Η δεύτερη παραγγελία είχε μαζί της ένα δωράκι. Όπως καταλάβατε μαζί με τα σαπούνια που παραγγείλαμε είχαμε ένα όμορφο δωράκι για δοκιμή. Ας βάλω μερικές φωτό :
Το άρωμα που υπερισχύει είναι η κανέλα, έχει αρκετά έντονη μυρωδιά και πιπεράτη στο πρόσωπο, μετά το ξύρισμα σε τσούζει αρκετά λόγω ότι περιέχει οινόπνευμα αλλά προσωπικά μου αρέσει!Το άρωμα θα έλεγα έρχεται πάρα πολύ κοντά στην τσίχλα κανέλας Dentyne :megagrin
Επειδή είναι αρκετά έντονο ως άρωμα θέλει λίγο προσοχή γιατί μετά σου μένει στο πρόσωπο για αρκετή ώρα. Ως ιδιότητες νομίζω με καλύπτει στα βασικά δηλαδή στην απολύμανση, εξατμίζεται εύκολα και δεν μένει κάτι στο πρόσωπο εκτός της κανέλας. Θα το χρησιμοποιώ σίγουρα και περιμένω και άλλα αρώματα πιο ανοιξιάτικα ίσως κάτι κοντά σε εσπεριδοειδή !
ΦΑΕΝΑ Spices After shave lotion
- Petros.Mp
- Λύκειο

- 14
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
- Fotakas
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 1365 times
- Been thanked: 4914 times
Πέτρο μου έχεις εξάψει την φαντασία.
Αλλά επειδή πρέπει να αποδίδουμε και τα εύσημα, η ιδέα για να ονομαστεί η "ανδρική" σειρά Φάων ανήκει στον Βαγγέλη.
Αλλά επειδή πρέπει να αποδίδουμε και τα εύσημα, η ιδέα για να ονομαστεί η "ανδρική" σειρά Φάων ανήκει στον Βαγγέλη.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
-
dm14
- Νήπιο

- 12
- Has thanked: 108 times
- Been thanked: 113 times
Για να μην ανοιγω νεο νημα θα συμπληρωσω μερικες πρωτες εντυπωσεις απο το ASL Λεμονι-Χαμομηλι.
Καταρχην η εξυπηρετηση απο την εταιρεια ηταν υποδειγματικη . Το προιον σε ενα απλο μπουκαλι-μαλλον χρειαζεται καποια αναβαθμιση , οπως κ στην ετικετα. Χρειαζεται ανακινηση προ της χρησεως. Το αρωμα Καταπληκτικο και κυριαρχει το φρεσκο λεμονι (οχι λαιμ). Η αισθηση δροσιστικη,καταπραυντικη κ ενυδατικη. Το προιον ειναι πολλα υποσχομενο. Θα επανελθω μετα απο καποιες περαιτερω χρησεις.
Προς το παρον ειμαι απολυτα ικανοποιημενος κ εχω να πω ενα μεγαλο μπραβο.
Καταρχην η εξυπηρετηση απο την εταιρεια ηταν υποδειγματικη . Το προιον σε ενα απλο μπουκαλι-μαλλον χρειαζεται καποια αναβαθμιση , οπως κ στην ετικετα. Χρειαζεται ανακινηση προ της χρησεως. Το αρωμα Καταπληκτικο και κυριαρχει το φρεσκο λεμονι (οχι λαιμ). Η αισθηση δροσιστικη,καταπραυντικη κ ενυδατικη. Το προιον ειναι πολλα υποσχομενο. Θα επανελθω μετα απο καποιες περαιτερω χρησεις.
Προς το παρον ειμαι απολυτα ικανοποιημενος κ εχω να πω ενα μεγαλο μπραβο.
Δημητρης
-
Ηλίας
- Εξειδίκευση

- 12
- Has thanked: 5740 times
- Been thanked: 5633 times
και έχουμε επιπλέον να δοκιμάσουμε σανδαλόξυλο-μύρτιλλο και λεβάντα.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
- Iasonas
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Ζουλευω :cry
Το Ιασονας με Ο
-
Ηλίας
- Εξειδίκευση

- 12
Όσο το χρησιμοποιώ έχω να παρατηρήσω δύο πράγματα, ( γράφω για το spices ), πρώτον ότι δε μπορώ να συνηθίσω τη "κάψα" της κανέλλας - αλλά μ'αρέσει :boeller :confused - και δεύτερον πως έχει μιά ελαφρώς "ελαιώδης"-λιπαρή υφή.
-
nikos.a
Ηλίας έγραψε:και δεύτερον πως έχει μιά ελαφρώς "ελαιώδης"-λιπαρή υφή.
Δεν έπρεπε να το δω αυτό... :boeller
Γενικά οποιοδήποτε after- shave έχει ελαιώδη- λιπαρή υφή, το αποφεύγω.
-
Ηλίας
- Εξειδίκευση

- 12
Nίκο να μη το αποφύγεις, ή τουλάχιστον αν δε σου αρέσει η κανέλλα δοκίμασε κάτι άλλο απο τη λίστα του.
Η λιπαρή αίσθηση είναι ανεπαίσθητη και ίσως να οφείλεται στο ότι ξέχασα να ανακινήσω τη λοσιόν. Στο πρόσωπο θα είσαι ok, αλλά έπρεπε να το αναφέρω.
Η λιπαρή αίσθηση είναι ανεπαίσθητη και ίσως να οφείλεται στο ότι ξέχασα να ανακινήσω τη λοσιόν. Στο πρόσωπο θα είσαι ok, αλλά έπρεπε να το αναφέρω.
- digibill
- Λύκειο

- 12
- Has thanked: 2206 times
- Been thanked: 2875 times
- Επικοινωνία:
Πού είναι αυτή η λίστα ρε παιδιά; Γιατί στο site τους δεν αναφέρουν κανένα από τα ASL, ούτε και τα υπόλοιπα σαπούνια πέραν της μαστίχας και του σανδαλόξυλου...δοκίμασε κάτι άλλο απο τη λίστα του.