Για τον θύσανο έχουν γραφτεί καλά πράγματα, ούτως ή άλλως, αλλά αλλιώς είναι μια δοκιμή στην πράξη...
Τα στοιχεία του
Knot size: 26 mm x 63 mm
Height: ~120 mm
Weight: ~113 grams

Χορταστικό στο χέρι, η λαβή βαριά και πολύ όμορφη.
Η τρίχα πολύ απαλή και στεγνή και βρεγμένη.
Έκανα μερικά test (face) lather με το αρκετά μαλακό Stirling Ozark και φορτώνει πολύ εύκολα.
Μετά φόρτωσα απευθείας από το La Toja stick πολύ εύκολα και πέτυχα με face lathering καλή πυκνή σαπουνάδα, αρκετή για 3 περάσματα. Δεν κλατάρει ο θύσανος λόγω ύψους αλλά splay δεν υπάρχει.
Η αίσθηση στο πρόσωπο βελούδο. Σαν καλό silvertip, αλλά κάπως διαφορετικό. Η ευκολία φορτώματος σαφώς ανώτερη από silvertip.
Το ξύρισμα μου με την Gillette Slim με δύο περάσματα στα 8/7 και με την εξαιρετική για την μουσούδα μου Gillette 365 λεπίδα, ήταν υπέροχο και χωρίς ερεθισμούς.

Μετά από μερικά τινάγματα και σκούπισμα σε καθαρή πετσέτα, το πινέλο ήταν σχεδόν στεγνό! Πολύ βολική ιδιότητα των συνθετικών.
Από βάση, ταιριάζει σε μία από τις μεγάλες πλέξιγκλας της semoque ή οποιαδήποτε άλλη που να ταιριάζει σε omega 48.
Αυτό που με προβλημάτισε/ χάλασε ήταν η απώλεια τριχών από την αρχή που το έπιασα στα χέρια μου και χάιδεψα τον θύσανο. Συνολικά χθες το βράδυ πρέπει να έχασε πάνω από 25 τρίχες!!!
Θα φανεί από την εξέλιξη η ποιότητα κατασκευής.
Πάντως η ποιότητα της λαβής, κοντράρει στα ίσα τα premium της omega και ακόμα και αν ο θύσανος βγει σκάρτος, αξίζει σίγουρα για νέο ποιοτικό θύσανο.