Θα ήθελα τις συμβουλές ή εμπειρίες σας για τον τρόπο χρήσης του.
Μπορεί μόνο του, να κάνει τη δουλειά του after shave?
Μπορεί να συνδυαστεί με after shave? Πριν ή μετά το after shave?
Μπορεί να συνδυαστεί με 444 gel; Πριν, μετά ή μπορεί και μιξαρισμενο?
Τρόπος χρήσης Witch Hazel (Αμαμελιδα - Αμαμελις)
- Spyros Delta
- Γυμνάσιο
- 1
- Has thanked: 3610 times
- Been thanked: 5337 times
- Επικοινωνία:
Σπύρος Δέλτα.
- rhtoras
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
Θεωρητικά το βάζεις όπως θες. Πρακτικά είναι κάτι που μπαίνει και σκέτο ασχέτως ξυρισματος. Ένας τρόπος που χρησιμοποιούν πολλοί είναι στη χούφτα και άπλωμα κατευθείαν στο πρόσωπο και μετά λοσιόν με οινόπνευμα. Υποθετικά μπορούν να αναμειχθούν στη χούφτα αυτά τα δύο. Εγώ το είχα βάλει σκέτο αλλά δε με εντυπωσίασε όμως ήταν ελληνικής προελεύσεως και όχι επιπέδου thayers υποθέτω. Άρα δεν ξέρω αν το thayers είναι πολύ καλύτερο. Αυτό που παρατηρήθηκε από εμένα είναι να αφήνει ένα λεπτό φιλμ στο δέρμα.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
- Spyros Delta
- Γυμνάσιο
- 1
- Επικοινωνία:
Επειδη δεν προλαβατε να απαντησετε και το χρησιμοποιησα ηδη
πηγα με το ενστικτο, δεν το χρησιμοποιησα σκετο, αλλα το εβαλα μετα το asl (αφου απορροφήθηκε καλα), οπως συνηθίζω να κανω και με το balm τελευταια.
Mου αφησε μια ωραια αισθηση στο πρόσωπο.
Κι εγω Ελληνικης προελευσης χρησιμοποιησα (Κερκινη που ειμαι ευχαριστημενος και με ολα τα αλλα της προιοντα), δεν βρηκα Thayers.
Παρολο που λεει οτι περιεχει και μενθολη δεν την καταλαβα. Μαλλον ειναι μικρη η ποσοτητα.
Ingredients : Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Flower Water, Aqua (Water), Glycerin, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Menthol.
Alcohol-free, NO Parabens, NO Mineral Oil, NO Petrolatum/Paraffin, NO Silicones, NO Propylene Glycol, NO Ethanolamines, NO PEG, SLES, ALES, NO Animal by-products, NO Animal testing

Mου αφησε μια ωραια αισθηση στο πρόσωπο.
Κι εγω Ελληνικης προελευσης χρησιμοποιησα (Κερκινη που ειμαι ευχαριστημενος και με ολα τα αλλα της προιοντα), δεν βρηκα Thayers.
Παρολο που λεει οτι περιεχει και μενθολη δεν την καταλαβα. Μαλλον ειναι μικρη η ποσοτητα.
Ingredients : Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Flower Water, Aqua (Water), Glycerin, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Menthol.
Alcohol-free, NO Parabens, NO Mineral Oil, NO Petrolatum/Paraffin, NO Silicones, NO Propylene Glycol, NO Ethanolamines, NO PEG, SLES, ALES, NO Animal by-products, NO Animal testing
Σπύρος Δέλτα.
- babkoug
- Εξειδίκευση
- 9
- Has thanked: 11390 times
- Been thanked: 15030 times
Συστατικό με πολύ καλές ιδιότητες, αλλά δεν μυρίζει ιδιαίτερα ωραία. Οπότε καλά έκανες και το συνδύασες με asl.
Μπάμπης
- Spyros Delta
- Γυμνάσιο
- 1
- Επικοινωνία:
@babkoug δεν μυρίζει ιδιαίτερα ωραία; Αυτό που χρησιμοποίησα είχε στο μπουκάλι μια ωραία πολύ ελαφριά μυρωδιά, και όταν έπεσε στο πρόσωπο δεν μύριζε τίποτα, προφανώς γιατί το επισκίασε το άρωμα του asl.
Ποιο Witch Hazel μυρισες;
Ποιο Witch Hazel μυρισες;
Σπύρος Δέλτα.
- babkoug
- Εξειδίκευση
- 9
- Has thanked: 11390 times
- Been thanked: 15030 times

@Spyros Delta Αν το ψάξεις λίγο η μυρωδιά της γενικά δεν πολυτραβάει. Κ σε unscented λοσιόν που φτιάχνω με αιθυλική αλκοόλη, γλυκερίνη κ αμαμελίδα διακρίνω την μυρωδιά της ακόμα και όταν βάζω λίγες σταγόνες αιθέριων ελαίων. Δεν είπα ότι βρωμάει αλλά δε θα την έλεγα και ωραία. Τώρα εσένα μπορεί να σου αρέσει, η μύτη του καθενός είναι διαφορετική.
Μπάμπης
- natnat
- Λύκειο
- 12
- Has thanked: 2662 times
- Been thanked: 4669 times
Ανθόνερο Αμαμελίδας ή αφέψημα αν βρούμε το βότανο , σε ψεκαστήρι στο ψυγείο.
Ψεκάζουμε μετά το ξύρισμα με προσοχή μην πάει στα μάτια. Είναι ένα σοβαρό ενυδατικό με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Μπορεί να μπει σε πρόσωπο και σώμα.
Ψεκάζουμε μετά το ξύρισμα με προσοχή μην πάει στα μάτια. Είναι ένα σοβαρό ενυδατικό με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Μπορεί να μπει σε πρόσωπο και σώμα.
Παναγιώτης
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!