Σήμερα έφτιαξα δύο τσουρέκια με τη συνταγή του Άκη.
Η μόνη προσθήκη που έκανα είναι στο τέλος, όπου το αμύγδαλο φιλέ το βάζω σε ένα φλιτζάνι, γεμίζω με νερό, στραγγίζω και προσθέτω 2 κ.γ. ζάχαρη και ελάχιστη κανέλα. Ανακατεύω και ρίχνω πάνω στα τσουρέκια με τα δάχτυλα προσπαθώντας να τα ξεκολλήσω. Η ζάχαρη θα καραμελώσει με το ψήσιμο. Το έξτρα χρώμα είναι λόγω του ότι τα έβαλα μία θέση πιο πάνω στο φούρνο. Από γεύση δε γνωρίζω καθώς νηστεύω. Μετά το Πάσχα θα σας πω.