
Τα μεγάλα πλούσια silvertip (Knot: 24mm, Loft: 60mm) μου φαίνονται πολύ ανοικονόμητα και διψαλέα, ή σαν να έχω ξεχάσει να τα δουλεύω...
He shaved evenly and with care, in silence, seriously. ― James Joyce
- digibill
- Λύκειο

- 11
- Has thanked: 2206 times
- Been thanked: 2875 times
- Επικοινωνία:
Καλησπερα σας απο το συννεφιασμενο, βιομηχανικο Μανχαιμ... Το προγραμμα μου πολυ φορτωμενο απο τη δευτερα, σημερα το μεσημερι ειχα για πρωτη φορα λιγο ελευθερο χρονο για ενα απολαυστικο ξυρισμα...

Kent Infinity Silvertex
Mercur 42c + Shark Super Chrome
HTGAM Synergy Cavendish ss
Pitralon. Classic asl
Αγόρασα το pitralon γυρω στα 3,5€ από supermarket. Μεταξυριστικα ειναι αψογο. Το αρωμα του εχει κατι ρετρο, παλιακο, αρρενωπο, οξυ στη μυτη, με νοτες απο ρετσινι, τονο παρεμφερη αναμεσα σε sir irish moos και denim gold...!
Απο αυριο επιστροφη Αθηνα.
Χαιρετισμους...

Kent Infinity Silvertex
Mercur 42c + Shark Super Chrome
HTGAM Synergy Cavendish ss
Pitralon. Classic asl
Αγόρασα το pitralon γυρω στα 3,5€ από supermarket. Μεταξυριστικα ειναι αψογο. Το αρωμα του εχει κατι ρετρο, παλιακο, αρρενωπο, οξυ στη μυτη, με νοτες απο ρετσινι, τονο παρεμφερη αναμεσα σε sir irish moos και denim gold...!
Απο αυριο επιστροφη Αθηνα.
Χαιρετισμους...