Edwin Jagger

Yannis
Νήπιο
Νήπιο
15
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Φίλοι μου έχει γνώση αυτών των μηχανών;;;; Εννοώ την χρησιμοποιεί κάποιος να μας ενημερώσει;
:hellas1
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
16
Has thanked: 11686 times
Been thanked: 11851 times
Επικοινωνία:

Με την μικρή μου εμπειρία που έχω, όχι δεν έχω δει και συνεπώς δεν έχω χρησιμοποιήσει.
:oops: Συγνώμη! :D
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
petrakounas
Νήπιο
Νήπιο
15
Been thanked: 1 time

καλημερα σε ολους τα parker ειναι μαπα διαβασε το badgerandblade και θα δεις ειναι απο ινδια δεν καθεται καλα η λεπιδα :ugeek: ανακαλυψα το καλυτερα κατασκευασμενο ξυραφι ειναι το pils http://www.pils-rasur.de/index.php?sec=kontakt κρατα τελεια την λεπιδα και οχι με μικρα κενα η κλισεις οπως τα merkur muhle η οποια αλλα μπειτε επισης να τα δειτε στο http://badgerandblade.com/vb/showthread.php?t=101993 θα με θυμηθητε :D αξιζει τον κοπο εγω θα παραγγειλω κατευθειαν απο γερμανια ενα σημερα χαλαλι φορτωστα την σελιδα που σας στελνω δεν εχω συμφερον για καμια εταιρεια απλα ειμαι μερακλης και θελω το καλυτερο :)
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

petrakounas στο ειπα και στην αλλη σελιδα. 175€ για ενα εργαλειο το οποιο δε με συγκινει η επεξεργασια του δε δινω. Εσυ το ειδες σε φωτο, εγω το εχω παρει στο χερι! Το μονο που αξιζει ειναι οτι πλεον εχουμε μια καποια εξελιξη στην κεφαλη και καλο μπαλανσαρισμα. Τελος. Ασε που εισαι και οφ γιατι το θεμα ειναι το Edwin Jagger!

Λοιπον.. Το EJ DE89L ειναι μια φανταστικη μηχανη. Εχει κεφαλη Mühle η οποια εχει επιχρωμιωθει επιπλεον απο την EJ. Προκειται για μια πολυ καλοφτιαγμενη μηχανη, εχω διαβασει μονο θετικα σχολια και ειναι το επομενο εργαλειο που θα αγορασω. Στην Αγγλια κοστιζει κατω απο 25€! Δε σημαινει οτι ειναι χαλια, το Pils που ανεφερε ο φιλος πιο πανω κανει οσο μια ομαδα μπασκετ με μερικους αναπληρωματικους και δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο.... Απο αποψη επεξεργασιας το DE89L χτυπαει στα ισια το Merkur 38c, ενω δε συζηταμε το Mühle 89R τι το κανει, ακομη και ας εχει την κεφαλη του

Φιλικα

Στεφος
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Moccahead έγραψε:petrakounas στο ειπα και στην αλλη σελιδα. 175€ για ενα εργαλειο το οποιο δε με συγκινει η επεξεργασια του δε δινω. Εσυ το ειδες σε φωτο, εγω το εχω παρει στο χερι! Το μονο που αξιζει ειναι οτι πλεον εχουμε μια καποια εξελιξη στην κεφαλη και καλο μπαλανσαρισμα. Τελος. Ασε που εισαι και οφ γιατι το θεμα ειναι το Edwin Jagger!

Λοιπον.. Το EJ DE89L ειναι μια φανταστικη μηχανη. Εχει κεφαλη Mühle η οποια εχει επιχρωμιωθει επιπλεον απο την EJ. Προκειται για μια πολυ καλοφτιαγμενη μηχανη, εχω διαβασει μονο θετικα σχολια και ειναι το επομενο εργαλειο που θα αγορασω. Στην Αγγλια κοστιζει κατω απο 25€! Δε σημαινει οτι ειναι χαλια, το Pils που ανεφερε ο φιλος πιο πανω κανει οσο μια ομαδα μπασκετ με μερικους αναπληρωματικους και δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο.... Απο αποψη επεξεργασιας το DE89L χτυπαει στα ισια το Merkur 38c, ενω δε συζηταμε το Mühle 89R τι το κανει, ακομη και ας εχει την κεφαλη του

Φιλικα

Στεφος
Γεια σου ρε Στέφο, είσαι 'to the point' που λένε και στο χωριό μου!
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Εικόνα

Εχει κανενας συνφορουμιτης αποψη/ακουσει για την εν λογω;
Την βρηκα στο http://www.theenglishshavingcompany.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Εικόνα

Edwin Jagger SR356
3 Piece Double Edge
Μηκος 110mm (4¼”) που μου αρεσουν οι μεγαλες λαβες και βαρος μονο 88gr.

Λογω υλικου μηπως λετε θα γλυστραει;
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Ότι βγάζει ο Jagger είναι προσεγμένο. Την συγκεκριμένη δεν ξέρω ποιος την φτιάχνει (Muhle?) αλλά αν την έχει ο Jagger στην γκάμα του είναι σίγουρα καλή. Είχαμε συζητήσει και αλλού για αυτού του τύπου τις μηχανές και όσοι έχουν, είχαν πεί ότι δεν γλιστράνε.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Εικόνα

Η κεφαλη της ειναι ας το πουμε για αρχαριους-μεσαιους χρηστες;

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Οι κεφαλες της EJ κατασκευαζονται απο την Mühle. Η EJ τις παιρνει και τις καθαριζει αλλη μια φορα απο μηχανικες ατελιες και επιχρωμιωνει επιλεον. Με αλλα λογια η διαφορα ειναι στο.. γυαλισμα! Δε θα συμφωνησω οτι δεν γλυστρανε, αν σε καποιον δεν γλυστραει, να μαθει να κανει αφρο! :beah2 :megagrin Σε μενα γιατι δεν κολλανε οι R106 και R101 της Mühle με ακριβως το ιδιο "καπακι" της κεφαλης, οεο? Ειναι allround θα ελεγα, την χρησιμοποιουνε ολοι. Ειναι απαλοτερη απο μια 34c και φυσικα απο καθε "τσουγκρανα". Λογω της λαβης (σχεδιο, υλικο), πριν την παρεις θα προτεινα να προσπαθησεις να την βρεις live και να την παιξεις, για να δεις αν το κεντρο βαρους, το ιδιο το βαρος κλπ κλπ κολλανε σε σενα. Με μια καλη (για σενα παντα) λεπιδα μεσα, μπορεις να κανεις πολυ καλα ξυρισματα. Γενικα θα πω οτι ολες οι κεφαλες της Mühle ειναι πολυ καλες στη γεωμετρια τους και σε τελικη αναλυση το κριτηριο αγορας συνηθως ειναι η λαβη. Φυσικα ο,τι λεμε εδω για την ποιοτητα της κεφαλης στην EJ ισχυει και για την Parker!...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Edwin Jagger SR356 δεν εχω βρει στην Ελλαδα να την εχει μαγαζι να την δει ο πελατης.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Double edge razors”