Μικρά πράγματα της μέρας που μας τσατίσανε!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Petros.Mp
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 1131 times
Been thanked: 2139 times

Μπορείς να τους δείξεις οτι δεν είσαι στις ευρωεκλογές...
Πέτρος

Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 830 times
Been thanked: 2604 times

Στεφο δεν νομιζω να ειναι θεμα της acs. το πακετο ηρθε ελλαδα στης 21 και 22 το ειχα στα χερια μου.

Οι ελληνικες κουριερ μπορει να μην ειναι τελειες αλλα το να της κατηγορουμε για ψιλου πηδημα και να εχουμε τις ξενες στο απυροβολητο δεν ειναι λυση.
Το Ιασονας με Ο
Άβαταρ μέλους
digibill
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 2206 times
Been thanked: 2875 times
Επικοινωνία:

Iasonas έγραψε:Τελικα εβγαλα ακρη με το πακετο.

Η κρεμα παραδοθηκε στο Royal Mail στης 8 του μηνα, το Royal Mail με την σειρα του την παρεδωσε σε μια μεταφορικη που ονομαζεται GLS και ποτε μου δεν την εχω ακουσει. Η εν λογω μεταφορικη πηγα το πακετο μεχρι την Γερμανια στης 13 του μηνα, υστερα το εστειλε Ελλαδα και στην ACS με την οποια και συνεργαζεται αλλαζοντας παραλληλα και τον κωδικο εντοπισης χωρις να ενημερωσουν κανεναν. Ψαχνοντας βρηκα τον καινουργιο κωδικο και ειδα οτι πατησε Αθηνα στης 21. Οποτε ελπιζω αυριο μεθαυριο να μου ερθει.

Αν πραγματικα η ζωη εχει χιουμορ θα μου ερθει καμια μυρωδια που θα σιχαινομαι :hystericalbs1 :hystericalbs1 :hystericalbs1
Πριν 2 μήνες παρήγγειλα κάτι από UK κι έκανε κοντά 15 μέρες να φτάσει. Το έψαξα με τα ταχυδρομεία, κι η κατάσταση έχει ως εξής:
το Royal Mail συνεργάζεται με δύο διαφορετικές ταχυδρομικές υπηρεσίες στην Ελλάδα· τα δέματα που στέλνονται από Ηνωμένο Βασίλειο με tracking number διακινούνται στην Ελλάδα από την -ιδιωτική- ACS (από την οποίο προσωπικά έχω γενικά πολύ άσχημη εμπειρία, ειδικά στην περιοχή που μένω - πολύ χαμηλή ποιότητα υπηρεσιών, με ακραίες καθυστερήσεις και ηλίθιες δικαιολογίες). Όλα τα άλλα αντικείμενα που προέρχονται απ' το Royal Mail χωρίς tracking number διακινούνται από τα ΕΛΤΑ. Αυτή η κατάσταση (ένας φορέας από το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά δύο διαφορετικοί στην Ελλάδα) είναι υπεύθυνη για τις καθυστερήσεις, κάτι που επιβαρύνεται από το γεγονός ότι η ACS πάντα αλλάζει τα tracking numbers!!
Τα ΕΛΤΑ με είχαν ενημερώσει τότε ότι σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις μπορεί να πάρει έως και 25 ημέρες για ένα δέμα από Royal Mail να παραδοθεί! (Αν και προσωπικά ποτέ δεν μου έχουν τύχει τέτοιες καθυστερήσεις σε δέματα από Αγγλία - το σύνηθες είναι γύρω στις 10 ημέρες).
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
11
Has thanked: 5739 times
Been thanked: 5632 times

Σήμερα όλα πάνε σ.κ.α.τ.α. >:)

Το πρωί έχασα ένα πενηντάευρω και δε με νοιάζει τόσο το ποσό, αλλά ρε γαμώτο σκεφτόμουν να ψωνίσω κάτι και έλεγα ασ'το απο βδομάδα, άι σιχτίρ ! >:)

Και εκεί που έλεγα δε πειράζει τουλάχιστον θα μπορέσω να έρθω στη συνάντηση γιατί θα λείπουν τα παιδιά, το απόγευμα ο μεγάλος ξαφνικά ανέβασε πυρετό... :dash

Οπότε τα παιδιά μένουν Αθήνα και με βλέπω με απαγορευτικό "απόπλου" απο την "λιμενάρχη" κατά 99% >:) :dash , για να μπορέσει να κοιμηθεί λίγο το πρωί ( σχολάει ξημερώματα ) και μετά να φύγω εγώ για βάρδια το μεσημέρι.

Γμτ σήμερα :rocket
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Άβαταρ μέλους
meletios
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 36 times
Been thanked: 57 times

Χτες το tracking σύστημα των ΕΛΤΑ μου έλεγε "προς παράδοση" το πινέλο τελικά δεν ήρθε και σήμερα είναι σε κατάσταση "κλείσιμο από Μ.Δ. Νίκαιας"...τι στο καλό με τα κωλοΕΛΤΑ...
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Μολις τελειωσαν τα νευρα μου..

4 διελυμενες ΑΚΡ στην προσπαθεια να τις κανω καταλληλες για την Gibbs.. Μαλλον γιατι ειναι πολυ σκληρο το μεταλλο..

Τελικα ωρεες ωρες οι Γαλλοι ειναι ιδιοφυεις μαλακες... :dash
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Nα μπαινω απο το κινητο στη δουλεια και να βλεπω οτι σκοτωνεστε για μαλακιες.. :cry
Εικόνα
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
11

Κλείστηκα μία ώρα σε ένα ασανσέρ με άλλα τρία άτομα. Μας απεγκλώβισε τελικά η πυροσβεστική. >:) αφού έκοψε τη πόρτα με τροχό !
Δε γινόταν αλλιώς...!

ΥΓ. Πάλι καλά που ήμουν μπανιαρισμένος, ξυρισμένος, με το after shave μου, γιατί είχαμε γίνει ας τα να πάνε... :devil
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5738 times
Been thanked: 6984 times

Ηλιά δεν μας είπες τι ήταν τα άλλα τρία άτομα. Μερικές φορές μπορεί να είναι ευχάριστος ο εγκλωβισμός στο ασανσέρ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Harry την 30 Ιουν 2014, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χάρης
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
11

Μιά παχουλή κυρία , ιδρωμένη και άλουστη (sic), η ηλικιωμένη μητέρα της και ένας ακόμα κύριος.

Πιστεψέ με, η φάση δεν ήταν ..." Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε, φανταζόμαστε..." :boeller
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα”