Τι να διαλέξω?
-
- Νήπιο
- 10
- Has thanked: 3 times
Καλησπέρα σας, ως νέος στην παρέα σας αλλά και σε αυτού του είδους ξυρίσματος θα ήθελα να μου προτείνετε τι θα μπορούσα να διαλέξω για ξυριστικη μηχανή! Γενικά εχω αφήσει μούσι και δεν θέλω να το ξυρισω, αυτο που θέλω ειναι να κόβω τις γωνιές του πιο πολύ! Αναμένω απαντήσεις σας!
- Antonis
- Διαχειριστής
- 12
- Has thanked: 27703 times
- Been thanked: 27453 times
Καλημέρα Αλέξανδρε.
Επειδή το ερώτημα αυτό (που είναι πολύ λογικό) έχει τεθεί πάρα πολλές φορές, ρίξε μια ματιά στα νήματα αυτής της κατηγορίας, μπορεί να βρεις απαντήσεις σε πολλές από τις απορίες σου. Φυσικά και μπορούμε να σου προτείνουμε προϊόντα, αν και με βάση τα γραφόμενά σου, εσύ μάλλον θα χρειαστείς κάποιο trimmer ή μια κουρευτική μηχανή για την περιποίηση της γενιάδας σου.
Επειδή το ερώτημα αυτό (που είναι πολύ λογικό) έχει τεθεί πάρα πολλές φορές, ρίξε μια ματιά στα νήματα αυτής της κατηγορίας, μπορεί να βρεις απαντήσεις σε πολλές από τις απορίες σου. Φυσικά και μπορούμε να σου προτείνουμε προϊόντα, αν και με βάση τα γραφόμενά σου, εσύ μάλλον θα χρειαστείς κάποιο trimmer ή μια κουρευτική μηχανή για την περιποίηση της γενιάδας σου.
- Petros.Mp
- Λύκειο
- 12
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Καλημέρα,
Έχω ένα trimmer της Philips το είχα πάρει πριν χρόνια σκυλί. Νομίζω είχα δώσει 30€ τότε, δεν αξίζει να δώσεις και πολλά κοίτα να έχεις πολλές σκάλες και να σε βολεύει.
Έχω ένα trimmer της Philips το είχα πάρει πριν χρόνια σκυλί. Νομίζω είχα δώσει 30€ τότε, δεν αξίζει να δώσεις και πολλά κοίτα να έχεις πολλές σκάλες και να σε βολεύει.
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
θα σου πρότεινα μια της babyliss i-stubble σειράς (είχα την 7895) αν θές για πιο κοντό μούσι. Προσωπικά τώρα έχω την phillips qt4090 αλλά νόμιζω έχουν βγάλει καινούργιες. Στην babyliss δεν με ικανοποίησε η ποιότητα κατασκευής αλλά ήταν λίγο πιο ακριβής με σερβομηχανισμό στην σκάλα. Απο την άλλη η Phillips είναι πολύ καλή αν και το σύστημα vacuum δεν ρουφάει 100% απτις τρίχες...
Υπάρχουν πολλές κουρευτικες μηχανές για περιποίηση γενειάδας ας πουμε. Δεν είμαι σίγουρος πια είναι η καταλληλοτερη αλλά με μια ερευνα στο νετ θα βρεις εύκολα αυτό που ψάχνεις. Το σίγουρο είναι οτι δε πρέπει να δώσεις πολλά χρήματα για κάτι αξιοπρεπές.
- Sakperi
- Νήπιο
- 10
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Επειδή είμαι κι εγώ νέος στο σπορ δεν έχω κάποια πρόταση, αν και νομίζω ότι ο φίλος δεν θέλει γνώμη για ηλεκτρική ξυριστική μηχανή. Μάλλον κάτι για να καθαρίζει το λαιμό θέλει, εκτός κι αν κατάλαβα λάθος, οπότε χάνετε χρόνο διαβάζοντας αυτό το πόστ. :p Παρόλα αυτά θα ήθελα την άποψη των μυημένων. Αν κάποιος θέλει να αφήσει το μούσι στο σαγόνι ανέπαφο (οκ να το τριμάρει που και που) και να καθαρίζει το λαιμό, τι προτείνετε;