Μετά το απόλυτο "success story" του Σαπούνια must try before you die!
Ήρθε επιτέλους η ώρα για ένα νέο story!
Αυτή την φορά όμως θέλω το ακριβώς αντίθετο.
Δώστε μου τα χειρότερα σαπούνια που δοκιμάσατε και δεν θα τα δίνατε ούτε στον χειρότερο εχθρό σας!
Προϋποθέσεις...
Γενικά τα σαπούνια γλυκερίνης καθώς και ένα Sweyn Forkbeard που είχα δοκιμάσει πριν χρόνια.
Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι σαπουνοποιούς ξυρίσματος που για logo τους έχουν φιγούρες αντρών με υπερμεγέθη μούσια (π.χ. Uncle John's soaps). Ποιο μήνυμα προσπαθούν να περάσουν στο υποσυνείδητο των wet shavers;
Έχω δοκιμάσει πολύ λίγα σαπούνια (καμιά 20αριά) και το μοναδικό που δεν χρησιμοποιώ είναι το παραδοσιακό Σπλέντιτ καθώς η δημιουργία αφρού είναι σκέτη ταλαιπωρία και το "άρωμα" άστα να πάνε.
Κανένα αλλο, πέρα από το Σπλέντιτ που είχα δοκιμάσει στο ξεκίνημα κ ανυποψίαστος. Το πέταξα στον πατέρα μου, που μια χαρά του φαινόταν. Σίγουρα εγώ έφταιγα που ήμουν άσχετος κ δεν το είχα ψάξει καθόλου το θέμα του ΠΞ. Αλλά ακόμα κ αυτό σκέφτομαι να το δοκιμάσω πάλι, καθώς από ό,τι είδα από κάποιον συνξυριστή στο utube έχει αλλάξει κ σύνθεση κ τα πάει μια χαρά. Βέβαια αυτός ήταν Μαστορας, αλλά κ εγώ δεν είμαι άσχετος πλέον. Εχω περιέργεια. Τα υπόλοιπα που έχω πάρει, τα έχω πάρει με κάποιο ψάξιμο κ με συστάσεις, οπότε μια χαρά τα βρίσκω.
έχει κουράσει η αναφορά σε αυτά λόγω φθήνιας και ιδιοτήτων?
άμα είναι έτσι να ξαναπιάσω και τα πλαστικά ξυραφάκια..
I don't think so..
και δεν μου προσφέρουν τίποτα τρελό και εξαφανίζονται..
ενώ αρωματικά.. κάνω εμετό..
Μια χαρά θα ξυριζόμουν και με το αφρόλουτρο στη θέση τους..
Προσέχω - διερευνώ τις αγορές μου αρκετά ώστε να μην έχω πέσει σε μπούρδες μεγατόνων ως τώρα- τουλάχιστον ως προς τα σαπούνια. Μόνο στις λεπίδες την έχω πατήσει, αγοράζοντας άκριτα.
Δε μου είχε αρέσει καθόλου το άρκο που πήρα ως πρωτάρης, υπερβολική σιτρονελίλα, μυρωδιά που δε μ' αρέσει ούτως ή άλλως, οπότε το χάρισα.
Κάποια extro cosmesi που βρέθηκαν στα χέρια μου ως δειγματάκια από Μ.Δ. αποδείχθηκαν μέτρια - κακά ως προς τις ιδιότητές τους, αν και είχαν ωραίο άρωμα.
Το μόνο που λετζίτ θα έδινα για τρολιά σε κάναν εχθρό μου, είναι το shave milk Κερκίνη που εν γνώσει μου αγόρασα ως πειραματικό προϊόν, και το οποίο έχει εξαιρετικές ιδιότητες, αλλά μακράν το χειρότερο "άρωμα" που έχω μυρίσει ποτέ σε προϊόν που απευθύνεται σε βελτίωση (και όχι χειροτέρευση) της εμφάνισης του χρήστη του.