Μυρωδιά από Προράσο Κόκκινο

ManosRK

Καλημέρα σας κύριοι!

Μήπως ξέρετε άλλα σαπούνια ή/και κρέμες που να μυρίζουν όπως το κόκκινο Proraso με το Σανδαλόξυλο ?

Είδα χτες το βίντεο του Another Day, Another Shave με τη Reuzel που έλεγε ότι μυρίζει το ίδιο αλλά δεν έμεινε και πολύ ευχαριστημένος! 🤣
aenaos15
Νήπιο
Νήπιο
1
Has thanked: 1236 times
Been thanked: 314 times

Οτι έχει σχέση με σανδαλόξυλο σε γενικές γραμμές.
Νίκος
ManosRK

Αυτό δε βοηθάει και πολύ γιατί υπάρχουν διάφορα Σανδαλόξυλα εκεί έξω που το καθένα μυρίζει διαφορετικά και η κάθε εταιρεία φτιάχνει το δικό της "interpretation".
aenaos15
Νήπιο
Νήπιο
1
Has thanked: 1236 times
Been thanked: 314 times

Η όσφρηση είναι διαφορετική σε κάθε άνθρωπο. Για μένα δοκιμάζεις μερικά και αποφασίζεις.
Νίκος
Άβαταρ μέλους
zanxion
Δημοτικό
Δημοτικό
4
Has thanked: 2881 times
Been thanked: 3226 times

Δεν είναι μόνο διαφορά στην αντίληψη μιας οσμής, αλλά και τεράστιες διαφορές από μάρκα σε μάρκα. Έχω τέσσερα διαφορετικά σαπούνια σανδαλόξυλου και στα τέσσερα η διαφορά στο άρωμα είναι μεγάλη (TOBS, Dr Harris, Trumper, Proraso).
"If anyone here believes in telekinesis, raise my hand"

Νίκος
Άβαταρ μέλους
mgm
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
2
Has thanked: 6153 times
Been thanked: 4373 times

Έχω την αίσθηση ότι το σανδαλόξυλο της Nordic είναι κοντινό.
How you do anything is how you do Everything.
Γιώργος
ManosRK

Τώρα είδα πως βγάζει και η Londrino ένα Σανδαλόξυλο αλλά δε ξέρω πως μπορεί να μυρίζει.
Άβαταρ μέλους
qsplan
Λύκειο
Λύκειο
3
Has thanked: 9650 times
Been thanked: 7800 times

Ο κάθε πικραμένος βγάζει κι από ένα σανδαλόξυλο... Όπως διαφορετικά εισπράττει η μουσούδα του καθενός μας το κάθε άρωμα, έτσι και η αντίληψη του καθενός (κυρίως αρτιζάνου) για το τι είναι σανδαλόξυλο ποικίλλει..

Όπως ποικίλλουν κι οι ποικιλίες του...

Όπως ποκίλλει κι η τιμή του...

Το σανδαλόξυλο κοστίζει... Οπότε, μην περιμένεις να βρεις καλό σανδαλόξυλο στο εύρος των τιμών που είμαστε οι περισσότεροι... Από την άλλη, οι μουσούδες μας έχουν εξοικειωθεί τόσο με τα wannabe sandalwoods, σε σημείο όπου θα μας ξενίσει η μυρωδιά του αυθεντικού, οπότε σε συνδυασμό με την τιμή του, απλά θα προσπεράσουμε...
:ty .'. Κώστας .'. ένας vintage έφηβος :thankyou

Heck, Bay Rum was invented to refresh sailors who were pirating ‘round the Caribbean; if that’s not a group that knows how to beat the heat, I’m not sure who is.
ManosRK

Δε θέλω να είναι ΚΑΛΟ απλά να μυρίζει όσο γίνεται κοντά σε αυτό το κόκκινο που στη μύτη μου είναι το "αυθεντικό" - σίγουρα δε θα υπάρχει εκεί έξω ένα ακριβές αντίγραφο του, στη μύτη μου εμένα μου βγάζει μια αρχοντιά και μια γλυκύτητα αλλά λογικά και με αυτή τη τιμή όπως λες γύρευε τι είναι και τι άλλο μπορεί να έχει μέσα! 🤣
Άβαταρ μέλους
zanxion
Δημοτικό
Δημοτικό
4
Has thanked: 2881 times
Been thanked: 3226 times

Το μοναδικό που θα μυρίζει όπως εκείνο είναι μόνο ένα από αυτό. Στο σανδαλόξυλο ισχύει κάτι σαν το "40 Έλληνες, 50 γνώμες". Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά από μάρκα σε μάρκα, που εγώ προσωπικά αν κι έχω τέσσερα σαπούνια σανδαλόξυλου από διαφορετικές μάρκες μπορώ να σου πω με 100% σιγουριά πως δεν έχω ιδέα ποια είναι η μυρωδιά του σανδαλόξυλου. :obscene-drinkingcheers:
"If anyone here believes in telekinesis, raise my hand"

Νίκος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ερωτήσεις αρχαρίων”