Το κατάστημα το ανακάλυψα τυχαία και έχει πολλά πράγματα.
Αλουμινένια βαζάκια, γυάλινα , μπουκάλια για αρώματα και πολλά άλλα.
Σκέφτομαι να πάρω τα αλουμινένια βαζάκια των 50ml για σαπούνια.
Ιντερνετικό κατάστημα με βαζάκια , μπουκάλια κα συσκευασίες
- Wazzaa
- Λύκειο
- 10
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
Πολύ ωραίο κατάστημα!!!
Πολύ ωραίο ψάρεμα Μπάμπη!!! Στο Άγιο Δημήτριο στην Αθήνα, βρίσκεται το μαγαζί.
Πολύ ωραίο ψάρεμα Μπάμπη!!! Στο Άγιο Δημήτριο στην Αθήνα, βρίσκεται το μαγαζί.
Κωνσταντίνος
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
- Νώντας
- Εξειδίκευση
- 11
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6048 times
Των 50 ml είναι μικρά για σαπούνια, έχουν διάμετρο (εσωτερική) γύρω στα 5,5 -6 εκατοστά απόσο έχω δεί
στις αναζητήσεις μου στο λιμάνι. Για διάμετρο περίπου στα 8 εκ., τουλάχιστον 150 ml για να χωράνε
τα πχ MWF, Parker κλπ...
(Για δε μαλακά σαπούνια ή στίκς που θα τριφτούν, νομίζω [άν δεν σε πειράζει που είναι πλαστικά"]
βολεύουν πάρα πολύ τα βαζάκια από κρέμα χεριών 200ml π.χ. Mr Grand, Γαλαξίας, Cien (Lidl) που έχουν
μεγάλη διάμετρο 9 εκ. Σε τέτοια έχω La Toja, Palmolive, WIlkinson. Αδειάζεις την κρέμα αλλού (ή την πετάς)
τα πλένεις και έτοιμος)
Κατά τα άλλα, εξερευνώ το μαγαζάκι κι εγώ, για μπουκαλάκια και ψεκαστήρες κλπ :bigsmilie
στις αναζητήσεις μου στο λιμάνι. Για διάμετρο περίπου στα 8 εκ., τουλάχιστον 150 ml για να χωράνε
τα πχ MWF, Parker κλπ...
(Για δε μαλακά σαπούνια ή στίκς που θα τριφτούν, νομίζω [άν δεν σε πειράζει που είναι πλαστικά"]
βολεύουν πάρα πολύ τα βαζάκια από κρέμα χεριών 200ml π.χ. Mr Grand, Γαλαξίας, Cien (Lidl) που έχουν
μεγάλη διάμετρο 9 εκ. Σε τέτοια έχω La Toja, Palmolive, WIlkinson. Αδειάζεις την κρέμα αλλού (ή την πετάς)
τα πλένεις και έτοιμος)
Κατά τα άλλα, εξερευνώ το μαγαζάκι κι εγώ, για μπουκαλάκια και ψεκαστήρες κλπ :bigsmilie
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 14
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1190 times
- Επικοινωνία:
Και 150ml καλο ειναι. Αυτα που εχει ο τυπος ειναι καλα για σαπουνακια στυλ Williams, Mühle κλπ. Ή για να τριψεις το αγαπημενο σου σαπουνι για να το εχεις σε ταξιδι... Λεμε τωρα...