Όμορφες φωτογραφίες μας
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Η αρκούδα με το αρκουδάκι δεν θα μπορούσε να λείψει , όπως και το ίδρυμα Τοσίτσα ...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Ενημερωτικά για όποιον θέλει να δει ολες τις φωτογραφίες , αυτές βρίσκονται στην προηγούμενη σελίδα. Εδώ μπήκαν τρεις συμπληρωματικές επειδή δεν χωρούσαν στην προηγούμενη δημοσίευση... :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- natnat
- Λύκειο
- 12
- Has thanked: 2664 times
- Been thanked: 4669 times
Kαι μερικές από μένα.
Από το αγαπημένο μου Nokia 808PV
Χαλκιδική, διπλό μέτωπο καταιγίδας. Πανοραμική ραμμένη στο Ms ICE

Άγρια κρίνα δίπλα στη θάλασσα.

Belladona. Πανέμορφη και δηλητηριώδης! Τραβηγμένη με το τελευταίο φως του ήλιου.

Λιμάνι Θεσσαλονίκης μέσα Ιουλίου.

Θεσσαλονίκη. Γνωστό παλιό κτίριο στο κέντρο

Α! Καλοκαίρι...

Χαλκιδική.

Τοπίο σε στροβιλισμό.

Από το αγαπημένο μου Nokia 808PV
Χαλκιδική, διπλό μέτωπο καταιγίδας. Πανοραμική ραμμένη στο Ms ICE

Άγρια κρίνα δίπλα στη θάλασσα.

Belladona. Πανέμορφη και δηλητηριώδης! Τραβηγμένη με το τελευταίο φως του ήλιου.

Λιμάνι Θεσσαλονίκης μέσα Ιουλίου.

Θεσσαλονίκη. Γνωστό παλιό κτίριο στο κέντρο

Α! Καλοκαίρι...

Χαλκιδική.

Τοπίο σε στροβιλισμό.

Παναγιώτης
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
- rhtoras
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
- Petros.Mp
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Πανσέληνος Αυγούστου 10/8/2014

Ανεβήκαμε Λυκαβηττό με την οικογένεια για να απολαύσουμε το φεγγάρι, δεν θέλω να γκρινιάζω αλλά πλέον δεν μπορώ. Ολόκληρος Λυκαβηττός και να μην έχει 10 σκουπιδοτενεκέδες για να πετάξεις το νεράκι σου, πρέπει θέλεις δεν θέλεις να γίνεις γουρούνι και να τα πετάξεις κάτω ή να τα κουβαλάς σαν βλάκας ; Μέχρι να ανέβεις δεν υπάρχει τίποτα να πάρεις, ένα νεράκι ρε αδερφέ σαν άνθρωπος, πρέπει ντε και καλά να το πάρεις κάτω κάτω από το περίπτερο και αν το ξεχάσεις τι θα γίνει θα σκάσεις ;
Ο χώρος ενώ βλέπει στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης έχει σκουπιδαριό και κάποιοι ανεγκέφαλοι έχουν γράψει συνθήματα πάνω σε πέτρες :rocket :rocket
Ο γυρισμός ήταν χειρότερος, δεν υπάρχει φωτισμός σχεδόν καθόλου και άνοιξα τον φακό του κινητού μου για να μην τσακιστούμε, δηλαδή έλεος !!!!!!!!!! :ranting2 :ranting2 :shoot :shoot :shoot :shoot
Θα προτιμούσα να πλήρωνα είσοδο ένα Χ ποσό και να ήταν καθαρά περιποιημένα όχι αυτό το χάλι, είναι ντροπή !

Ανεβήκαμε Λυκαβηττό με την οικογένεια για να απολαύσουμε το φεγγάρι, δεν θέλω να γκρινιάζω αλλά πλέον δεν μπορώ. Ολόκληρος Λυκαβηττός και να μην έχει 10 σκουπιδοτενεκέδες για να πετάξεις το νεράκι σου, πρέπει θέλεις δεν θέλεις να γίνεις γουρούνι και να τα πετάξεις κάτω ή να τα κουβαλάς σαν βλάκας ; Μέχρι να ανέβεις δεν υπάρχει τίποτα να πάρεις, ένα νεράκι ρε αδερφέ σαν άνθρωπος, πρέπει ντε και καλά να το πάρεις κάτω κάτω από το περίπτερο και αν το ξεχάσεις τι θα γίνει θα σκάσεις ;
Ο χώρος ενώ βλέπει στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης έχει σκουπιδαριό και κάποιοι ανεγκέφαλοι έχουν γράψει συνθήματα πάνω σε πέτρες :rocket :rocket
Ο γυρισμός ήταν χειρότερος, δεν υπάρχει φωτισμός σχεδόν καθόλου και άνοιξα τον φακό του κινητού μου για να μην τσακιστούμε, δηλαδή έλεος !!!!!!!!!! :ranting2 :ranting2 :shoot :shoot :shoot :shoot
Θα προτιμούσα να πλήρωνα είσοδο ένα Χ ποσό και να ήταν καθαρά περιποιημένα όχι αυτό το χάλι, είναι ντροπή !
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
- Wazzaa
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
Για πρώτη φορά θα Postάρω σε αυτό το thread.
Τίποτα τρόμερο μην περιμένε όπως οι φωτογραφίες που υπάρχουνε πιο πάνω
ΠΕΥΚΙ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ
Τίποτα τρόμερο μην περιμένε όπως οι φωτογραφίες που υπάρχουνε πιο πάνω
ΠΕΥΚΙ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Κωνσταντίνος
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Κωνσταντίνος 2015
- natnat
- Λύκειο
- 12
- Has thanked: 2664 times
- Been thanked: 4669 times
Οι φωτογραφίες σου ειναι μια χαρα. Πολύ όμορφα τοπία.
Με λίγη προσοχή στον ορίζοντα, να είναι ισιος, καθώς και στο καδραρισμα (να μην υπαρχουν άσχετα αντικείμενα πχ ξαπλώστρες ), θα είναι τέλειες. Έστω και μετά, πολλά από αυτά, διορθωνονται εύκολα.
Με λίγη προσοχή στον ορίζοντα, να είναι ισιος, καθώς και στο καδραρισμα (να μην υπαρχουν άσχετα αντικείμενα πχ ξαπλώστρες ), θα είναι τέλειες. Έστω και μετά, πολλά από αυτά, διορθωνονται εύκολα.
Παναγιώτης
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
- Wazzaa
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
Σωστές οι συμβουλές και σε ευχαριστώ πολύ για αυτές....
Για τα αντικείμενα και κυρίως τις ξαπλώστρες, έχεις απόλυτο δίκιο. Απλά εκείνη την στιγμή βαριόμουνα να σηκωθώ AXAXAXAX
Για τα αντικείμενα και κυρίως τις ξαπλώστρες, έχεις απόλυτο δίκιο. Απλά εκείνη την στιγμή βαριόμουνα να σηκωθώ AXAXAXAX

Κωνσταντίνος
Κωνσταντίνος 2015
Κωνσταντίνος 2015
- christostz03
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 6352 times
- Been thanked: 9776 times
Από τις διακοπές στη Μαθια Δήμου Μίνωα Πεδιάδος Ηρακλείου ...

Ωραιότατο και γραφικοτατο ...
Και μια φωτο του Ηρακλείου τραβηγμένη από το χωριό Ρογδια, δυτικά του Ηρακλείου ...

Ωραιότατο και γραφικοτατο ...
Και μια φωτο του Ηρακλείου τραβηγμένη από το χωριό Ρογδια, δυτικά του Ηρακλείου ...

Wet Shaving Rules !!!
"Φορτώστε" σαν να μην υπάρχει αύριο ... Λεφτά για καινούρια κρέμα ή σαπούνι ΠΑΝΤΑ υπάρχουν ...
-- Χρήστος --
"Φορτώστε" σαν να μην υπάρχει αύριο ... Λεφτά για καινούρια κρέμα ή σαπούνι ΠΑΝΤΑ υπάρχουν ...
-- Χρήστος --
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Τζια, καλοκαίρι 2014:

Χάρης