Πινέλα ξυρίσματος CFShaves

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Knight_77
Νήπιο
Νήπιο
Has thanked: 179 times
Been thanked: 334 times

Kαινούργια προσπάθεια στο χώρο των πινέλων Π.Ξ. από Έλληνα δημιουργό.
Θεωρώ ότι αξίζει να υπάρχει ένα θέμα στο φόρουμ για όποιον θέλει να μάθει περισσότερα ή να καταθέσει εντυπώσεις και απορίες.

Mιας και προχθές παρέλαβα πινέλο από CFShaves να πω λίγα πράγματα.
Δυνατότητα να γίνει παραγγελία με χρώμα, σχήμα και διάμετρο της αρεσκείας μας.
Η βάση του πινέλου κατασκευάζεται σε 3D printer και είναι από υλικό PLA.
To φινίρισμα γίνεται στο χέρι.
Υπάρχει δυνατότητα ρυθμιζόμενου και αφαιρούμενου θυσάνου με συνθετική ή φυσική τρίχα (ασβός, για χοίρο δεν ρώτησα) σε διάφορα σχέδια.
Είναι βιδωτός και μπορείς να ρυθμίσεις το ύψος του loft.
Για όποιον βέβαια θέλει, υπάρχει και η επιλογή για σταθερό θύσανο.
Επιλογή bulb ή fan.
Γενικά έχει αρκετές επιλογές που μπορείς να φέρεις το πινέλο στις προτιμήσεις σου.
Επικοινωνία με τον κατασκευαστή άριστη. Πλήρως συννενοήσιμος και έτοιμος να λύσει κάθε απορία.
Η αποστολή έγινε μετά απο 8 μέρες από την ημέρα της παραγγελίας.
Κόστος για το πινέλο με συνθετικό θύσανο 50€, για φυσική τρίχα ίσως να είναι λίγο παραπάνω.
Να σημειώσω εδώ την εξαιρετική συσκευασία.
Το μόνο μειόνεκτημα είναι πως δεν υπάρχει κάποιο site προς το παρόν και όλα γίνονται μέσω Instagram.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση στο πρώτο ξύρισμα μαζί του ήταν το πόσο απαλή τρίχα έχει.
Δίνει αίσθηση στο δέρμα λες και σε χαιδεύει φτερό.
Πολύ καλό splay. Από backbone, μέτρια πράγματα. Σίγουρα λιγότερο σε σχέση με το Trafalgar T3 που έχω στη κατοχή μου.
Στα σκληρά σαπούνια θα δυσκολευτεί.
Μετά από επικοινωνία με τον κατασκευαστή, μου ανακοίνωσε πως έρχονται νέα σχέδια και θύσανοι σύντομα.

Παραθέτω κάποιες φώτος από το πινέλο που παρήγγειλα και παρέλαβα πριν λίγες μέρες.
Eίναι με ρυθμιζόμενο και αφαιρούμενο θύσανο cashmere με διάμμετρο 26mm και ύψος loft 52mm και είναι της εταιρείας Apshave.

Σε γενικές γραμμές πολύ ικανοποιημένος από την αγορά και σίγουρα δεν κλαίω τα χρήματα που έδωσα.
Θεωρώ πως η τιμή είναι λογική για τη ποιότητα και τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Τwo sides of life...Two sides of a shaving blade
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το πινέλο”