HTGAM/Razorock "The Beach"

Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times

Μπορείς να τα αγοράσεις από την ιστοσελίδα τους:
How to Grow a Moustache

Ή τα Ευρωπαϊκά μαγαζιά που έγραψε ο Ιάσονας παραπάνω.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
macmind
Νήπιο
Νήπιο
11
Been thanked: 3 times

Παρήγγειλα λοιπον και εγώ το PPF cucumber, PPF unscented, Synergy unscented, και ενα preshave unscented.
Για να δούμε και αυτη την εταιρεία. Πρέπει να έχω γύρω στα 10-15 σαπούνια και αυτά που μπορώ να χρησιμοποιώ είναι 2.
Αν και τα HTGAM δεν μου κάνουν πάνε για πώληση
nikos.a

Δημήτρη, έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα asl τους; Σκέφτομαι να κάνω μια συνδυαστική αγορά. Πρέπει να είναι κορυφαία εταιρία.
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times

<offtopic>
Γιατί μπορείς να χρησιμοποιείς μόνο 2 από τα 15; Αν έχεις ευαίσθητο δέρμα, κοίτα μόνο τα unscented.
Επίσης κοίτα τις κρέμες για ευαίσθητο δέρμα, π.χ. TOBS Jermyn Street κτλ
</offtopic>
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5740 times
Been thanked: 5633 times

Synergy_shaving_stick_1_etsy.png
Αυτό θα πεί stick !

Συγγνώμη, Δημήτρη αν σου ανακατεύω το θέμα αλλά μιάς που ξεκίνησες να γράφεις για τα HTGAM/Synergy σαπούνια δεν ήθελα να ανοίξω ολόκληρο νήμα μόνο για την παραπάνω παρατήρηση.
Εξάλλου το άρωμα στην εικόνα είναι ενδεικτικό και εκτός απο Lime το βρίσκεις προς το παρόν και σε Cavendish, Frost Byte και Αttar.

Oρίστε και ένα βιντεάκι.

[youtube][/youtube]

Είναι σχεδιασμένο για να δουλεύει όπως πρέπει και όχι για να το αγοράσεις, να το κόψεις και να το πατήσεις σε μπολ.

ΥΓ. Εδώ άλλο ένα βιντεάκι με τα στικάκια που ανέφερε παραπάνω ο Δημήτρης.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
macmind
Νήπιο
Νήπιο
11

dimitris έγραψε:<offtopic>
Γιατί μπορείς να χρησιμοποιείς μόνο 2 από τα 15; Αν έχεις ευαίσθητο δέρμα, κοίτα μόνο τα unscented.
Επίσης κοίτα τις κρέμες για ευαίσθητο δέρμα, π.χ. TOBS Jermyn Street κτλ
</offtopic>
Τώρα μόνο το mdc unscented και το valobra το στικ μπορω και χρησιμοποιώ
Και μόνο η υποψία δυνατού fragrance μου δημιουργει κοκινίλες και ερεθισμούς.
Ολα τα mdc, klarr sport, smn, abc, cf, tfs, αν και πρωτης σειρας προιοντα, μου ειναι άχρηστα.
Περιμένω να δοκιμάσω αυριο και τα HTGAM και ppf για να βαλω ενα μεγάλω πωλητηριο αν δεν μου κάνουν :-)
macmind
Νήπιο
Νήπιο
11

Αφού λοιπόν παρήγγειλα και εγω αυτα τα σαπούνια, το μόνο που μπορω να επιβεβαιώσω είναι το YMMV.
Αυτή η αισθηση του υπερβολικού αφρισμου, η καπως βουτυρώδης υφή, η απαλή αίσθηση στο προσωπο, εμένα μου προκάλεσε ακμή.
Ετσι λοιπόν εγώ κατέληξα στο γιατροσοφι του μαγικού και ταπεινού proraso που μου δίνει πάντα αυτή την ωραία αίσθηση "ξηρότητας", τα δε σαπούνια στο ραφι.
nikos.a

Δεν ξέρω κατά πόσο ένα σαπούνι μπορεί να προκαλέσει ακμή, πράγμα δύσκολο, μπορεί όμως να είναι κάποια αλλεργική αντίδραση, αν έχει κανείς ευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά. Θέλεις να το αναλύσεις λίγο τι εννοείς όταν λες ότι σου προκάλεσε ακμή; Mήπως έχεις προδιάθεση και δεν παίζουν ρόλο τα σαπούνια;
macmind
Νήπιο
Νήπιο
11

Φυσικά και ένα προιον που απλώνεται στο δερμα μπορεί να προκαλεσει ερεθισμό. Αυτό που εννοώ ότι προξενησαν τα παραπάνω σαπουνια, είναι σπυριά. Είναι σίγουρα ευαισθησια του δερματος μου σε καποιο συστατικό. Συνήθως αυτη η ευαισθησια προκαλείται από το άρωμα, πχ santa maria novella, καταπληκτικο σαπούνι, παναλαφρο, σε συνδυασμό με το preshave της ιδιας εταιρείας έκανα το καλύτερο ξύρισμα, το tabacco toscano όμως με ερέθιζε και κατεληξα σε δερματολόγο. Το mdc unscented έστω και με το ανεπαίσθητο αρωμα που εχει είναι ουδετερο για το δερμα μου, το mdc canelle όμως όχι, προκαλει κοκκινίλες. Το cella, το vallobra almond, και το tcheon fung sing pelli sensibilli mandorla, έχουν όλα τους άρωμα αμύγδαλο, όμως διαφορετικής ποιότητας άρωμα το καθένα. Τα σαπούνια που δοκιμασα τώρα (HTGAM, PPF) ήταν unscented ή αρωμα cucumber άρα η ευαισθησια αφορούσε κάποιο συστατικό, υποψιάζομαι όλα αυτα τα kokum και τα apricot oils το προξενησαν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”