Θυμάμαι παλιότερα πως είχε βρεθεί στα χέρια μου ένα balsam απο τη σειρά Fahrenheit του Dior. Θεϊκό άρωμα που πλησιάζε πολύ στο edt και τίγκα στα συστατικά, στα οποία τότε λίγη σημασία έδινα.
Πριν απο λίγες μέρες ο Χάρης πήρε το Εndymion και προχθές πέρασα απο ένα κατάστημα καλλυντικών και όπως έψαχνα αόριστα, μου ήρθε μιά καταστροφική, για τη τσέπη μου, ιδέα.
Να αγοράσω σε aftershave lotion ( όχι balm αυτή τη φορά ) ένα αγαπημένο μου edt.
Eδώ θα ήθελα τη βοηθειά σας. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο για δοκιμή.
Κάποιο απο τα τρία πρώτα, με τυχαία σειρά, είναι υποψίο προς αγορά. Για ποιά άλλα να κοιτάξω ? Θα ήθελα μόνο να μην είναι πολύ βαρύ. Ευχαριστώ.
Τerre d'Hermes asl
Fahrenheit Dior asl
The One Dolce & Gabbana asl
Αγαπημένα edt σε asl.
-
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5739 times
- Been thanked: 5632 times
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
αν και οι προτιμησεις στα αρωματα ειναι πολυ υποκειμενικες ,απο τα 3 θα ελεγα terre d'hermes. ο συνδυασμος πορτοκαλιου,πιπεριου και κεδρου ειναι πολυ καλος.φρεσκο αρωμα και πολυ αρρενωπο.
-
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 3820 times
- Been thanked: 4324 times
Μέσα στο 2014 κυκλοφόρησε το Fahrenheit Parfum. Για τους λάτρεις του Fahrenheit είναι must. Λέω να το πάρω με την πρώτη ευκαιρία. Δεν ξέρω αν θα έχει το δικό του asl, αλλά είναι τόσο κοντά το άρωμά του με την κλασική Fahrenheit που πιστεύω οτι θα κάνουν ωραίο set. Σαν parfum, η διάρκειά του είναι πολύ μεγαλύτερη από την κλασική έκδοση.
Το The One των D&G είναι πολύ ωραίο άρωμα και νομίζω οτι έχει τη διακριτικότητα που θέλεις.
Να σας πω και τη μλκία μου που έκανα πιο παλιά: Αντί για aftershave, έβαζα στην παλάμη λίγο οινόπνευμα και έριχνα από πάνω 2-3 ψεκασμούς από το άρωμά μου. Κάθε κριτική ευπρόσδεκτη (καλά ρε παιδιά, μη βαράτε...!).
Πάντως Ηλία συμφωνώ με τη λογική σου "ίδιο aftershave με κολώνια". Έχω μέχρι στιγμής 4 τέτοια σετάκια.
Το The One των D&G είναι πολύ ωραίο άρωμα και νομίζω οτι έχει τη διακριτικότητα που θέλεις.
Να σας πω και τη μλκία μου που έκανα πιο παλιά: Αντί για aftershave, έβαζα στην παλάμη λίγο οινόπνευμα και έριχνα από πάνω 2-3 ψεκασμούς από το άρωμά μου. Κάθε κριτική ευπρόσδεκτη (καλά ρε παιδιά, μη βαράτε...!).
Πάντως Ηλία συμφωνώ με τη λογική σου "ίδιο aftershave με κολώνια". Έχω μέχρι στιγμής 4 τέτοια σετάκια.
Θοδωρής
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
- rhtoras
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
Αν ήταν να πάρεις κάποιο θα σου πρότεινα το calvin klein obsession και το guerlain vetiver όποιο από αυτά βρείς δε θα το μετανιώσεις...απλά ψαξε τα λίγο...αν έπρεπε να προτείνω και άλλο ένα σε περίπτωση που θες κάτι να είναι τέζα διακριτικό θα σου πρότεινα είτε toninolamborghini feroce είτε ferrari red τα τελευταία είναι και σχετικά οικονομικά...
Nα πώ οτι απο τα 40 τόσα αρωματα που εχω και τα πόσα ακόμα εχω μυρίσει αυτά ανήκουν στην κατηγορία που θες με γνώμονα οτι ςίμαστε στο φθινόπωρο και οτι δεν ξέρω αν θες κάτι πολύ παλιό ή πολύ νεανικό.
Υ.γ σε παλιακό αλλά κολώνια και όχι edt θα σου πρότεινα και το paul sebastian cologne απλά δεν το χω δει Ελλάδα...
Nα πώ οτι απο τα 40 τόσα αρωματα που εχω και τα πόσα ακόμα εχω μυρίσει αυτά ανήκουν στην κατηγορία που θες με γνώμονα οτι ςίμαστε στο φθινόπωρο και οτι δεν ξέρω αν θες κάτι πολύ παλιό ή πολύ νεανικό.
Υ.γ σε παλιακό αλλά κολώνια και όχι edt θα σου πρότεινα και το paul sebastian cologne απλά δεν το χω δει Ελλάδα...
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
Ηλια αρωματικα τι σου αρεσει?εμενα για παραδειγμα μου αρεσουν τα αρωματα της κατηγοριας fougere-φτερης(brut,paco rabanne pour homme,lomani pour homme,azzaro). εχει μεγαλη σημασια τι σου αρεσει αρωματικα γιατι σε βοηθαει στην επιλογη του αρωματος.
-
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5739 times
- Been thanked: 5632 times
Δυστυχώς Μάχο, είμαι αναποφάσιστος.
Χθές όλη μέρα φόραγα το Terre edt και έλεγα αυτό θα πάρω.
Σήμερα φοράω το Τhe One και νομίζω πως μου αρέσει πιό πολύ.
Με το Fahrenheit δε ξέρω τί να κάνω. Απο τη μία το λατρεύω, απο την άλλη κάτι άκουσα για reformulation της πρώτης έκδοσης.
Μετά σκέφτομαι πως αν θες κάτι διακριτικό δε φοράς το πιό αναγνωρίσιμο άρωμα που κυκλοφορεί.
Ειλικρινά δεν έχω αποφασίσει. Θα κοιτάξω και αυτά που πρότεινε ο Τηλέμαχος και όποια άλλα έχετε να μου προτείνετε.
Σίγουρα προτιμώ τα ξυλώδη απο αυτά της φτέρης. Αν και στη Brut δύσκολα αντιστέκομαι και το Pino μου αρέσει πολύ στα υπόλοιπα κρατώ πισινή γιατί οι ισορροπίες είναι δύσκολες και μόνο στα δύο προηγούμενα είχα βρεί αυτό που θέλω στη κατηγορία.
Χθές όλη μέρα φόραγα το Terre edt και έλεγα αυτό θα πάρω.
Σήμερα φοράω το Τhe One και νομίζω πως μου αρέσει πιό πολύ.
Με το Fahrenheit δε ξέρω τί να κάνω. Απο τη μία το λατρεύω, απο την άλλη κάτι άκουσα για reformulation της πρώτης έκδοσης.
Μετά σκέφτομαι πως αν θες κάτι διακριτικό δε φοράς το πιό αναγνωρίσιμο άρωμα που κυκλοφορεί.
Ειλικρινά δεν έχω αποφασίσει. Θα κοιτάξω και αυτά που πρότεινε ο Τηλέμαχος και όποια άλλα έχετε να μου προτείνετε.
Σίγουρα προτιμώ τα ξυλώδη απο αυτά της φτέρης. Αν και στη Brut δύσκολα αντιστέκομαι και το Pino μου αρέσει πολύ στα υπόλοιπα κρατώ πισινή γιατί οι ισορροπίες είναι δύσκολες και μόνο στα δύο προηγούμενα είχα βρεί αυτό που θέλω στη κατηγορία.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
- Wazzaa
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
Κωνσταντίνος
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
αν σου αρεσουν τα ξυλωδη αρωματα θα σου προτεινα αυτα τα 3:
vetiver guerlain
polo ralph lauren
dr harris marlborough
vetiver guerlain
polo ralph lauren
dr harris marlborough
- newinhere
- Γυμνάσιο
- 11
- Has thanked: 62 times
- Been thanked: 180 times
Πολύ καλό είναι Ηλία, πάρε το!!! Ευκαιρία!
Έχω άτομο στην Oriflame που μπορεί να στο βρει!
Και για να μπούμε και λίγο στο θέμα...
Μ'αρέσου πολύ οι brut original & musk και old spice...
Τι είδους αρώματα είναι αυτά και τι προτείνετε αντίστοιχα;
Έχω άτομο στην Oriflame που μπορεί να στο βρει!
Και για να μπούμε και λίγο στο θέμα...
Μ'αρέσου πολύ οι brut original & musk και old spice...
Τι είδους αρώματα είναι αυτά και τι προτείνετε αντίστοιχα;
Νομίζω έχω S.A.D.
“I have come here to chew bubblegum and kick ass…and I’m all out of bubblegum.”
Μην κοιτάς το τι· αλλά το γιατί!
“I have come here to chew bubblegum and kick ass…and I’m all out of bubblegum.”
Μην κοιτάς το τι· αλλά το γιατί!
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
newinhere τα αρωματα που ανεφερες ειναι πολυ διαφορετικα μεταξυ τους.
το brut ανηκει στην κατηγορια της φτερης αλλα εχει και στοιχεια ξυλωδη.
το musk(ζωωδες) ειναι μια ιδιαιτερη κατηγορια αλλα και εκει μπορεις να βρεις στοιχεια απο τις υπολοιπες κατηγοριες αρωματων.οσο για το old spice το ιδιο το ονομα τα λεει ολα πολλα μπαχαρικα και μεγαλη δοση ξυλων.
ελπιζω να βοηθησα.
το brut ανηκει στην κατηγορια της φτερης αλλα εχει και στοιχεια ξυλωδη.
το musk(ζωωδες) ειναι μια ιδιαιτερη κατηγορια αλλα και εκει μπορεις να βρεις στοιχεια απο τις υπολοιπες κατηγοριες αρωματων.οσο για το old spice το ιδιο το ονομα τα λεει ολα πολλα μπαχαρικα και μεγαλη δοση ξυλων.
ελπιζω να βοηθησα.