Edwin Jagger Cooling Menthol shaving cream

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Πάνος
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 157 times
Been thanked: 426 times

Τις προάλλες το φιλαράκι μου ο Edwin μου έστειλε ένα δείγμα αυτής της κρέμας .

Αν και η εμπειρία μου από κρέμες είναι μικρή καθώς προτιμώ τα σαπούνια , θέλω να καταθέσω την γνώμη μου γι αυτό το προιόν.

Η κρέμα πραγματικά με εξέπληξε !!
Έκανε πανεύκολα μια σφιχτή και κρεμμώδη σαπουνάδα,αρκετά γλυστερή και προστατευτική με μόλις μερικά γυρίσματα του πινέλου στο πρόσωπο !

Το μόνο άλλο προιόν που έχω δοκιμάσει από την σειρά αυτή , είναι η κρέμα sea buckthorn (συμπαραγωγής με την muhle), αλλά η menthol είναι άλλο πράγμα.Πολύ ανώτερη σε όλα τα επίπεδα!

Η κρέμα θα έλεγα πως είναι σχεδόν άοσμη.(Τουλάχιστον στο δείγμα που έπεσε στα χέρια μου)
Το menthol κάνει δειλά δειλά την εμφάνιση του κατά το δεύτερο πέρασμα ,απογειώνεται στο τρίτο και στο τελικό ξέπλυμα ,που νοιώθεις πραγματικά μια όμορφη δροσιά στο πρόσωπο.
Μην φανταστείτε κάτι τρομερό ,αλλά ένα ήπιο και ευχάριστο methol kick.

Σε αυτό το σημείο να τονίσω την τρομερή ομοιότητα που βρήκα με το valobra menthol !
Αν έκλεινα τα μάτια και με ρωτούσατε τι σαπούνι έκανα, θα έλεγα .....valobra !
Τόσο πολύ μοιάζουν όσον αφορά στην ένταση της δροσιάς που προσφέρουν.
Αν σας αρέσει το valobra , θα σας αρέσει και αυτή !

Αν συνυπολογίσουμε και τα "καθαρά" συστατικά της κρέμας , θεωρώ πως είναι μια αξιόλογη και τίμια πρόταση,που στέκεται με αξιοπρέπεια ανάμεσα στα άλλα προιόντα του ξυριστικού κόσμου.

Με τις υγείες σας !
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”