Καλημερα σας
- Alpa Windsor preshave lotion
- Merkur Futur @2 @1 (απο τον Πετρο!)
- BIC Chrome Platinum
- Kent Infinity Silvertex
- ΦΑΕΝΑ Μαστιχα (και αυτο απο τον Πετρο!)
- Dapper Dan
- Korres balm
Πρεπει να εκανα την καλυτερη προετοιμασια που εχω κανει ποτε - και ισως τον καλυτερο αφρο - αλλα και παλι δεν με "εσωσε" :-)
Απο παιδι, τοτε που βουταγα τη Schick του πατερα μου, ειχα να νιωσω τετοιο δεος στο ξυρισμα. Διαβαζω συχνα τον Καπεταν Γιαννη (yiannischris) που ρυθμιζει τη futur στο 1 ή στο 2 και σκεφτομουν παντα "ε βαλε καμια σκαλα ψηλοτερα!" - τωρα ομως ειμαι υποχρεωμενος να καταπιω τα λογια μου.
Τα της futur τα ξερετε ηδη - δεν θα κανω τον εξυπνο - το gap της ειναι μεγαλο (πολυ μεγαλο) και ακομα και στις χαμηλες ρυθμισεις υπαρχει μεγαλη επαφη της λεπιδας με το δερμα. Αυτο που λεγεται καποιες φορες οτι το 2 της futur αντιστοιχει με μια 34hd το βρισκω λαθος. Ακομα και το 1 της futur ξυριζει πιο βαθια. Τωρα αν αυτο σημαινει και καλυτερα ειναι μια αλλη ιστορια.
Με προιδεασε χτες ο Πετρος (ο οποιος μου δανεισε τη futur του και τον ευχαριστω για ακομα μια φορα) οτι η futur δεν παιζει - δεν ειναι μονο οτι κοβει βαθια - ειναι η γενικοτερη αισθηση που βγαζει. Και ειχε δικιο, ηταν σαν εσερνες το ξυραφακι μονο του πανω στο προσωπο. Πιο πολυ ομως με ξενισε η αισθηση της επισταμενης προσοχης που μου βγηκε και μου χαλασε τη χαλαρωση του ξυρισματος.
Το αποτελεσμα βεβαια ηταν πανω απο καθε προσδοκια - 1 1/2 περασμα ολο και ολο και δεν βρισκω τριχα πουθενα - σαν να εκανα 5 περασματα με την close comp της Merkur. Εντυπωσιακο.
Θα τη δοκιμαζω ολη τη βδομαδα - θα ξεθαψω και τις personna platinum - και θα σας ενοχλησω γραφοντας - αλλα ενα πρωτο συμπερασμα ειναι οτι για καθημερινο ξυρισμα η χρηση της ειναι μαλλον υπερβολικη.