Κερκίνη Shaving Milk

Απάντηση
freestyler
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 41
Εγγραφή: 04 Ιουν 2021, 00:54
3
Has thanked: 6 times
Been thanked: 80 times

Μόλις είδα το νέο αυτό προϊόν στο forum, μου κίνησε την περιέργια, καθώς δεν είχα ξαναδεί κάτι αντίστοιχο.
Έκανα ένα βίντεο με την πρώτη μου δοκιμή.

https://www.youtube.com/watch?v=0PO9IFdEiTs
Το κανάλι μου με ξυριστικά βίντεο κεφαλιού: https://www.youtube.com/c/HeadShaves
Άβαταρ μέλους
mbakurin
Δημοτικό
Δημοτικό
Δημοσιεύσεις: 578
Εγγραφή: 03 Ιουν 2021, 14:32
3
Has thanked: 336 times
Been thanked: 1874 times
Ηλικία: 28

Moυ έκανες σπόιλ γιατί θα παραλάβω και εγώ το δικό μου προς το τέλος της εβδομάδας, περιμένει ταχυδρομείο (ελπίζω να μην έχει γίνει... γιαούρτι ως τότε :D ).

Μια χαρά φαίνεται πάντως, καλό το σπόιλ!
De savoir vient avoir.
Άβαταρ μέλους
gkarave
Λύκειο
Λύκειο
Δημοσιεύσεις: 1575
Εγγραφή: 06 Οκτ 2020, 19:45
3
Τοποθεσία: Thessaloniki
Has thanked: 13363 times
Been thanked: 14010 times
Ηλικία: 42
Επικοινωνία:

@mbakurin ...μην ανησυχείς, είναι καλή η φόρμουλά του και δεν πρόκειται να σου έρθει γιαούρτι... Προσωπικά, δοκίμασα το fougere & cedarwood και έμεινα ικανοποιημένος....
Άβαταρ μέλους
mbakurin
Δημοτικό
Δημοτικό
Δημοσιεύσεις: 578
Εγγραφή: 03 Ιουν 2021, 14:32
3
Has thanked: 336 times
Been thanked: 1874 times
Ηλικία: 28

Nαι, λογικά αφού ανοιχθεί και μπει ατμοσφαιρικός αέρας θα είναι πιο επίφοβο να παρεισφρύσουν βακτήρια κλπ. Ο παραγωγός το συσκευάζει λογικά σε αποστειρωμένο μπουκάλι και το κλείνει γρήγορα - γρήγορα.

Θα γράψω κι εγώ εντυπώσεις από τις 18-19 νοέμβρη και μετά! (ως τότε έχω δώσει όρκο αξυρισιάς)
De savoir vient avoir.
Άβαταρ μέλους
mbakurin
Δημοτικό
Δημοτικό
Δημοσιεύσεις: 578
Εγγραφή: 03 Ιουν 2021, 14:32
3
Has thanked: 336 times
Been thanked: 1874 times
Ηλικία: 28

Eπανέρχομαι μετά από το ελαφρώς πρόωρο τέλος του noshave November μου με μία σύντομη κριτική για το προϊόν. Καταρχάς να πω ότι προέβην στην αγορά του άμεσα καθαρά για λόγους δοκιμής - beta testing, καθώς κάτι αντίστοιχο στην παγκόσμια αγορά ΔΕΝ υπάρχει. Κατά δεύτερον, να πω ότι το προϊόν παρέμεινε με δική μου ευθύνη 10-12 μέρες περίπου σε μη κλιματιζόμενη αποθήκη των ΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη, δηλαδή στους 15 περίπου βαθμούς, αντί του ψυγείου που προτείνει ο κατασκευαστής, πράγμα που ίσως επηρέασε την εμπειρία.

Στο δια ταύτα, δίχως περιστροφές θα πω ότι το άρωμα "κέδρος" μυρίζει σα κατουρημένο πεζόδρομο πίσω από την Ομόνοια, ενώ όταν το έδωσα στην κοπέλα μου χωρίς να της πω τίποτα, η διαπίστωση ήταν παρόμοια, αλλά αυτή τη φορά με σημείο αναφοράς τη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα τα επονομαζόμενα "πΡεζούλια" άνωθεν και πέριξ της Ρωμαϊκής Αγοράς.

Ξυριστικά, το προϊόν κάνει με κάμποσο δούλεμα έναν παχύ, μερακλήδικο αφρό με μυρωδιά ούρων, ο οποίος παρέχει άψογες λιπαντικές και ξυριστικές ιδιότητες, ακόμα και με λεπίδα 3ης χρήσης που επίτηδες χρησιμοποίησα. Σηκώνει δε αρκετό νερό, οπότε μικρή ποσότητα προϊόντος προσφέρει πλούσιο αφρό για 3 ή και ενδεχομένως 4 περάσματα.

Post shave, το προϊόν προσφέρει πολύ καλύτερη ενυδάτωση από πολλά άλλα (πρόσφατα - πρόχειρα έχω το tobs sandalwood και το haslinger πρόβατο) και απαλή μυρωδιά ούρων που εκλείπει εντός μίας ώρας, ή πολύ ταχύτερα αν χρησιμοποιήσετε κάποιο aftershave.

Συνολικά, είναι ένας ενδιαφέρων πειραματισμός, ο οποίος δίνει καλά ξυρίσματα, και είναι για αληθινά αληθινούς άντρες, καθώς έχουμε πιστεύω φλωρύνει αρκετά με την ενασχόλησή μας με αρωματάκια, φουζέρ, ευκαλύπτους, βετιβερ και άνθη ιβίσκου ένα δροσερό σεπτεμβριανό δειλινό. Δεν ξέρω αν αυτή η μυρωδία είναι αποτέλεσμα δικής μου ή κατασκευαστικής δράσης/αδράνειας, αλλά δε με νοιάζει κιόλας. Πρόκειται για ένα αληθινά καλό, αγνό ξυριστικό προϊόν, το οποίο ξεφεύγει τελείως από τη φιλοσοφία όλων των υπολοίπων τέτοιων προϊόντων.

Θα έβαζα ένα 9 στα 10, καθώς η μυρωδιά από εμένα είναι μια χαρά ανεκτή και δε μπορώ να βρω κάποιο ψεγάδι πέραν των 2 λογιστικών ζητημάτων: υγρή υπόσταση, που είναι απαγορευτική για αεροδρόμια και ανάγκη φύλαξής του σε περιβάλλον ψύξης.
De savoir vient avoir.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”