C & E SIENNA κρεμα ξυρισματος

Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Εγω την ειχα σε βαζακι που ειναι στα 150γρ. και εκανε καπου 18 πουλακια. Τα 2 σωληναρια που εχω τα ειχα προμηθευτει δια της πλαγιας οδου, σε εντελως διαφορετικη τιμη. Εαν θες, μπορω να σε στειλω ενα δειγμα για τεστ οσφησης και ξυρισματος...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29346 times
Been thanked: 29488 times

Μετά από χρήση μιας βδομάδας, θα πω και εγώ την γνώμη μου, με επιφύλαξη όμως γιατί δεν είμαι και τόσο σίγουρος για τα συμπεράσματα έως τώρα.

Είχα προϊδεαστεί αρκετά θετικά για την κρέμα αυτήν από τις παλαιότερες περιγραφές των παιδιών και ήθελα και μια αλλαγή από το σανδαλόξυλο, που το έχω δουλέψει σε πολλές εκδοχές. Την εταιρεία (crabtree & Evelyn) δεν την είχα εξ αρχής και σε πολύ μεγάλη εκτίμηση, καθαρά από ένστικτο. Η τιμή της κρέμας είναι στα 19€ τα 100gr, ενώ σύμφωνα με την καινούργια τιμολογιακή πολιτική της εαιρείας, αυτή εκτοξεύεται στα 43€!!! Ξεκινάμε λοιπόν με γκολ από τα αποδυτήρια, στα 19€ τα 100gr την θεωρώ ακριβή, στα 43€ είναι απλά γελοία (πάντα προσωπικές απόψεις).

Η κρέμα έχει ένα πανέμορφο άρωμα, δεν θα μπορούσε να το περιγράψει καλύτερα ο Στέφος.
Stefanos έγραψε: Θα ελεγα κλασικο, καπως μεσαιωνικο, αρχοντικο, με μυρα και sandalwood.. Ποτε δεν ημουν καλος στην περιγραφη.. Ξερεις γερμανικα, καπου εχω μια περιγραφη.. Αλλα ποιος μεταφραζει.. χα χα Καποια στιγμη θα περασω τα συστατικα στη βαση δεδομενων και θα δεις τι εχει μεσα, οποτε θα βγαλεις πιο καλο συμπερασμα για το αρωματικο μερος της υποθεσης...
Με το που την άνοιξα, διαπίστωσα ότι είναι αρκετά υδαρή, που μου έκανε αρκετή εντύπωση. Γρήγορη δημιουργία αφρού με όποιο πινέλο και αν δοκίμασα (2-band, super badger και χοίρο), χωρίς όμως ιδιέτερο όγκο. Οπτικά σίγουρα υπολείπεται σε σχέση με άλλες, αλλά δεν θα με πείραζε και τόσο αν είχαμε άλλα πλεονεκτήματα. Ο αφρός εξαφανίζεται αρκετά γρήγορα, σε σημείο που χρειάστηκε να ξαναφορτώσω. Οι ποσότητες της κρέμας που απαιτούνται είναι διπλάσιες σε σχέση με άλλες αντίστοιχες και αν αναλογιστεί κανείς και την τιμή της, την καθιστά πραγματικά ασύμφορη!

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε (με εξαίρεση το άρωμά της που είναι για τα γούστα μου πάρα πολύ καλό), έχω την εντύπωση ότι με αυτά τα χρήματα έχεις πολύ καλύτερες επιλογές. Και για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε το ένστικτό μου.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

43 ευρώ για το σωληνάριο των 100 gr ????????????? Τι λέτε ωρε παλληκάρια........... :hystericalbs1 :hystericalbs1 :lachtot :lachtot
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
11
Has thanked: 5739 times
Been thanked: 5632 times

H πολιτική, διαθέτουμε ένα προιόν το οποίο μόνο η "ελιτ" θα μπορεί να το αγοράσει και αυτό συνεπάγεται πως και το ίδιο είναι κορυφαίο, είναι δίκοπο μαχαίρι, αλλά μη σας κάνει εντύπωση αν δείτε και αύξηση στις πωλήσεις τους.

Μου θυμίζει τη νέα τιμολογιακή πολιτική της Pagani που αύξησε κατα 245000€ τη τιμή του Ηuayra και το έφτασε κοντά στο 1,2εκ. €. Το πρόβλημά τους ήταν πως είχαν πολλές παραγγελίες, οπότε σου λένε τα παιδιά, τί το περάσαμε εδώ ? Pagani είμαστε όχι Fiat ! :hystericalbs1

Eγώ πάντως χτυπάω το κεφάλι μου γιατί κάποτε τα έφερνε και ο Γιώργος αυτά τα σαπούνια, με τις παλιές καλές, φθηνότερες τιμές και ακόμα δεν είχα ανακαλύψει πόσο πολύ μου άρεσαν :dash .

( Ok, μόνο το σανδαλόξυλο )
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
nikos.a

Κι όμως η εταιρία αυτή έχει φανατικούς οπαδούς, στο Sienna ειδικά, και τώρα με τις αυξήσεις που έγιναν, μάλλον θα τους χάσει κι αυτούς. Τους περισσότερους τουλάχιστον είναι βέβαιο. Τα Sienna/ Nomad που έφερνε ο Γιώργος μου άρεσαν, αλλά όχι τόσο ώστε να τα αγοράσω τελικά...

Y.Γ.1: Μήπως, όμως, τελικά δεν πέρασε; Στο site, με τις επίσημες τιμές και με τις νέες ετικέτες, λέει άλλα... Τα 100gr στο σωληνάριο έχουν 14,5Ε, στο βάζο τα 150gr 22Ε. Και τα σαπούνια με το μπολ 26,5Ε, όχι 36Ε που έλεγαν. Μήπως το έκαναν για να επικρατήσει ένας μικρός πανικός, να ακουστεί γενικότερα και κάποιοι να αρχίζουν να στοκάρουν; :ninja_hide Mια σκέψη.

Υ.Γ.2: Mιας και αναφέρθηκε η Pagani. Mιλάμε για ιταλικό supercar με κινητήρα της AMG V12 6,0. Εκρηκτικός συνδυασμός. Τα 245.000Ε είναι στραγάλια γι' αυτόν που θα πάρει τη Ηuayra. Αν και προσωπικά, μου αρέσει καλύτερα η Zonda κι ας έβγαζε λιγότερα άλογα παρόλο που ήταν 7,3λτ... :megagrin Μεγάλη συζήτηση.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Αν και με ενα ξύρισμα δεν μπορώ να αξιολογήσω 100% την κρέμα , εντούτοις να πω δυο τρία πραγματάκια που αποκόμισα απο την πρώτη επαφή μαζί της. Καταρχήν μου έκανε εντύπωση το πόσο ρευστή ηταν η κρέμα. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο μέχρι τώρα. Ηταν περίπου σε υφή σαν ενα After shave balm. To άλλο περίεργο ήταν ότι ενώ μου έδωσε το δείγμα ο Αντώνης το μεσημεράκι στον καφέ που ήπιαμε και το έβαλα σε μικρό πλαστικό βαζάκι (για δείγματα) που είχε καπάκι με σπείρωμα , η κρέμα έβγαινε συνέχεια απο το μπολάκι (δάκρυζε ) σχεδόν μέχρι το απόγευμα. Αφού έλεγα οτι μέχρι να ξυριστώ δεν θα έμενε τίποτε....... :bigsmilie
Τελικά κάτι έμεινε και ξεκίνησα την διαδικασία του ξυρίσματος . Ο αφρός δημιουργήθηκε γρήγορα , είχε σώμα και δεν μου "εξαφανίστηκε" όπως περίμενα απο αυτά που μου είχε πει ο Αντώνης ακόμη και μετά το δεύτερο πέρασμα.Bέβαια μάλλον θα μέτρησε που χρησιμοποίησα και μεγαλύτερη ποσότητα κρέμας. Η κρέμα παρείχε καλή προστασία και το ξυράφι γλιστρούσε χωρίς προβλήματα . Το άρωμα δεν με ενθουσίασε , ηταν καλό σε γενικές γραμμές αλλά τίποτε το ιδιαίτερο για τα δικά μου γούστα. Για το αν θα την αγόραζα , σίγουρα οχι διότι και είναι πολύ ακριβή για τα δεδομένα (100gr = 20 ευρώ ) , είναι ασύμφορη διότι λόγω της υδαρότητας της θέλει αρκετά μεγαλύτερη ποσότητα απο το κανονικό για την δημιουργία μιας αξιοπρεπούς ποσότητας αφρού και τέλος στα 20 ευρώ (αλλά και φθηνότερες ) θεωρώ οτι υπάρχουν ανώτερες κρέμες απο αυτήν .
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”