Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους,
με γένια λιγότερο από 24 ώρες το σημερινό set-up είχε ως εξής:
SOC 2-band
ARKO Moist (ευχαριστώ digibill για ευγενική παραχώρηση)
EJ-89 lbl + Bic Chrome Platinum (#3)
1 WTG + 2 XTG
Floyd Vigoroso ASL
Musgo Real ASB
θα λέγατε ότι η ARKO κρέμα δε φημίζεται σαν ποιοτικό προϊόν και δε θα είχατε άδικο, η προβλεπόμενη ποσότητα έδωσε αφρό σχετικά φτωχό χωρίς ιδιαίτερο όγκο ή άλλες ξυριστικές αρετές ενώ επιπρόσθετα περιέχει parabens. 'Όμως το άρωμά της είναι (υποκειμενική άποψη) πολύ ενδιαφέρον για εμένα (ο μόνος λόγος που τόλμησα να ξυριστώ με αυτήν). Ειλικρινά θα ήθελα να έβρισκα ένα ποιοτικότερο προϊόν που να μυρίζει παρόμοια (έχετε κάτι υπόψιν ?).
Η Bic Chrome Platinum φαίνεται λίγο ζόρικη για την φάτσα μου, τρίτο ξύρισμα μαζί της και παρά το ότι είμαι πολύ προσεκτικός δεν αποφεύγω τον ερεθισμό στο λαιμό ακόμα και στο μάγουλο (και με προϊόντα πολύ ανώτερα της ARKO). Είναι σαφώς πιο "επιθετική" από τις Personna Super που ως τώρα χρησιμοποιώ.
Είμαι επίσης πολύ ευχαριστημένος με την Musgo Real ASB, καταπραΰνει το δέρμα αφήνοντάς το ιδιαίτερα μαλακό χωρίς αίσθηση "λαδίλας" και διαθέτει πολύ διακριτικό και ενδιαφέρον άρωμα. Η αίσθηση του μαλακού δέρματος κρατά σχεδόν μια μέρα. Πολύ θα χαρώ να δοκιμάσω και άλλα Musgo Real προϊόντα.
Καλό βράδυ...
P1130693_small.jpg
ΥΓ.
desperado έγραψε:
Όπως και πολλοί φίλοι στο φόρουμ, λέω και εγώ να κάνω λίγο κράτει, γιατί αν συνεχίσω τις αγορές με αυτό το ρυθμό, με βλέπω να ξυρίζομαι στη φυλακή για χρέη προς το δημόσιο :xp1
Θα σου κάνουμε σύντομα παρέα...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.