Χθες έκανα ξύρισμα με το συγκεκριμένο stick από γένια είχα μόνο μιας ημέρας λίγα πράγματα δηλαδή, πιο πολύ ήθελα να ξυριστώ για να δοκιμάσω ξανά αυτό το φανταστικό stick. Ξεκίνησα με μπανάκι είχα βάλει πριν να μουλιάζει το Omega 48, μετά το μπανάκι τρίβω το stick στο πρόσωπο και ξεκινάω με την πινελάρα! Σε ελάχιστο χρόνο είχα πηχτό αφρό και ήμουν έτοιμος για ξύρισμα. Πιάνω την μηχανή και ξεκινώ, με 3 περάσματα το πρόσωπο πεντακάθαρο! Κοιτάζω το πρόσωπο και ήμουν πανευτυχης, το stick είναι απίστευτο, το πρόσωπο μετά είναι ενυδατωμένο, στο ξύρισμα ένιωθα ασφαλής, ότι και να γράψω θα είναι λίγο. Σίγουρα για μένα είναι στην τοπ πεντάδα σαπουνιών και σε συνδυασμό με την τιμή του είναι σούπερ ανταγωνιστικό, ο Γιώργος έχει φέρει κοντέινερ οπότε βαράτε φουλ... Σίγουρα θα ξανάστοκάρω !
Το ξύρισμα :
Mercur 34c
Feather (1)
Omega 48
Floid Vigoroso
La Toja Shaving Stick
- Petros.Mp
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
- digibill
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 2206 times
- Been thanked: 2875 times
- Επικοινωνία:
Μετά από αρκετές χρήσεις του στικ έχω σχηματίσει πλέον άποψη... Πρόκειται για πάρα πολύ αξιόλογο προϊόν με εκπληκτικό value for money. Αφρίζει πολύ εύκολα και παράγει μεγάλη ποσότητα, ικανή για 3-4 περάσματα (ανάλογα το πινέλο που χρησιμοποιείται - σημειωτέον πως έχω δοκιμάσει μόνο face lathering). Το ξυράφι γλιστράει ιδιαίτερα εύκολα, ωστόσο προσωπικά έχω παρατηρήσει πως μου αφήνει μετά το δέρμα κάπως στεγνό, σα να το έχω πλύνει με σαπούνι (το έχω παρατηρήσει και με άλλα σαπούνια ξυρίσματος αυτό). Για τον λόγο αυτό και μόνο δεν το κατατάσσω πάνω από την cella. Στο ξύρισμα ωστόσο αυτό δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα...
Αρωματικά είναι κάπως ιδιαίτερο, με πιο εύκολα προσδιορίσιμες τις νότες πούδρας. Αυτό που εμένα μου αφήνει ως αίσθηση το άρωμά του, είναι καλοκαιρινή φρεσκάδα, σαν μεσογειακή καλοκαιρινή μπουγάδα! :megagrin Ενδείκνυται λοιπόν ιδιαίτερα για καλοκαιρινά ξυρίσματα...
Αρωματικά είναι κάπως ιδιαίτερο, με πιο εύκολα προσδιορίσιμες τις νότες πούδρας. Αυτό που εμένα μου αφήνει ως αίσθηση το άρωμά του, είναι καλοκαιρινή φρεσκάδα, σαν μεσογειακή καλοκαιρινή μπουγάδα! :megagrin Ενδείκνυται λοιπόν ιδιαίτερα για καλοκαιρινά ξυρίσματα...
- Αλέξης
- Γυμνάσιο
- 12
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 190 times
Τα La Toja που αγόρασα από τον Γιώργο είναι κυλινδρικά και εύπλαστα σε πίεση από τα δάχτυλα. Αυτά που πήρα μαζί με το πινέλο μας από G&C είναι κάπως οβάλ στην άκρη και πάρα πολύ πιο σκληρό. Πρόκειται για κάποια ουσιαστική διαφορά και αν συνίσταται και σε κάτι άλλο?
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Ισως του Γιωργου ειναι πιο φρεσκα, γιατι και εγω θυμαμαι οτι τα στικακια που ειχα παραγγειλει περσι ηταν οβαλ.
Το Ιασονας με Ο
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Όλα σκληρά και οβάλ πρέπει να είναι. Δεν νομίζω να έχει αλλάξει η συνταγή.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Το είχα πει κι εγώ αυτό στον Γιώργο. Αυτά που πήρα είναι μαλακά και πάνω επίπεδα σαν το Speick και το Palmolive. Αντίθετα από το yourshaving, είναι πιο σκληρά, με την γνωστή καμπύλη. Νομίζω διαφορετική είναι και η υφή. Την έχετε παρατηρήσει την τελευταία διαφορά που λέω;
Τώρα τί μπορεί να παίζει, δεν ξέρω. Το μόνο που έχω δοκιμάσει είναι αυτό από το yourshaving, όλα τα άλλα είναι στην άκρη εννοείται.
Τώρα τί μπορεί να παίζει, δεν ξέρω. Το μόνο που έχω δοκιμάσει είναι αυτό από το yourshaving, όλα τα άλλα είναι στην άκρη εννοείται.
- Αλέξης
- Γυμνάσιο
- 12
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 190 times
Αλέξης έγραψε:Τα La Toja που αγόρασα από τον Γιώργο είναι κυλινδρικά και εύπλαστα σε πίεση από τα δάχτυλα. Αυτά που πήρα μαζί με το πινέλο μας από G&C είναι κάπως οβάλ στην άκρη και πάρα πολύ πιο σκληρό. Πρόκειται για κάποια ουσιαστική διαφορά και αν συνίσταται και σε κάτι άλλο?
Την έχω παρατηρήσει κι εγώ Νίκο αυτή τη διαφορά και αναρωτιέμαι συνίσταται σε κάποια ουσιαστική διαφοροποίηση.
Λοιπόν, δεν είμαστε οι μόνοι. Το είχα ξεχάσει το θέμα μέχρι χτες, που μου το θυμίσατε και το έψαξα γιατί μου ξαναδημιουργήθηκε η απορία. Έχει συμβεί και σε άλλους στο εξωτερικό. Μάλιστα κάποιοι πρώτα πήραν τα επίπεδα και μετά αυτά με την καμπύλη. Τώρα τι παίζει, κανείς δεν ξέρει. Άλλοι λένε ότι ίσως κάποιος τα έκοψε, πράγμα που αποκλείω. Βέβαια, κάποια δεν είναι "κομμένα" ευθεία, αλλά έχουν κάποια μικρή κλίση. Μικρο-ελάττωμα. Άλλοι λένε ότι πρόκειται για πρόβλημα, γιατί πρέπει να είναι και σκληρά αλλά και κυκλικά πάνω, πράγμα που λέει ο Δημήτρης πιο πάνω( που λέει πως πρέπει να είναι). Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι για ποιο λόγο είναι σχετικά μαλακά, σίγουρα πιο μαλακά από αυτά που είχα πάρει από Ισπανία, αλλά και διαφορετική υφή. Δεν είναι τόσο ματ, όσο αυτά που πήρα τελευταία. Η λίστα των συστατικών, παρ' όλα αυτά είναι η ίδια, δεν έχει αλλάξει κάτι.
Καμία ιδέα;
Καμία ιδέα;