HTGAM Synergy shaving soaps

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

digibill έγραψε:Όχι Άρη, σίγουρα δεν είναι η φόρμουλα v2. Τα συστατικά του γονδολιέρη παραμένουν τα ίδια (η v2 έχει πολύ λιγότερα συστατικά) και επιπλέον, η υφή του είναι ολόιδια με την αρχική έκδοση (του δικού μου), δεν έχει καμία σχέση με την υφή του cad. Μόνο ο χρωματισμός αλλάζει - που μπορεί να σημαίνει ίσως διαφορετική διαδικασία ωρίμανσης ή απλά άλλη παρτίδα συστατικών, μιας και δεν χρησιμοποιεί χρωστικές για ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
Ξέρω βρε , πλάκα έκανα.... :beah2 :megagrin Πάντως εσυ που ξέρεις καλά Αγγλικά δεν θα ηταν άσχημο να κάνεις μια ερώτηση του Douglas προς τι αυτός ο διαφορετικός χρωματισμος του Γονδολιέρη . Έτσι για να μας φύγει η περιέργεια βρε παιδί μου. Θα το έκανα εγω αλλά με τα Αγγλικά μου αν δεν μου πετάξει λεμονόκουπα την κολοκυθόπιτα δεν την γλυτώνω σίγουρα.... :hystericalbs1
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
digibill
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 2206 times
Been thanked: 2875 times
Επικοινωνία:

herco έγραψε:δεν υπαρχει λογος απο τη πλευρα μου για περαιτερω αντιπαραθεση.
Ηρακλή, προς θεού, δεν τίθεται θέμα αντιπαράθεσης από πλευράς μου... Ελπίζω τα γραπτά μου να μην είναι πιο ενθουσιώδη απ' όσο χρειάζεται - να μην παρεξηγούμαστε, απόψεις ανταλλάσσουμε, δεν πουλάμε θαλασσοδάνεια! :megagrin
Άβαταρ μέλους
digibill
Λύκειο
Λύκειο
11
Επικοινωνία:

digibill έγραψε:Κάτι πρέπει να έχει ψιλοαλλάξει στη διαδικασία ο Douglas, γιατί -αν και παραμένουν v1 forumla- έχουν άλλο χρώμα από τον δικό μου: ο δικός μου γονδολιέρης είναι σκούρος καφέ (όπως και τα υπόλοιπα synergy v1). Οι γονδολιέρηδες που ήρθαν σήμερα παραμένουν σκληρά, στέρεα σαπούνια, αλλά αντί για σκούρο καφέ είναι ζαχαρί - άσπρα:

Εικόνα
Έστειλα ένα ερώτημα στην HTGAM και μου απάντησαν σχεδόν αμέσως:
Hello Billy
Same formula! Synergy is a hand crafted artisan soap, not made by machines, so it will never look the same.
We did start using unrefined pumpkin oil because of the season and freshness of it so this will effect color too.
No 2 synergy soaps will look the same but will always act the same. I mention this on the sales page! :)
Hope that clears things up!
Sincerely
Douglas
(το bold είναι δικό μου).
Με λίγα λόγια, για τους μη αγγλομαθείς, καθώς τα synergy είναι χειροποίητα, δεν υπάρχουν ποτέ 2 ολόιδια σαπούνια. Εν προκειμένω, αλλάξανε το είδος του κολοκυθέλαιου που χρησιμοποιούν, γι' αυτό και υπάρχει αυτή η αλλαγή στο χρώμα :)
Άβαταρ μέλους
digibill
Λύκειο
Λύκειο
11
Επικοινωνία:

...και συνεχίζοντας την κουβεντούλα με τον Douglas, του απάντησα -μεταξύ άλλων:
> By the way, the new CaD soap performs superbly and we all liked the scent! Keep up the good work and build bigger stock :-))
Ο τύπος το έπιασε το υπονοούμενο :xp1 και μου είπε να σας μεταφέρω τα εξής:
Ha ha ha, i'll build bigger stock when i clone myself 2 or 3 times! :) im a one man show artisan!!! Tell the forum i say hello and many new surprises are coming!
Sincerely
Douglas
Κοινώς..... είναι αποφασισμένος να μας ξεπουπουλιάσει τις τσέπες... :P

ΥΓ: αν όντως δεν τον βοηθά κανείς, είναι απορίας άξιο πώς κατάφερε να ανταποκριθεί στην τεράστια ζήτηση που δημιούργησε με τα steeplechase & cad....
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17338 times

marketing my friend. ελληνικα -ξερει τη δουλεια του.απλα πουλαει. ;)
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times

Ήρθε και σε εμένα το πολυαναμενόμενο CaD.
Μερικές παρατηρήσεις:
Ο τύπος το έχει. Φαίνεται στο σαπούνι, στη συσκευασία του, στο κουτί, στα αυτοκόλλητα που βάζει μέσα και γενικά σε όλη την εμπειρία.

Το S2.0 έχει την υφή ενός πραγματικού σαπουνιού ζεστής μεθόδου. Το 1.0 είναι περίεργο, δεν έχω ξαναδεί διαφανές σαπούνι.
Το άρωμα φοβερό, πολύ καλύτερο από τα άλλα που έχω.
Για το ξύρισμα θα γράψω μετά!
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Άβαταρ μέλους
Wazzaa
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 795 times
Been thanked: 1062 times

ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΠίστευτος!!!! Είσαι ωραίος ρε Βασίλη....

Να δω πότε θα το δοκιμάσω και εγώ... Αν έχει κανείς κανένα δείγμα, στείλτε τίποτα και από εδώ..... :dance5
Κωνσταντίνος

Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.

Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times

one man show artisan!!!
Πως φτιάχνει 300 σαπούνια τη φορά και μετά τα πουλάει σε 1 μέρα και τα στέλνει επίσης;;;;!
Δεν είναι μόνος του, αυτό είναι σίγουρο.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Γίνεται Δημήτρη .......Απλά η μέρα του δεν έχει 24 ώρες αλλά καμιά 250...... :bigsmilie
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Petros.Mp
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 1131 times
Been thanked: 2139 times

Μετά από καιρό έπεσα και εγώ στα σαπούνια του Douglas :megagrin, ο Ηλίας με βοήθησε στην παραγγελία, ανέλαβε το κυνήγι με το ντουφέκι σαπουνιών και εδώ και μερικές μέρες έχω στην κατοχή μου το CaD.
Το σαπούνι έρχεται καλά σφραγισμένο με μονωτική ταινία.
IMG_1351.JPG
Η πρώτη του όψη είναι λίγο καγκούρικη με το καπέλο, τα γυαλιά και το ρολόι...οκ πάμε παρακάτω

IMG_1353.JPG
Το σαπούνι με τα συστατικά του, λίγα, φυτικά και καλά.

IMG_1354.JPG
Η επιφάνεια του σαπουνιού
IMG_1355.JPG
Πιο κοντά

Το σαπούνι αφρίζει σαν τρελό, χωρίς πρόβλημα, το άρωμά του είναι μπαρμπέρικο κάτι σαν ανδρική παλιά κολώνια μαζί με άρωμα καθαρού σαπουνιού. Η ενυδάτωση καθώς και η προστασία είναι υποδειγματική. Είναι ένα πάρα πολύ καλό σαπούνι που μαζί με το βολικό ταψάκι του σε κάνουν να το χρησιμοποιείς όσο το δυνατόν πιο πολύ αλλά μέχρι εκεί, για μένα MWF δεν είναι και ούτε πρόκειται να γίνει. (YMMV)

Η πολιτική του Douglas πραγματικά με ξενέρωσε, βγάζει 500 ταψάκια την φορά ξεπουλά και περιμένουμε σαν βλάκες με τα ντουφέκια πότε θα του καπνίσει και θα βγάλει το out of stock, μου έρχεται κάπως. Ήθελα να πάρω και δεύτερο να στοκάρω αλλά με την πολιτική του αποκλείεται. Μια φορά θα με πιάσεις βλάκα, δεύτερη δεν έχει.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Πέτρος

Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”