Δεν θα μακρυγορήσω, είναι το καλύτερο σανδαλόξυλο που έχω δοκιμάσει ποτέ (ως συνολική εικόνα). Υπέροχο άρωμα σανδαλόξυλου, πλησιάζει αρκετά προς το πραγματικό έλαιο σε σχέση με άλλα προϊόντα που έχω δοκιμάσει, είναι όμως ταυτόχρονα και αρκετά δροσερό κατά την γνώμη μου. Τι σημαίνει τώρα δροσερό; Είναι ξεκάθαρος ο χαρακτήρας του, αρκετά έντονη η παρουσία του, χωρίς να γίνεται όμως αποπνικτικό. Σε όσους αρέσουν τα ξυλώδη αρώματα, πιστεύω ότι θα τους αρέσει πολύ. Και αρκετά έντονο, κάτι που μου αρέσει, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι ο δόκτωρας δεν φημίζεται για την ένταση των αρωμάτων του.
Στην απόδοση τώρα δεν εκπλήσει, είναι ένα κλασικό κορυφαίο αγγλικό σαπούνι, στα επίπεδα της υπόλοιπης σειράς που χαίρει της παγκόσμιας εκτίμησης της κοινότητας των wet shavers. Εύκολη και γρήγορη δημιουργία αφρού, μεγάλη καλυπτικότητα, κορυφαία προστασία και ενυδάτωση και φυσικά η παρουσία του tallow παίζει και εδώ καταλυτικό ρόλο. Μου χάρισε ένα απροβλημάτιστο ξύρισμα, πραγματικά το απόλαυσα συνολικά αυτό το σαπούνι.
Φυσικά και το συνιστώ, φυσικά και πρέπει να το δοκιμάσουν οι λάτρεις του σανδαλόξυλου (και μη)!