Προτάσεις για πουράκι (cigarillos) με φίλτρο

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Αυτή η συζήτηση είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
stratri1
Δημοτικό
Δημοτικό
11
Has thanked: 1250 times
Been thanked: 864 times

Ήρθε η ώρα να ζητήσω γνώμες από τους πιο έμπειρους της παρέας.
Τα τελευταία χρόνια (20+) χαζοκαπνίζω. 2-3 τσιγάρα την ημέρα, μόνο στη δουλειά, ή σε έξοδο. Ποτέ στο σπίτι. Το κάνω γιατί παίρνω κάποια απόλαυση και είναι και ένα χαλαρό διάλειμμα πολλές φορές. Μου αρέσει το άρωμα του καπνού.
Πολλές φορές όμως, ολόκληρο το τσιγάρο με ενοχλεί, ή με ψιλοχαλάει, ή δεν μου κάνει κέφι. Καπνίζω Χρυσή κασετίνα Καρέλιας, γιατί δεν με ικανοποιεί κάποια άλλη μάρκα περισσότερο.
Πρόσφατα δοκίμασα ένα πουράκι Burton. Μέγεθος και σχήμα τσιγάρου και με φίλτρο (για να είμαι ακριβής στην περιγραφή μου). Μου άρεσε περισσότερο από ένα τσιγάρο. Παλιότερα είχα δοκιμάσει κάποιο, δεν θυμάμαι ποιό, αλλά ήταν πολύ βαρύ για τα γούστα μου και δεν μου άρεσε το άρωμά του.
Μετά δοκίμασα και ένα πουράκι Marlboro το οποίο μου άρεσε επίσης (όχι τόσο πολύ όσο το Burton). Το παλικάρι που με κέρασε μου έδωσε και ένα φιλτράκι «Του παππού», καφέ. Αλλά νομίζω ότι έτσι έχανε σε άρωμα.
Ερώτημα: Έχουν όλα τα πουράκια φίλτρο; Μπορείς να το αφήσεις να σβήσει και να το ανάψεις πάλι και αν ναι πόσες φορές;
Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες μάρκες πουράκια; Δεν με ενδιαφέρουν με αρώματα βανίλιες κλπ που βλέπω ότι κυκλοφορούν. Με ενδιαφέρει το άρωμα και η γεύση του καπνού. Και όχι πολύ βαρύ!
Ευχαριστώ πολύ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Καπνός-Τσιγάρο-Ναργιλές”