Καλησπέρα σας και καλές γιορτές,
λόγω ενός πρόσφατου ταξιδιού που προέκυψε αναγκάστηκα να μείνω αξύριστος για ένα διάστημα 5-7 ημερών..Πριν από αυτό όμως είχα χρησιμοποιήσει για ένα και μόνο ξύρισμα καινούργια λεπίδα η οποία παρέμεινε μέσα στο de για όσο έλειπα..Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω,δεδομένου ότι η λεπίδα βγάζει ακόμα 3-4 ξυρίσματα την πετάω για λόγους υγιεινής ή δεν συντρέχουν τέτοιοι λόγοι;
Σημειώστε πως το ξυράφι είχε καθαριστεί μετά το ξύρισμα εξωτερικά και εσωτερικά..
Επίσης η ερώτηση δεν γίνεται για λόγους οικονομίας (το κόστος είναι αμελητέο) απλά για να λυθεί μια ακόμα απορία που προέκυψε..
Η λεπίδα στην οποία αναφέρομαι είναι μια astra superior platinum αν έχει σημασία..
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας,
Τάσος
Αλλαγή ή όχι της λεπίδας;
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29373 times
- Been thanked: 29532 times
Κατά την ταπεινή μου γνώμη δες αν υπάρχει κάποια οξείδωση, αν όχι μπορείς να την χρησιμοποιήσεις. Αν και γενικότερα συμφωνώ με τον Μπάμπη, τις λεπίδες δεν τις λυπάμαι και εγώ προσωπικά θα την αντικαθιστούσα.
- Wazzaa
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
Θα συμφωνούσα με τον Αντώνη έως ενώς σημείου :beah2 .
Δεν πιστεύω ότι η λεπίδα θα έχει κάποιο πρόβλημα. Το θεωρώ πολύ δύσκολο..... Προσωπικά θα την δοκίμαζα για να δω πως συμπεριφέρεται και μετά θα αποφάσιζα. Δεν θεωρώ ότι το κόστος έχει σημασία όσο ότι λυπάμαι να πετάξω κάτι, αν δεν έχει πρόβλημα.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θεωρώ ότι υπάρχει κανένα πρόβλημα άρα λυπάμαι να πετάξω μια λεπίδα....
Δεν πιστεύω ότι η λεπίδα θα έχει κάποιο πρόβλημα. Το θεωρώ πολύ δύσκολο..... Προσωπικά θα την δοκίμαζα για να δω πως συμπεριφέρεται και μετά θα αποφάσιζα. Δεν θεωρώ ότι το κόστος έχει σημασία όσο ότι λυπάμαι να πετάξω κάτι, αν δεν έχει πρόβλημα.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θεωρώ ότι υπάρχει κανένα πρόβλημα άρα λυπάμαι να πετάξω μια λεπίδα....
Κωνσταντίνος
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
-
- Νήπιο
- 10
- Has thanked: 47 times
- Been thanked: 26 times
Συμφωνώ και εγώ μαζί σου..Δεν μου αρέσει να πετάω λεπίδες που είναι ουσιαστικά καινούργιες..Ωστόσο θα κοιτάζω για σημάδια οξείδωσης όπως είπε ο Αντώνης και αν δεν υπάρχουν θα την χρησιμοποιήσω...
Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας...
Τάσος..
Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας...
Τάσος..
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29373 times
- Been thanked: 29532 times
Μια διευκρίνηση, κανείς δεν είπε να πετάξεις άδικα μια λεπίδα. Αυτό που είπα είναι ότι το κόστος μιας λεπίδας είναι τόσο μικρό, που αν έχεις την παραμικρή αμφιβολία, δεν αξίζει (κατ' εμέ) να το ρισκάρεις. Και γενικότερα το αναφέρω και πάλι (το έχω πει πολλάκις παλαιότερα), δεν αξίζει να τεντώνεις μια λεπίδα για να πάρεις ένα ξύρισμα παραπάνω αμφιβόλου ποιότητας. Το πρόσωπο του καθενός αξίζει πολύ παραπάνω από κάποια cents!
Αυτά από εμένα, δεν τα επιβάλλω σε κανέναν με το ζόρι!
Αυτά από εμένα, δεν τα επιβάλλω σε κανέναν με το ζόρι!

-
- Νήπιο
- 10
- Has thanked: 47 times
- Been thanked: 26 times
Σίγουρα αξίζει παραπάνω δεν το συζητάω..Αν και δεν υφίσταται τέντωμα της λεπίδας μετά από μια μόνο χρήση..
Όσο για την δοκιμή,δεν υπήρχαν σημάδια οξείδωσης και έκοβε μια χαρά παρόλο που οι τρίχες είχαν μεγαλώσει αρκετά...
Σας ευχαριστώ λοιπόν όλους για τις απαντήσεις σας και την άμεση ανταπόκριση..
Να είστε καλά και Ευτυχισμένο το νέο έτος!
Όσο για την δοκιμή,δεν υπήρχαν σημάδια οξείδωσης και έκοβε μια χαρά παρόλο που οι τρίχες είχαν μεγαλώσει αρκετά...
Σας ευχαριστώ λοιπόν όλους για τις απαντήσεις σας και την άμεση ανταπόκριση..
Να είστε καλά και Ευτυχισμένο το νέο έτος!