Οmega 48 Pro

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Σε κάτι τέτοιο

Εικόνα

Πλάκα κάνω.... :hystericalbs1 :megagrin

Εντάξει είπαμε οτι είναι μεγάλο το 48 αλλά οχι και τεράστιο , έχει και μεγαλύτερα.... :megagrin
Απο μπολ δεν υπάρχει κάτι στάνταρ ή κάτι ιδιαίτερο , απλά χρειάζεται κάποιο που να μπορείς να χτυπήσεις τον αφρό με ευκολία και οχι κάποιο μπολ σε μέγεθος δαχτυλήθρας... :megagrin
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

λοιπον εχουμε και λεμε:Ηλια μ'αρεσει ο αντιλογος και σε πολλα εχεις δικιο αλλα το πινελο απλα ειναι το καλυτερο 8)
desperado παρε φωτο(οχι η καλυτερη)ελπιζω να σε ικανοποιει το ανοιγμα μετα απο 6 μηνες χρησης ;)
161.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11

giobi έγραψε:Επειδη και εγω δεν εχω παρει με καλο ματι το 48, λογω μεγεθους, να ρωτησω κατι που πραγματικα το εχω απορια.
Σε τι μπωλ το φορτωνετε αυτο το τεραστιο πινελο;

Στα ιδια που βαζετε και τα κανονικα σε μεγεθος;
giobi το πινελο ειναι τεραστιο. εγω φορτωνω απο παντου,μικρα και μεγαλα μπωλ . κανει φορτωματα που πολλα καλα και ακριβα πινελα θα ζηλευαν.τα σαπουνια τα εχει για πλακα.αν δεν το εχεις θα σε συμβουλευα να το παρεις.πιστεψε δεν θα χασεις. ;)
Άβαταρ μέλους
giobi
Νήπιο
Νήπιο
12
Has thanked: 327 times
Been thanked: 152 times

Τελικα το αγορασα και γω πριν λιγες μερες.
Μεχρι στιγμης το δοκιμαζω, δεν εχω ξυριστει. Πρωτα εβαλα ενα mix απο κρεμες (τις οποιες ετσι κι αλλιως δεν χρησιμοποιω πια στο ξυρισμα), φορτωσε καλα.
Σημερα σκεφτηκα να βαλω ενα μαλακο σαπουνι να φορτωσει και πηρα το Proraso. Δεν μου πετυχε ο αφρος, ισως κατι να μην εκανα σωστα.
Στο καπακι πηρα τη Cella απο το ντουλαπι και ξεκινησα το γυρω γυρω μεσα στο μπολ. Μετα απο ελαχιστο χρονο ειχα ενα αφρο πολυ πλουσιο. Αν και ειναι ακομα αρκετα σκληρο, τα πηγε πολυ καλα και στο απλωμα του αφρου στο προσωπο.

Δειχνει οτι ειναι καλο πινελλο.
Αντωνης
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11

giobi κανεις face η bowl lathering?εγω κανω αποκλειστικα το δευτερο και εχω 100% επιτυχια στη δημιουργια αφρου . ;)
Άβαταρ μέλους
giobi
Νήπιο
Νήπιο
12
Has thanked: 327 times
Been thanked: 152 times

Επειδη ειμαι ακομα στις δοκιμες, το φορτωνω σε ενα μεγαλο ανοξειδωτο μπολ που βρηκα.

Στο μελλον θα δοκιμασω και στο προσωπο.
Αντωνης
Άβαταρ μέλους
newinhere
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
11
Has thanked: 62 times
Been thanked: 180 times

Πόση ώρα το μουλιάζετε παιδιά το 48 και πόσα ξυρίσματα σας ζήτησε για το στρώσιμο;
Νομίζω έχω S.A.D.
“I have come here to chew bubblegum and kick ass…and I’m all out of bubblegum.”
Μην κοιτάς το τι· αλλά το γιατί!
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11

στην αρχη για κανα 3μηνο περιπου το μουλιαζα γυρω στα 5 λεπτα σε ζεστο νερο.τωρα που εχουν περασει γυρω στους 8μηνες δεν το μουλιαζω καθολου ,ισα που το βρεχω λιγο.φορτωνει οπως ειναι και ειναι τοσο μαλακο που δεν το νοιωθω.για μενα το καλυτερο πινελο ανεξαρτητως κατηγοριας.στρωσιμο θελει κανα δυο βδομαδες, μετα στρωνει και δρομο. μετα απο αυτο παλι αυτο θα παρω. :xp1
Άβαταρ μέλους
newinhere
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
11
Has thanked: 62 times
Been thanked: 180 times

Χμμμ... ίσως πρέπει να το μουλιάζω λιγότερο... από την αρχή το μούλιαζα κάπου στα 10 λεπτά και δεν μ'αρέσει όπως γίνεται...
Νομίζω έχω S.A.D.
“I have come here to chew bubblegum and kick ass…and I’m all out of bubblegum.”
Μην κοιτάς το τι· αλλά το γιατί!
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11

10 λεπτα εχω την εντυπωση οτι ειναι πολλα για οποιοδηποτε πινελο.ποσο μαλλον για το ''θηριο''που εχει και ενα αναστημα. ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το πινέλο”