Σημερα χρησιμοποιησα πρωτη φορα την εν λογω λοσιον.
Συσκευασια: Το κλασικο μπουκαλακι που δειχνει η ιστοσελιδα της ΦΑΕΝΑ. Αν και μου αρεσει πολυ σαν σχημα δεν μπορω να μην γκρινιαξω για το οτι οι ετικετες δεν ειναι αδιαβροχες και οτι δεν εχει το στομιο του μπουκαλιου ρυθμιστη ροης, κατι το οποιο σε αναγκαζει να χρησιμοποιεις τον αντιχειρα για αποφυγη σπαταλης.
Αρωμα: Με το που ανοιγεις το καπακι σου ερχεται στα ρουθουνια το γλυκο αρωμα του μυρτιλου και ισως λιγη κανελα, το σανδαλοξυλο αφαντο. Κατα την χρηση ομως αυτο αλλαζει, οταν το βαζεις στο προσωπο σου αρχικα μυριζεις το μυρτιλο, οταν αρχιζει η καουρα του AS σου ερχεται ατνονο το αρωμα της κανελας (τουλαχιστον σε μενα) ενω οταν στεγνωσει μενει στο προσωπο ενα ομορφο αρωμα σανδαλοξυλου.
Ιδιοτητες: Απλα τρομερες!!! Αναμενομενο αλλωστε με τοσο καλα συστατικα. Κλεινει τους πορους ανακουφιζει και ενυδατωνει το δερμα υπεροχα, ουτε λαδιλες ουτε τιποτα! Και να τονισω οτι δεν καιει ιδιαιτερως πολυ.
Τι θα αλλαζα; Σιγουρα ετικετες και στομιο. Ωστοσο πρεπει να πω οτι καλο θα ηταν η ΦΑΕΝΑ να οργανωθει λιγακι περισσοτερο. Οταν εκανα την παραγγελια δεν μου ηρθε email επιβεβαιωσης, ε λεω και εγω κατι λαθος θα εκανα εγω. Καλω τον τηλεφωνικο αριθμο που αναγραφεται στο site και μου το σηκωνουν απο ενα ξενοδοχειο, εξηγω την ολη κατασταση και μου δινουν το τηλεφωνο του Φωκιων.
Παιρνω τηλεφωνο λοιπον τον Φωκιων δεν τον σηκωνει, καταφερνω και τον βρισκω την επομενη μερα και του λεω για την παραγγελια οπου μου ειβεβαιωνει οτι την εχουν παρει και οταν θα την στειλουν θα μου ερθει email με το συνολικο ποσο και τον κωδικο εντοπισης της μεταφορικης. Ε λοιπον το πακετο ηρθε στης 21 του μηνα ενω το email με τον κωδικο (χωρις να αναφερει τελικο ποσο) ηρθε στης 22.
Τιμη: Εξι γιουρα εκαστο, πολυ καλη τιμη για μενα!
Συστατικα: Ανθονερο αμαμελιδας, οινοπνευμα, αλοη βερα, γλυκερινη, αρωμα, geogard 221
Το προτεινω; Βεβαιως
ΦΑΕΝΑ Μυρτιλο & Σανδαλοξυλο ASL
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Το Ιασονας με Ο
- digibill
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 2206 times
- Been thanked: 2875 times
- Επικοινωνία:
Σαν άρωμα το βλέπεις περισσότερο καλοκαιρινό ή χειμωνιάτικο;
Αίσθηση δροσιάς δεν φαντάζομαι να αφήνει (απουσία μέντας), σωστά;
Αίσθηση δροσιάς δεν φαντάζομαι να αφήνει (απουσία μέντας), σωστά;
-
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5739 times
- Been thanked: 5632 times
Πολύ κανέλλα διαβάζω Ιάσονα. Το Spices έχει επίσης, πολύ, κανέλλα - αλλά αυτό καίει το άτιμο - . Μήπως θα ήταν πλεονασμός αν έχω και τα δύο ταυτόχρονα ?
Βέβαια θα μου πείς τί ψυχή έχουν 6 ευρώ...
Βέβαια θα μου πείς τί ψυχή έχουν 6 ευρώ...
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Καλοκαιρινο δεν ειναι σιγουρα και δεν εχει καμια αισθηση δροσιας (menthol).
Ηλια δεν εχω μυρισει το spices και δεν μπορω εκφερω γνωμη. Το κακο ειναι οτι αν παρεις ενα AS πρεπει να πληρωσεις και αλλα τοσα για μεταφορικα...
Ηλια δεν εχω μυρισει το spices και δεν μπορω εκφερω γνωμη. Το κακο ειναι οτι αν παρεις ενα AS πρεπει να πληρωσεις και αλλα τοσα για μεταφορικα...
Το Ιασονας με Ο
-
- Εξειδίκευση
- 12
Tί ένα Ιάσονα. Μόνο ένα ? Εγώ σκεφτόμουν να τα παραγγείλω όλα, το Spices μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα έχει τελειώσει.
Άσε που θέλω άλλη μία μαστίχα συν τη βανίλια για δοκιμή.
Λάρρυ, δε νομίζω πως η ομαδική ενδείκνυται για τα ΦΑΕΝΑ. Με τόσο καλά προιόντα και με αυτές τις τιμές το πακέτο θα γίνει container στο τέλος, άσε που ακούγεται πως θα έρθουν σε λίγο στο λιμάνι.
Άσε που θέλω άλλη μία μαστίχα συν τη βανίλια για δοκιμή.
Λάρρυ, δε νομίζω πως η ομαδική ενδείκνυται για τα ΦΑΕΝΑ. Με τόσο καλά προιόντα και με αυτές τις τιμές το πακέτο θα γίνει container στο τέλος, άσε που ακούγεται πως θα έρθουν σε λίγο στο λιμάνι.
Ηλίας έγραψε: άσε που ακούγεται πως θα έρθουν σε λίγο στο λιμάνι.
Ένα ένα τα ξεφουρνίζετε... :devil Για τον Γιώργο μιλάμε? Με τα λιμάνια εδώ μέσα με μπερδεύετε κάθε φορά... :megagrin
Πείτε κάτι παραπάνω να ξέρουμε και οι υπόλοιποι που δεν γνωρίζουμε κάτι και θέλουμε να πάρουμε μια γεύση, αλλά με τα τηλέφωνα που βγαίνει ξενοδοχείο και μετά παίρνεις στο κινητό, συνεννόηση email κλπ. κλπ.( ναι, μου συνέβη πριν 2 εβδομάδες, πάνω που το είχα αποφασίσει) "κουράζομαι" και ψιλοβαριέμαι είναι η αλήθεια. Είπαμε να βοηθήσουμε όλοι μας και να ενισχύσουμε την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια, αλλά, αυτό που λέει ο Ιάσονας, περισσότερη οργάνωση θα βοηθούσε. Εν τέλει, σαπούνια και asl είναι, γιατί να υπάρχει όοοοολη αυτή η διαδικασία. Νομίζω είναι κι άλλοι στη θέση μου, δεν είμαι ο μόνος.
-
- Εξειδίκευση
- 12
Ναι Νίκο σωστά κατάλαβες αλλά και γώ το άκουσα απο κάποιον που το άκουσε απο κάποιον...
Απλά το έγραψα για να προλάβω και να καθησυχάσω όσους ενδιαφέρονται αλλά απο την άλλη θα ήθελαν να πάρουν μιά γεύση πρώτα.
Δε μπορώ να το επιβεβαιώσω φυσικά ούτε να το προσδιορίσω χρονικά. Μπορεί να γίνει άμεσα, μπορεί μετά το καλοκαίρι, μπορεί και καθόλου, αν και το απεύχομαι, αλλά όπου υπάρχει καπνός...
Και δε θα το έγραφα καν αν δεν υπήρχε η πρόθεση για ομαδική. Όπως ήξερα απο πριν για τα LaToja αλλά δεν είπα τίποτα, αν κάποιος έλεγε όμως ας κάνουμε μια ομαδική LaToja ή θα πάω Ισπανία ποιός θέλει να του φέρω, τότε θα προσπαθούσα να προλάβω τα πράγματα...
Δε νομίζω πως είναι τόσο τραγικά τα πράγματα με τις παραγγελίες. Μη ξεχνάμε πως προς το παρόν έχουμε άμεση συνδιαλλαγή με τον κατασκευαστή και όχι με ένα οn-line κατάστημα. Θα μπορούσαν σαφώς τα πράγματα να είναι καλύτερα αλλά παρά τα κωλύματα που ακόμα και σε μένα συνέβησαν ( ο κούριερ δε μου άφηνε το πακέτο γιατί δεν είχε ένδειξη απο την εταιρεία του πως ήταν προπληρωμένα τα μεταφορικά ), η επικοινωνία με τον Φωκίωνα ήταν πανεύκολη και η λύση βρέθηκε αμέσως.
Αυτό πάντως συμβαίνει παντού. Θυμάμαι παραγγελίες απο οικογενειακές επιχειρήσεις στις ΗΠΑ. Τηλέφωνα με το γιό για συνεννόηση, email και κόντρα email.
Απλά το έγραψα για να προλάβω και να καθησυχάσω όσους ενδιαφέρονται αλλά απο την άλλη θα ήθελαν να πάρουν μιά γεύση πρώτα.
Δε μπορώ να το επιβεβαιώσω φυσικά ούτε να το προσδιορίσω χρονικά. Μπορεί να γίνει άμεσα, μπορεί μετά το καλοκαίρι, μπορεί και καθόλου, αν και το απεύχομαι, αλλά όπου υπάρχει καπνός...
Και δε θα το έγραφα καν αν δεν υπήρχε η πρόθεση για ομαδική. Όπως ήξερα απο πριν για τα LaToja αλλά δεν είπα τίποτα, αν κάποιος έλεγε όμως ας κάνουμε μια ομαδική LaToja ή θα πάω Ισπανία ποιός θέλει να του φέρω, τότε θα προσπαθούσα να προλάβω τα πράγματα...
Δε νομίζω πως είναι τόσο τραγικά τα πράγματα με τις παραγγελίες. Μη ξεχνάμε πως προς το παρόν έχουμε άμεση συνδιαλλαγή με τον κατασκευαστή και όχι με ένα οn-line κατάστημα. Θα μπορούσαν σαφώς τα πράγματα να είναι καλύτερα αλλά παρά τα κωλύματα που ακόμα και σε μένα συνέβησαν ( ο κούριερ δε μου άφηνε το πακέτο γιατί δεν είχε ένδειξη απο την εταιρεία του πως ήταν προπληρωμένα τα μεταφορικά ), η επικοινωνία με τον Φωκίωνα ήταν πανεύκολη και η λύση βρέθηκε αμέσως.
Αυτό πάντως συμβαίνει παντού. Θυμάμαι παραγγελίες απο οικογενειακές επιχειρήσεις στις ΗΠΑ. Τηλέφωνα με το γιό για συνεννόηση, email και κόντρα email.