Mitchell's Wool Fat, αξίζει τον κόπο;
- zanxion
- Δημοτικό
- 4
- Has thanked: 2855 times
- Been thanked: 3209 times
Όπως είχα αναφέρει σε άλλο νήμα, το συγκεκριμένο δεν το δοκίμασα ποτέ. Με τρώει η παλάμη μου ξανά και σκέφτομαι ν' αγοράσω αυτό με την πορσελάνινη κούπα. Η τωρινή έκδοση του σαπουνιού αξίζει, σας άφησε ικανοποιημένους; Έχει ακόμη tallow ή κι αυτό έχει γυρίσει σε λανολίνη;
"If anyone here believes in telekinesis, raise my hand"
Νίκος
Νίκος
- babkoug
- Εξειδίκευση
- 9
- Has thanked: 11403 times
- Been thanked: 15030 times
Tάλοου τέλος και στα Μίτσελς εδώ και καιρό, οπότε είναι μάλλον δύσκολο να το πετύχεις σε στοκ. Kαι για να γίνει ακόμα καλύτερο, από ό,τι λέγεται τα Μίτσελς Τέλος Γενικά λίαν συντόμως.
Μπάμπης
- zanxion
- Δημοτικό
- 4
Άρα αξίζει έστω ένα με μπολ έτσι για την (πικρή) ιστορία.
Νίκος
Νίκος
- qsplan
- Λύκειο
- 3
- Has thanked: 9629 times
- Been thanked: 7761 times
Το παλιό το μιτσελακι το ορθόδοξο, καθώς και το ταμπακακι το παλιό το ορθόδοξο είχαν μια ταύτιση με το Π.Ξ. και ιδιαίτερα με το Π. της υπόθεσης...
Μπορεί να είναι και ιδέα μου, αλλά πολύ παράνοια έχει πέσει με τα βγήκαν γενικά...
Μπορεί να είναι και ιδέα μου, αλλά πολύ παράνοια έχει πέσει με τα βγήκαν γενικά...

Heck, Bay Rum was invented to refresh sailors who were pirating ‘round the Caribbean; if that’s not a group that knows how to beat the heat, I’m not sure who is.
-
- Γυμνάσιο
- 2
- Has thanked: 8216 times
- Been thanked: 7587 times
@babkoug τι νέο ήταν αυτό! πωωω με τσάκισες τώρα... δεν ξέρω... αποκλείεται να ελέγχεται η πληροφορία;
θα είναι πολύ κρίμα...
βέβαια τίποτα δεν είναι αιώνιο, ωστόσο το μίτσελς είναι για μένα μια κατηγορία μόνο του...
θα είναι πολύ κρίμα...
βέβαια τίποτα δεν είναι αιώνιο, ωστόσο το μίτσελς είναι για μένα μια κατηγορία μόνο του...
- andreop
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 14575 times
- Been thanked: 15954 times
Κρίμα...μετά από τόσα πολλά χρόνια. Από τα αγαπημένα σαπούνια πολλών στο ΠΞ. Ευτυχώς έχω ένα ανταλλακτικό με tallow και ένα Kent.
Παναγιώτης
- Spyros Delta
- Γυμνάσιο
- 1
- Has thanked: 3616 times
- Been thanked: 5353 times
- Επικοινωνία:
Κριμα, σαπουνι με τοσους φαν παγκοαμιως να σταματαει η παραγωγη του.
Εξ αρχης δεν εχω καταλαβει γιατι τοσο κλασικα tallow σαπουνια, σονι και καλα επρεπε να το γυρισουν σε non tallow.
Απο τοτε πηρε την κατω βολτα πιστευω.
Εγω παντως που εχω ενα non tallow refill, παρηγγειλα ενα refill ακομα και ενα στο πορσελανινο βαζο (που το βρηκα και σε προσφορα) να τα εχω εστω και non tallow.
Εξ αρχης δεν εχω καταλαβει γιατι τοσο κλασικα tallow σαπουνια, σονι και καλα επρεπε να το γυρισουν σε non tallow.
Απο τοτε πηρε την κατω βολτα πιστευω.
Εγω παντως που εχω ενα non tallow refill, παρηγγειλα ενα refill ακομα και ενα στο πορσελανινο βαζο (που το βρηκα και σε προσφορα) να τα εχω εστω και non tallow.
Σπύρος Δέλτα.
- babkoug
- Εξειδίκευση
- 9
- Has thanked: 11403 times
- Been thanked: 15030 times
Για Haslinger κ Mitchell's είναι απορίας άξιον, καθώς τους βίγκαν δεν τους πιάνεις λόγω λανολίνης κ γάλακτος. Υποθέτω κ πως είναι μουσάτοι σε ένα ποσοστό 99.99%. Οπότε μάλλον κάτι με το κόστος παραγωγής θα έχει να κάνει.
Μπάμπης
- zanxion
- Δημοτικό
- 4
Φαντάζομαι πως έχει να κάνει με το μερίδιο αγοράς του καθενός. Από τότε που γέμισε ο κόσμος με αρτιζιάνικα, τα κλασσικά άρχισαν να χάνονται το ένα μετά το άλλο.
Βάλε και πάνω σε αυτό τ' ότι η λανολίνη (από το μαλλί των προβάτων π.χ.) κάνει θραύση γιατί είναι πολύ φτηνότερη, ευκολότερα παρασκευάσιμη από το tallow από το λίπος των ζώων, κι έχεις μια ιδέα του γιατί.
Βάλε και πάνω σε αυτό τ' ότι η λανολίνη (από το μαλλί των προβάτων π.χ.) κάνει θραύση γιατί είναι πολύ φτηνότερη, ευκολότερα παρασκευάσιμη από το tallow από το λίπος των ζώων, κι έχεις μια ιδέα του γιατί.
Νίκος
Νίκος
- NYC1920
- Λύκειο
- 6
- Has thanked: 11742 times
- Been thanked: 9447 times
"Επιβιώνει ο καλύτερα προσαρμοσμένος ( οργανισμός ) ". Τάδε έφη Κάρολος Δαρβίνος .Ισχύει σε άλλους τομείς ,πέραν της Βιολογίας .
Η σταδιακή κατάργηση ζωικών προϊόντων και υποπροϊόντων είναι μέρος συγκεκριμένης "ατζέντας" ,προωθούμενης από συγκεκριμένα "κέντρα".
Δεν ήταν απόφαση των ίδιων των εταιρειών .
Ποιος πυροβολεί τα πόδια του εσκεμμένα;
Στο παρόν ξυριστικό "σύμπαν" όπου και βρίθουν τα "αρτιζανικα ταλοου " με τη
ζήτηση τους να αυξάνεται ,θαρρείτε πως κάποιοι φωστήρες σκέφτηκαν
πως με το να αφαιρέσουν το ζωικό λίπος από Tabac και MWF θα γίνουν ανταγωνιστικότερα τα προϊόντα τους ,τα οποία σημειωτέον διαθέτουν
μακρά ιστορία και "βαρύ" όνομα ;
Τόσο ηλίθιοι πια ,να ήσαν ;
Φυσικά και όχι .
"Κάτι άλλο παίχτηκε " .
Η σταδιακή κατάργηση ζωικών προϊόντων και υποπροϊόντων είναι μέρος συγκεκριμένης "ατζέντας" ,προωθούμενης από συγκεκριμένα "κέντρα".
Δεν ήταν απόφαση των ίδιων των εταιρειών .
Ποιος πυροβολεί τα πόδια του εσκεμμένα;
Στο παρόν ξυριστικό "σύμπαν" όπου και βρίθουν τα "αρτιζανικα ταλοου " με τη
ζήτηση τους να αυξάνεται ,θαρρείτε πως κάποιοι φωστήρες σκέφτηκαν
πως με το να αφαιρέσουν το ζωικό λίπος από Tabac και MWF θα γίνουν ανταγωνιστικότερα τα προϊόντα τους ,τα οποία σημειωτέον διαθέτουν
μακρά ιστορία και "βαρύ" όνομα ;
Τόσο ηλίθιοι πια ,να ήσαν ;
Φυσικά και όχι .
"Κάτι άλλο παίχτηκε " .