Ηλίας έγραψε:* Οταν το asl στο τέλος το νιώθεις σα δροσερό νεράκι έχεις κάνει ένα καλό ξύρισμα.

Πολύ σωστή παρατήρηση - παρέχει έναν τρόπο ποσοτικής μέτρησης της ποιότητας του ξυρίσματός μας, ειδικά όταν χρησιμοποιούμε κορυφαία προϊόντα
Semogue OC boar
EJ DE86 + Shark Super Chrome (#4)
Dr Harris Arlington ss
LaToja asl
444
Καιρό είχα στην wishlist το Arlington. Πρώτη επαφή μαζί του σήμερα (είχα δοκιμάσει την αντίστοιχη κρέμα με το πακέτο οδοιπόρος, αλλά χωρίς να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα).
Σαν σαπούνι κορυφαίο, δεν είναι τυχαία η φήμη του. Έκανα ένα χορταστικό φόρτωμα 20" και πήρα πηχτό, σταθερό, μπόλικο αφρό για 7-8 περάσματα. Το άρωμά του - μμμμμμμμμ, ορεινή απόλαυση... Έχει εσπεριδοειδή, αλλά δεν είναι μόνο αυτά.. Νιώθεις ξεκάθαρα στη μύτη σου κάτι σε πρασινάδα, ορεινή δροσιά, μυρωδιές γύρω από τη βρύση του χωριού σε υψόμετρο 1000+ μέτρων, ένα όμορφο φθινοπωρινό πρωινό: χωριατοπούλες να λούζονται στον ποταμό, να σε καλημερίζουν καθώς έρχονται για να πάρουν νερό από τη βρύση και τα γνωστά. :megagrin
Μου ήρθε και μια υποψία γαλατοξινίλας, αλλά δεν είμαι απολύτως σίγουρος αν ήταν το σαπούνι, μιας και πριν το ξύρισμα με έλουσε λιγάκι ο μπόμπιράς μου :shocking
Η shark συνεχίζει να με μπερδεύει... Σήμερα ήταν αρκετά τραχιά (έκανα και κόντρα, χωρίς τραυματισμούς αλλά με σαφή αίσθηση razor burn), ταυτόχρονα όμως κόβει βαθιά και χωρίς τραβήγματα. Έχω την εντύπωση ότι η συγκεκριμένη λεπίδα απαιτεί κάποιο learning curve, χρειάζεται ιδιαίτερη αντιμετώπιση για να σε ανταμείψει... Έχω πάρει 2 πακετάκια και θα συνεχίσω τις δοκιμές...
To SOC μου υπενθύμισε πόσο υπερτεράστια, θεσπέσια πινελάρα είναι. Πλέον είναι απαλό σαν χάδι και απλώνει την μπατανοβουρτσάρα του αγκαλιάζοντας σχεδόν όλο μου το μάγουλο, σαν γλυκό χάδι μιας παλιάς, πολύ καλής φίλης

<3
Είναι ωραίο πού και πού ο εξοπλισμός που τον έχεις συνηθίσει να σου υπενθυμίζει γιατί συνεχίζεις να τον χρησιμοποιείς....
Καλησπέρα σας