L'erbolario-felci:Κρέμα-χωρίς χρήση πινέλου-ξυρίσματος!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

Μόλις δοκίμασα την κρέμα felci της L'erbolario.Την είχα πάρει από ένα φαρμακείο κοντά πλατεία αγίας Ειρήνης μαζί με την κολώνια.Καταρχάς το άρωμα δε θα το έλεγα σκέτο φτέρης.Είναι μεν στην κατηγορία φουζέρ,αλλά μοιάζει πολύ με το le male του jean paul gaultier δε.Είναι γλυκερό,πολύ ανδρικό με μια αίσθηση πράσινου.Διακρίνω βανίλια και μέντα ίσως και κάτι σα λεβάντα.Αυτά είναι και οι βασικές νότες του le male τώρα που το είδα.Είναι μοντέρνο σίγουρα κι αποπνέει σιγουριά.Πολύ δυνατό άρωμα και η κολώνια επίσης.Και της l erbolario και του jpg(δεν είναι κατάληξη αρχείου φωτογραφίας :lachtot ).
Δυστυχώς όμως δεν είναι για χρήση με πινέλο.Από όσο όμως είδα είναι πολύ γυαλιστερή η υφή του,με άριστα συστατικά και ωραίο γλίστρημα.Καλή επίσης η προστασία της.
Στα θετικά επίσης το κλειδί για σωληνάρια που έχει μέσα.
Αξίζει?Θα έλεγα πως ναι.Για όταν βιαζόμαστε,παρόλο που με το πινέλο σε facelather δε μου παίρνει παραπάνω.Επίσης είναι ωραία και για μια αλλαγή από τα συνηθισμένα.
Σε γενικές γραμμές τη συστήνω ανεπιφύλακτα.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
sperman
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
11
Has thanked: 336 times
Been thanked: 190 times

στο ιντερνετ δεν υπαρχει πουθενα στην ελλαδα
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13

Εγώ τη βρήκα σε ένα φαρμακείο που φέρνει τα πάντα απο lerbolario κοντά στην παλτεία Αγίας Ειρήνης.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.

sperman
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
11
Has thanked: 336 times
Been thanked: 190 times

ε, γραψε μια διευθυνση, να περασω με το αυτοκινητο απο εκει να κατεβασω την φιλλιπινεζα :!@#! να μου την αγορασει γιατι ειναι δυσκολο να ψαχνω στα τυφλα, δεν εχει και χωρο σταθμευσης
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13

Δυστυχώς φίλε μου δεν θυμάμαι γιατί ήταν βράδυ και δεν είχε φώς.Με κατέβασε φίλος με μηχανάκι και πήρα βιαστικά.Βασικά δεν έχει πολλά φαρμακεία εκεί.Συγγνώμη που δεν θυμάμαι.Α ήταν πριν από ένα ταβερνάκι που έχει εκεί παλιό,θα το έλεγα κουτούκι.Ελπίζω να βοήθησα!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”