Penhaligon’s Endymion After Shave Balm

Άβαταρ μέλους
Arisk
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 1273 times
Been thanked: 790 times

Αρη ASG το Boellis Panama. κάτι ξέρω παραπάνω ;)
Άρης
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5738 times
Been thanked: 6984 times

Αφού με φάγατε για τα συστατικά του balm, ψάχνωντας σε αυτή τη βάση δεδομένων βρήκα τα εξής, ύποπτα συστατικά:

-Coumarin: χαμηλός κίνδυνος- ύποπτο ως καρκινογόνο και πιθανόν να προκαλεί αλλεργίες.
-Citronellol: χαμηλός κίνδυνος- πιθανόν να προκαλεί αλλεργίες.
-Disodium EDTA : χαμηλός κίνδυνος- ύποπτο για τοξικότητα στο δέρμα
-Sodium Benzoate : χαμηλός κίνδυνος- ύποπτο για τοξικότητα στο δέρμα
-Eugenole : μέσος κίνδυνος- ύποπτο για τοξικότητα στο δέρμα, άσθμα, επιπδραση στο ανοσοποιητικό και πιθανόν να προκαλεί αλλεργίες.
-Phenoxyethanol : μέσος κίνδυνος- ύποπτο για τοξικότητα. Απαγορευμένο στην Ιαπωνία.
-Linalool: χαμηλός κίνδυνος- πιθανόν να προκαλεί αλλεργίες.

Ακόμα και έτσι, αν και δεν είναι αγνό προίον, προσωπικά δεν ανησυχώ. Καλό είναι να τα αποφεύγουμε γενικά, αλλά μην τρελενόμαστε.
Χάρης
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

εγω παντως δεν θα εβαζα και το χερι μου στη φωτια για ορισμενα απο αυτα τα συστατικα.και ενταξει με 1 αντε 2 φορες χρηση μπορει να μην παθεις τιποτα αλλα αν χρησιμοποιεις καποιο καλλυντικο με αυτα τα συστατικα συνεχεια τι γινεται?
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5738 times
Been thanked: 6984 times

Τσιγάρο (ενεργητικά ή παθητικά) καυσαέρια, βαρέα μέταλλα που αιωρούνται στον δρόμο από την κίνηση τον οχημάτων, φυτοφάρμακα, αμίαντος (που υπαρχει ακόμα σε πολλά κινητά ή ακίνητα), ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, συντηρητικά στα τρόφιμα, αναψυκτικά, ακατάλληλα πλαστικά ποτήρια, κ.α. αποτελούν απείρως μεγαλύτερο κίνδυνο για την υγεία μας από ότι ένα βάλσαμο που παρασκευάζεται απο κορυφαία εταιρεία, σε μία χώρα με μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση από τη δικία μας.

Ας γυρίσουμε όμως στο θέμα μας.
Χάρης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pre-, After shave λοσιόν και -κρέμες”