Θερινη ωρα: aloha θερινα σαπουνια οξω τα χειμερινα

Άβαταρ μέλους
AlexFocus
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 14057 times
Been thanked: 8954 times

Ηρθε η ωρα του Γιαννη Βαλαωρα :text-banplz:. Τα ρολογια μπροστα και τα καλοκαιρινα σαπουνια μπροστα ….. τα χειμερινα πισω την τελευταια Κυριακη του Οκτωβρη με τη χειμερινη ωρα. Η πρωτη φοτο ειναι τα καλοκαιρινα και η δευτερη τα χειμερινα.

υγ: εψαξα αλλα δεν βρηκα παρομοιο νημα …. για το αντιθετο υπαρχει :text-link:

Εικόνα
Εικόνα
Ford Focus MkII f/l 2008
mbakurin

Το κάτω δεξιά στο άδειο κατά τα άλλα μπολ της δεύτερης φωτό τι είναι;
Άβαταρ μέλους
AlexFocus
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14

Κερκινη Ευα. Καθαροαιμο χειμωνιατικο. Να αναφερω επισης οτι το Duke of York βασικα ειναι 4W.
Ford Focus MkII f/l 2008
Άβαταρ μέλους
tibolaso
Νήπιο
Νήπιο
3
Has thanked: 697 times
Been thanked: 187 times

Καλησπέρα φίλε @AlexFocus

Βλέποντας την κατά τ' αλλά υπέροχη συλλογή σου από σαπούνια μου δημιουργήθηκε η εξής απορία. Με τόσα σαπούνια, με βάλε-βγάλε χειμώνα-καλοκαιρι, τα σαπούνια αυτά διατηρούν τα χαρακτηριστικά τους για τόσο μεγάλο (υποθέτω) χρονικό διάστημα;
Δηλαδή αν ένα σαπούνι σου κρατήσει, ας πούμε, 3 χρόνια είναι όπως το αγόρασες μέχρι το τέλος;

Ευχαριστώ και ελπίζω να μην είμαι και πολύ off topic.
Γιώργος! :)
Άβαταρ μέλους
babkoug
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
9
Has thanked: 11420 times
Been thanked: 15032 times

Καλησπέρα Αλέξανδρε κ καλή καλοκαιρία να έχουμε, έτσι για αλλαγή. Με το καλό να αλλάξεις κ το άβαταρ. Άστο μέχρι μέσα Απρίλη γτ ποτέ δεν ξέρεις. Ακούω ο πιο κρύος Μάρτης των τελευταία δέκα χρόνων κ σκέφτομαι Μας έχουν ζαλίσει με τα τρομακτικά -τρομοκρατικά ρεκόρ, εγώ θυμάμαι να χιονίζει μέσα Μαρτίου για μια βδομάδα στην Αθήνα. Κ σε δεύτερη σκέψη συνειδοποιώ πως πάνε 30-35 χρόνια. Χρόνος ο απόλυτος τρόμος. @tibolaso Που τα βλέπεις τα πολλά σαπούνια; Εγκρατής ο Αλέξανδρος, τον είχα για χειρότερο. 😄. Επιφυλάσσομαι για τις φωτός γτ πρέπει κάπως να το οργανώσω χωροταξικά... 😁
Μπάμπης
Άβαταρ μέλους
AlexFocus
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14

@tibolaso μπροστα σε αλλους η "συλλογη" μου ειμαι playmobil. Στο forum περιδιαβαινουν συνξυριστες που τα σαπουνια τους κοσμουν ολοκληρα συνθετα σαλονιου. Σχετικα με το ερωτημα σου εαν τα κλεινεις καλα και μετα απο καθε χρηση τα αφηνεις να στεγνωνουν εντελως αφου τα καθαρισεις απο τα υπολειμματα αφρου νομιζω δεν εχεις προβλημα ακομα και 5ετιας να ειναι.

Αλλα μην ξεφευγουμε απο το νημα. Αναμενουμε φοτο απο καλοκαιρινες και χειμερινες ντουλαπες ..... εεεεε σαπουνια ηθελα να γραψω!!!!
Ford Focus MkII f/l 2008
Άβαταρ μέλους
Constantin
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
4
Has thanked: 6881 times
Been thanked: 8984 times

Γειά σου Άλεξ!
Προσωπικά δεν το χα σκεφτεί ποτέ ότι αγοράζω ένα σαπούνι με γνώμονα καλοκαιρινό
η χειμωνιάτικο..
Ποικιλία να υπάρχει και ενδιαφέροντα ωραία αρώματα πέρα από τις ιδιότητες.
Αυτό που καταλαβαίνω εάν δεν κάνω λάθος είναι πως τα βαριά κατηγοριοποιούνται ως χειμερινά..

Εάν μου αρέσει δεν έχω κόλλημα να το χρησιμοποιήσω ακόμα και το καλοκαίρι.
Εξάλλου το after balm / lotion & το άρωμα της κολόνιας θα δώσει την τελική πινελιά και συνδυαστικά!
Η μπορεί τα περισσότερα για να μην πω όλα.. να τα κατατάσσω ως All Weather!
:confusion-seeingstars:
𝕴𝖓 𝕾𝖎𝖒𝖕𝖘𝖔𝖓 𝖂𝖊 𝕿𝖗𝖚𝖘𝖙
Άβαταρ μέλους
Algebar
Λύκειο
Λύκειο
4
Has thanked: 17200 times
Been thanked: 18923 times

Αλέξανδρε έχω ως επί το πλείστον "θερινά" σαπούνια και τα χρησιμοποιώ όλο το χρόνο γιατί απλά τα προτιμώ !!
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
AlexFocus
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14

@Constantin ναι σιγουρα βασει του αρωματος ξεχωριζω μερικα ως χειμερινα/καλοκαιρινα π.χ. το SMS East Idnies Spice ή το Occult Venus για Αυγουστο με 40αρι εξω νομιζω θα βελαξει καποιος αν το χρησιμοποιησει ....
Ford Focus MkII f/l 2008
mbakurin

Άρα θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα "καλοκαιρινά" είναι στην πραγματικότητα πιο εύχρηστα καθ' όλο το έτος, καθώς το πολύ - πολύ μπορεί να είναι λίγο αταίριαστα τα λάημ και τα περγαμόντα με το καταχείμωνο. Ενώ, αντίθετα, τα "χειμερινά - βαριά", με τους 40 βαθμούς και τον ιδρώτα να στάζει, μπορεί όντως να προκαλέσουν placebo πνιγμονής. Το έπαθα πέρσι καλοκαίρι με tobs sandalwood, στον καύσωνα και πυρκαγιές της Αθήνας.

Αυτό που δε μπορώ με τίποτα να κατηγοριοποιήσω (για να δω αν θα χώσω τους προσεχείς μήνες σε κλειστό ντουλάπι για καλύτερη διατήρηση) είναι το tabac tallow. Εκπέμπει τόνους αρώματος, το οποίο όμως δεν είναι μεστό - χειμωνιάτικο, ούτε όμως και ανάλαφρο-καλοκαιρινό. Στον πρώτο καύσωνα (φτου-φτου) θα το δούμε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”