Ξυρισμα με ξυράφι
-
- Νήπιο
- 11
Για σας παιδιά καλώς σας βρήκα,καλή χρόνια..παω σε μια ιδιωτική σχολή και παρακολουθώ μαθήματα κομμωτικής(ανδρικά γυναικια)ειμαι στο δεύτερο έτος και φέτος τελειώνω. Αποφάσισα να ασχοληθώ μόνο με ανδρικά και πιο συγκεκριμένα κατι σε στιλ μπαρμπερι. Μέχρι τωρα δεν έχω χρησιμοποιήσει φαλτσετα,ξυράφι η κατι τέτοιο και θέλω να ξεκινήσω οπωσδήποτε και να κάνω αρκετή εξάσκηση,μεχρι τωρα έχω σκεφτεί να κάνω πάνω στον πατέρα μου.. Θα μπορούσατε να μου προτείνεται κάποιους τρόπους σας παρακαλώ; Ευχαριστω
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29362 times
- Been thanked: 29502 times
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Καταρχάς καλώς όρισες στο φόρουμ μας.
Στο νήμα που σου προτείνει ο Αντώνης θα βρεις πολλες πληροφορίες γιά το πως να ξεκινήσει κανείς. Θα σου πρότεινα όμως να ρήξεις μια σματιά και στα άλλα θέματα που έχουν γραφτεί συζητήσεις για τον εξοπλισμό που θα χρειαστείς στην αρχή. Μια άλλη πηγή ειναι τα video στο YouTube, αλλά και τα video μελλόν του φόρουμ μας που δείχνουν τον τρόπο ξυρίσματος με παραδοσιακο ξυράφι.
Στο νήμα που σου προτείνει ο Αντώνης θα βρεις πολλες πληροφορίες γιά το πως να ξεκινήσει κανείς. Θα σου πρότεινα όμως να ρήξεις μια σματιά και στα άλλα θέματα που έχουν γραφτεί συζητήσεις για τον εξοπλισμό που θα χρειαστείς στην αρχή. Μια άλλη πηγή ειναι τα video στο YouTube, αλλά και τα video μελλόν του φόρουμ μας που δείχνουν τον τρόπο ξυρίσματος με παραδοσιακο ξυράφι.
Χάρης
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Καλώς ήρθες και καλή αρχή στο ΠΞ.
Ξεκίνα με τις συμβουλές των παιδιών και μιας και θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά,διάβασε διάβασε και διάβασε και τα παιδιά στην κοινοτητά μας θα είναι δίπλα σου !!
Ξεκίνα με τις συμβουλές των παιδιών και μιας και θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά,διάβασε διάβασε και διάβασε και τα παιδιά στην κοινοτητά μας θα είναι δίπλα σου !!
Γιάννης
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29362 times
- Been thanked: 29502 times
Έτοιμα πράγματα φίλε Λάζαρε δεν θα βρεις πουθενά, στο παραπάνω link μπορείς να διαβάσεις κάποια πράγματα που γράφει ένας πολύ έμπειρος στα "μαχαίρια" (straight razors) και ο Χάρης σε προέτρεψε να δεις και κάποια άλλα νήματα (συζητήσεις) του forum σχετικά με τα μαχαίρια. Όπως επίσης θα βοηθούσε πολύ να αναζητήσεις και κάποια videos στο youtube σχετικά με το ξύρισμα με straight razors.Λαζαρος έγραψε:Ολα αυτά θα τα βρω στο παραπάνω λινκ;
Το ίδιο ισχύει και για την δημιουργία σαπουνάδας.
Αν έχεις τον χρόνο, ψάξε λίγο εδώ μέσα και βρες και κάποια videos που θα σε βοηθήσουν.
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Καλώ ήρθες φίλες μου. Δυστυχώς για σένα, για να αναπτύξεις την τέχνη σου, θα πρέπει να εξασκηθείς είτε στον εαυτό σου είτε σε εθελοντές (συγγενεί & φίλους).
Μπορείς να κανεις μια αναζήτηση στο google για τους όρους "shavedoctor hellas" ή "Barber Stories-(Κουρειο-Τασακος)". Ίσως καταφέρεις να αντλήσεις κάποιες πληροφορίες. Ακόμα θα μπορούσες να μιλήσεις και με Βασίλη Θεοχάρη. Αν έχεις προφίλ στο FB θα είναι ακόμα πιο εύκολο για σένα.
Μπορείς να κανεις μια αναζήτηση στο google για τους όρους "shavedoctor hellas" ή "Barber Stories-(Κουρειο-Τασακος)". Ίσως καταφέρεις να αντλήσεις κάποιες πληροφορίες. Ακόμα θα μπορούσες να μιλήσεις και με Βασίλη Θεοχάρη. Αν έχεις προφίλ στο FB θα είναι ακόμα πιο εύκολο για σένα.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)