Αγορά ξυριστικής μηχανής
- xristos.
- Νήπιο
- 11
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 14 times
desperado δέν έθεσα το θεμα το αν μπορώ να κάνω παραδοσιακό ξύρισμα ήδη ασχολούμαι και είμαι αρκετά ευχαριστημένος απο την απόδοση μου(σίγουρα χρειάζομαι βελτίωση) ! Εγω αυτό που είπα ειναί οτι θέλω να πάρω μια καινούργια ξυριστική μηχανή και ήθελα απλώς να ακούσω προτάσεις.
- yakoumis
- Δημοτικό
- 11
- Has thanked: 1197 times
- Been thanked: 1280 times
- Επικοινωνία:
είναι που δεν έχεις πάει φαντάρος ακόμη χρήστο, και παρεξήγησες τον desperado :) Αναφέρεται στη θητεία σου, αρα και στο όταν παλιώσεις στο στρατό! (αλήθεια, πως παλιώνεις σε 9μηνη θητεία;!;!) Όντας παλιός λοιπόν, θα έχεις χρόνο και χώρο για π.ξ.desperado έγραψε:Χρήστο, στην αρχή ενδέχεται να μην μπορείς να κάνεις παραδοσιακό ξύρισμα, αλλά όταν θα παλιώσεις λίγο είναι σχεδόν βέβαιο οτι θα μπορείς.
Για να είμαστε και εντός θέματος, θα σου πρότεινα να πάρεις μια Merkur progress ~54 ευρώπουλα ^^
Nobody goes there anymore. It's too crowded. - Yogi Berra (1925-2015)
-
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 3820 times
- Been thanked: 4324 times
Η αλήθεια είναι οτι 9 μηνάκια θητεία είναι τίποτα. Εγώ π.χ. είχα κάνει 19 μήνες. Μόλις φύγεις από το κέντρο νεοσύλλεκτων και πας στη μονάδα θα έχεις το χρόνο και την άνεση πιθανότατα.
Πάντως ένας φίλος μου, που ήταν και στις ειδικές δυνάμεις, έκανε παραδοσιακό ξύρισμα από την πρώτη μέρα στο στρατό!
Πάντως ένας φίλος μου, που ήταν και στις ειδικές δυνάμεις, έκανε παραδοσιακό ξύρισμα από την πρώτη μέρα στο στρατό!
Θοδωρής
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
- Wazzaa
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
Καλή θυτεία να ευχηθώ εγώ αλλά δυστυχώς δεν έχω την εμπειρία να σου προτείνω μηχανή....
Πάντος σου εύχομαι να περάσεις καλά και να το απολαύσεις!!!!
Πάντος σου εύχομαι να περάσεις καλά και να το απολαύσεις!!!!
Κωνσταντίνος
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015