Όχι δεν πήρα την σκοπιά παραμάσχαλα

Οπότε το θέμα έχει ως εξής...
Δύσκολο πρόσωπο με κάτι γαϊδουρότριχες σγουρές και σκληρές που την ηλεκτρική του την φρενάρουν Αναπτύσσονται γρήγορα αλλά δεν πρόκριτε να ξυρίζεται σε λιγότερο από βδομάδα Θα τις κόβει με κουρευτική μηχανή και θα τις ξυρίζει μετά
Έχει να ξυριστεί από έφηβος με Π.Μ, οπότε πάμε στους αρχάριους Αν αγόραζα τώρα μηχανή θα έπαιρνα την progress long και το λέω αυτό γιατί δεν συνάντησα δυσκολία με την jagger 89 οπότε γιατί με μια ρυθμιζόμενη Και όπως και στα μουσικά όργανα υπάρχουν τα μαθητικά, παρόλα αυτά είμαι αντίθετος ν' αγοράζεις κάτι και σε 2 μήνες να το βάζεις ντουλάπι και να αγοράζεις ένα πιο ακριβό όργανο για να ικανοποιηθείς Το ίδιο συμβαίνει και στις ξυριστικές μηχανές
Μου ζήτησε κλειστού τύπου, αλλά δεν έχω ξυριστεί με ανοιχτού για να ξέρω την διαφορά Δύσκολα πιστεύω ότι θα ξυρίσει τέτοια τρίχα με μια jagger 89, ακόμα και με κλειστού τύπου γενικά μηχανή Ίσως μια ρυθμιζόμενη να είναι η λύση Μέχρι 70 ευρό για μηχανή τα δίνει Παρόλα αυτά δεν τον έχω για σωστή προετοιμασία πριν το ξύρισμα, οπότε το μπαλάκι δικό σας φίλοι μου !