Αυτοκίνητα – Γενική συζήτηση
- Petros.Mp
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Στη Ν.Υορκη τηρούνται ;;; Εδώ οτι και να βάλουν δεν λόγω παιδείας !
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
-
macho
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17338 times
τηρουνται γιατι και η αστυνομια ειναι παντου και τα προστιμα ειναι πολυ βαρια.ενδεικτικα να πω οτι αν σε πιασουν να οδηγας μεθυσμενος
σου περνουν το διπλωμα για 3 μηνες +προστιμο κ.ο.κ.στα highways-εθνικες οδοι εχει δε παντου καμερες και περιπολικα.
σου περνουν το διπλωμα για 3 μηνες +προστιμο κ.ο.κ.στα highways-εθνικες οδοι εχει δε παντου καμερες και περιπολικα.
-
Ηλίας
- Εξειδίκευση

- 12
- Has thanked: 5740 times
- Been thanked: 5633 times
Kάποτε, πριν απο πολλά χρόνια, καλεσμένος ενός περιοδικού αυτοκινήτων ήταν ένας γάλλος δοκιμαστής - δημοσιογράφος. Δε θυμάμαι για ποιά απο τις τρείς εταιρείες εργαζόταν ( Peugeot, Citroën ή Renault ). Oδηγούσε λοιπόν στην Ε.Ο. με κατεύθυνση προς Αθήνα και συνεπιβάτη είχε τον Kλεάνθη Τριανταφυλλίδη. Σε μία στιγμή τον ρώτησε ο Κλεάνθης." Πάντα έτσι οδηγείτε ? "( Εννοούσε "σιγά" )
Για να λάβει την απάντηση, " Γιατί ? Εσείς σ'αυτούς τους δρόμους πόσο τρέχετε ? "
Ο μακαρίτης ο Σταθάκης έλεγε, η προσαρμογή στις συνθήκες είναι η αρετή του καλού οδηγού.
Στις ΗΠΑ τα όρια είναι δεσμευτικά είτε είσαι στη πόλη είτε είσαι μόνος στις αχανείς ευθείες που διασχίζουν τις μεσοπολιτείες.
Στην Αυστραλία, νομίζω στους αυτοκινητοδρόμους έξω απο τις πόλεις, δεν υπάρχουν όρια ταχύτητας...
Για να λάβει την απάντηση, " Γιατί ? Εσείς σ'αυτούς τους δρόμους πόσο τρέχετε ? "
Ο μακαρίτης ο Σταθάκης έλεγε, η προσαρμογή στις συνθήκες είναι η αρετή του καλού οδηγού.
Στις ΗΠΑ τα όρια είναι δεσμευτικά είτε είσαι στη πόλη είτε είσαι μόνος στις αχανείς ευθείες που διασχίζουν τις μεσοπολιτείες.
Στην Αυστραλία, νομίζω στους αυτοκινητοδρόμους έξω απο τις πόλεις, δεν υπάρχουν όρια ταχύτητας...
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
-
macho
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 11
Hλια εχεις απολυτο δικιο σ'αυτα που λες περι''αρετης''αλλα ενα ευνομουμενο κρατος εχει υποχρεωση να παιρνει μετρα που προστατευουν τους πολιτες του,δυστυχως στο ελλαδισταν τα μονα ''μετρα΄΄ που παιρνει το κρατος ειναι σκληροι και αδικοι φοροι και τελεια αδιαφορια για την προστασια του κοσμου.
- Wazzaa
- Λύκειο

- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
Παιδιά δεν θέλω να ακούω τέτοια.
Για δείτε εδω πέρα τον κοκ μας
Μια χαρά κανονισμούς έχουμε. Μια χαρά όρια και κανόνες.
Πχ Αν δεν φοράς ζώνη είναι 80 ευρώ(θα έπρεπε λίγο παραπάνω) + 7 πόντους στο δίπλωμα + 20 μέρες κράτηση του διπλώματος.
Δεν είναι και τόσο ήρεμη τιμωρία.
Απλά υπάρχει ένα μικροπροβληματάκι. Υπάρχει ατιμωρησία. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αυτό είναι όλο. :hystericalbs1 :hystericalbs1
Η γνώμη μου αυτό λέει. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουνε κάμερες σε περισσότερα σημεία και περισσότεροι αστυνομικοί για να τηρούνται οι κανόνες. Όπως λέει και ο λαός "Λείπει ο γάτος, χορεύουν τα ποντίκια"
Για δείτε εδω πέρα τον κοκ μας
Μια χαρά κανονισμούς έχουμε. Μια χαρά όρια και κανόνες.
Πχ Αν δεν φοράς ζώνη είναι 80 ευρώ(θα έπρεπε λίγο παραπάνω) + 7 πόντους στο δίπλωμα + 20 μέρες κράτηση του διπλώματος.
Δεν είναι και τόσο ήρεμη τιμωρία.
Απλά υπάρχει ένα μικροπροβληματάκι. Υπάρχει ατιμωρησία. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αυτό είναι όλο. :hystericalbs1 :hystericalbs1
Η γνώμη μου αυτό λέει. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουνε κάμερες σε περισσότερα σημεία και περισσότεροι αστυνομικοί για να τηρούνται οι κανόνες. Όπως λέει και ο λαός "Λείπει ο γάτος, χορεύουν τα ποντίκια"
Κωνσταντίνος
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Κωνσταντίνος 2015
- Giannis
- Εξειδίκευση

- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Δεν είναι το θέμα της ατιμωρησίας μόνο, είναι το οτι μόλις πάει να γίνει κάτι, ολοι αυτοί που φωνάζουν είναι οι πρώτοι που αντιδρούν.
Και εαν θέλετε να το επιβεβαιωσετε προσπαθείστε να θυμηθείτε ένα μέτρο σε οποιαδήποτε πτυχή της ζωής μας που να μην έχει βρεί τους μισούς υπέρ και τους άλλους μισούς κατά.
Για να βοηθήσω
Κάπνισμα ... απο την μια ντουμάνι απο την άλλη έλα μωρέ ...είπαμε πιά......να διασκεδάσει βγήκε ο άνθρωπος
Πινακίδες που παίρνουν σε παράνομο ...κοίτα τον Μ....α τον Τροχονόμο...
Δεν υπάρχει έλεγχος εισητηρίων.... συνήθως τρώει ξύλο ο Ελεγκτής.
Φοροδιαφυγή να πάνε όλοι μέσα... έλα μωρέ... μόνο αυτός τα έφαγε ή κλέβει.....
Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι που μας έφτασαν εδώ....έλα μωρέ που για όλα φταίνε οι Δημόσιοι Υπάλληλοι...
Και καμιά χιλιάδα ακόμα περιπτώσεις......
Και εαν θέλετε να το επιβεβαιωσετε προσπαθείστε να θυμηθείτε ένα μέτρο σε οποιαδήποτε πτυχή της ζωής μας που να μην έχει βρεί τους μισούς υπέρ και τους άλλους μισούς κατά.
Για να βοηθήσω
Κάπνισμα ... απο την μια ντουμάνι απο την άλλη έλα μωρέ ...είπαμε πιά......να διασκεδάσει βγήκε ο άνθρωπος
Πινακίδες που παίρνουν σε παράνομο ...κοίτα τον Μ....α τον Τροχονόμο...
Δεν υπάρχει έλεγχος εισητηρίων.... συνήθως τρώει ξύλο ο Ελεγκτής.
Φοροδιαφυγή να πάνε όλοι μέσα... έλα μωρέ... μόνο αυτός τα έφαγε ή κλέβει.....
Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι που μας έφτασαν εδώ....έλα μωρέ που για όλα φταίνε οι Δημόσιοι Υπάλληλοι...
Και καμιά χιλιάδα ακόμα περιπτώσεις......
if you have a great shave you have a great day
-
macho
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 11
λαικη σοφια''το ψαρι βρωμαει απ'το κεφαλι''.
- Antonis
- Διαχειριστής

- 14
- Has thanked: 30017 times
- Been thanked: 30400 times
Κωνσταντίνε, θα σε παρακαλέσω για πολλοστή φορά να ενσωματώνεις τους συνδέσους σε κάποια λέξη και να μην είναι χύμα. Το πως γίνεται αυτό μπορείς να το δεις στις συχνές ερωτήσεις στην υπογραφή μου.
Το γράφω σε χωριστό μήνυμα, γιατί μάλλον δεν είδες τις αιτίες στις προηγούμενες διορθώσεις που σου έκανα.
:thnx
Το γράφω σε χωριστό μήνυμα, γιατί μάλλον δεν είδες τις αιτίες στις προηγούμενες διορθώσεις που σου έκανα.
:thnx
- Wazzaa
- Λύκειο

- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
Πολύ σωστό αυτό που λες Γιάννη.
Δυστυχώς έτσι γίνεται τις περισσότερες φορές (για να μην πω όλες).
Συγνώμη Αντώνη. Δεν το είχα προσέξει, δεν θα ξαναγίνει.
Δυστυχώς έτσι γίνεται τις περισσότερες φορές (για να μην πω όλες).
Συγνώμη Αντώνη. Δεν το είχα προσέξει, δεν θα ξαναγίνει.
Κωνσταντίνος
Κωνσταντίνος 2015
Κωνσταντίνος 2015
- Vulcan
- Νήπιο

- 14
- Has thanked: 143 times
- Been thanked: 184 times
Θυμάστε πριν αρκετά χρόνια όπου γινόταν κατάσχεση του οχήματος σε όσους οδηγούσαν σκνίπα στο μεθύσι. Ξεσηκώθηκε όλη η "καλή κοινωνία" που οδηγεί μερσεντέ και καγιέ (και όχι μόνο) με το επιχείρημα "μα είναι αντισυνταγματικό να μου κατάσχουν την περιουσία μου". Ας λουστούμε λοιπόν τους εκατοντάδες νεκρούς και χιλιάδες τραυματισμένους γιατί είναι συνταγματικότατο να έχει κάποιος μεθυσμένος ένα φονικό όπλοστα χέρια του.
Και πριν βιαστείτε να με κρίνετε θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι (ντρέπομαι που το λέω), συγγενής μου αφαίρεσε τη ζωή ενός ηλικιωμένου οδηγώντας μεθυσμένος. Η δε τιμωρία που του επιβλήθηκε δεν τον έχει πτοήσει καθόλου.
Και πριν βιαστείτε να με κρίνετε θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι (ντρέπομαι που το λέω), συγγενής μου αφαίρεσε τη ζωή ενός ηλικιωμένου οδηγώντας μεθυσμένος. Η δε τιμωρία που του επιβλήθηκε δεν τον έχει πτοήσει καθόλου.