Η μηχανή, γνωστή ως baby future, αγορασμένη από aliexpres, αρκετά φτηνή (13,5€) για ρυθμιζόμενη. Τώρα με τους νέους δασμούς στο τελωνείο, δεν ξέρω αν συμφέρει σαν αγορά. Εμφανισιακά όμορφη μπορώ να πω. Κατά το ξύρισμα όμως η λεία λαβή γλιστρά πολύ με κίνδυνο να φύγει από το χέρι και να σε κόψει. Η ρύθμιση από το 0 μέχρι το 8. Το καπάκι είναι μαγνητικό, η λεπίδα "κολλάει" στο μαγνήτη και με το καπάκι είναι πολύ σταθερή. Στα του ξυρίσματος τώρα, είναι πολύ ήπια μηχανή σε σημείο που να κάνω καθημερινό ξύρισμα με ρύθμιση στο 6. Σε ρυθμίσεις μέχρι το 3, δεν ξυρίζει. Λες και δεν υπάρχει λεπίδα. Με ρύθμιση στο 6 κάνει ικανοποιητικό βαθύ ξύρισμα. Με γένια 3 - 4 ημερών, πρέπει να φτάσει η ρύθμιση στο τέλος (8), αλλιώς κάτω από 6 δεν κόβει. Για καθημερινό ξύρισμα η ρύθμιση έπαιζε από 6 έως 4 κλιμακωτά (6 πρώτο πέρασμα, 5 δεύτερο λοξό και στο 4 ή και 5 πάλι ATG). Το καλο είναι ότι και νά θέλω, δεν μπορώ να κοπώ με αυτή τη μηχανή. Το κακό είναι ότι μετά από κάθε ξύρισμα μου αφήνει ένα ελαφρύ κάψιμο στο πρόσωπο το οποίο βέβαια φεύγει λίγο μετά τη χρήση του Aftershave. Στην τιμή που την αγόρασα, δεν μετάνιωσα για την αγορά. Σε μεγαλύτερη τιμή, τώρα που την δοκίμασα, δεν θα την αγόραζα.
Ύψος :110mm
Βάρος :72
(Τα στοιχεία ύψους - βάρους δεν είναι με δικές μου μετρήσεις αλλά από ίντερνετ)