Ηλίας έγραψε: Ήθελα να δοκιμάσω και το Perlier Sandalwood που μας έδειξε ο Yakoumis. Δυστυχώς στο Ηοndos που πήγα το είχε μόνο σε αφρόλουτρο. Το μύρισα αλλά δε μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα έτσι. Αν το βρώ μπροστά μου στο μέλλον θα το πάρω πάντως.
Tελικά το δοκίμασα σήμερα. Να'ναι καλά τα παιδιά που έτρεξαν για να το πάρω ο αχαίρευτος στα χέρια μου :thnx !
Μυρίζοντας το αφρόλουτρο πριν λίγες μέρες και συγκρινοντάς το με το σαπούνι, μπορώ να πώ πως οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν σωστές. Είναι αρωματισμένο με γλυκιές, floral νότες που μοιάζουν με μαστίχα (?) ή με βανίλια (?) και με τριαντάφυλλο (?).
Πολλά τα ερωτηματικά, το θέμα είναι πως ήλπιζα ότι τη γλυκύτητα θα την έβρισκα μόνο στο αφρόλουτρο.
Στο θέμα του αφρισμού το βρήκα, υποτονικό. Αλλά αυτό δε το γράφω επικριτικά. Μόνο σα παρατήρηση. Άλλα σαπούνια αφρίζουν περισσότερο, κάνουν πλουσιότερη και κρεμώδη σαπουνάδα.
Μένει μόνο να μετρήσω τη διαρκειά του, αν και αυτό δε θα σώσει τη παρτίδα για μένα. Δε κατάφερε να διώξει το Atkinsons απο τη πρώτη θέση των προτιμησεών μου, αλλά και πάλι ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε την ευκαιρία να το δοκιμάσω.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.