Επειδή μου άρεσαν πολύ, τα αρώματα της κλασσικής Musgo Real κρέμας, αλλά καί της κόκκινης Ιταλικής Palmolive (και της Prosar που μοιάζει λίγο ίσως), άν τις έχετε (ή ξέρετε το άρωμα), και έχετε (ή ξέρετε) κάποιο After Shave Lotion με παραπλήσιο άρωμα...
Πχ τα ASL της Musgo Real (έχω γράψει και στο αντίστοιχο θέμα) έχουν παραπλήσιο με την κρέμα άρωμα;
Ή ίσως το SIr Irisch Moos πχ
:thnx
ASL με παραπλήσιο άρωμα πχ MusgoReal, Palmolive κόκκινη κλπ;
- Νώντας
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6048 times
Η Prorar βγαζει το Prosar Verde( asl) που το αρωμα ειναι ιδιο με της κρεμας. Το εχω και μου αρεσει πολυ. Ειναι δυνατο βεβαια, μετα δεν ταιριαζει να βαλεις κολωνια.
- rhtoras
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
από τα 20 αφτερ σειβ που έχω κανένα δεν έχει ίδιο η παραπλήσιο άρωμα με την πάλμολιβ την κόκκινη(η την πράσινη την αγγλική που είναι ίδιες) παρόλαυτα μερικά που ταιριάζουν/πλησιάζουν είναι...1.denim musk
2.genera-green δύσκολο να τα βρείς και δεν κοστίζουν πολύ...
το πρώτο είναι πιο εύκολο να ντο βρείς και ταιριάζει λίγο πιο πολύ...
2.genera-green δύσκολο να τα βρείς και δεν κοστίζουν πολύ...
το πρώτο είναι πιο εύκολο να ντο βρείς και ταιριάζει λίγο πιο πολύ...
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 24771 times
- Been thanked: 7864 times
Υπάρχει και το Prosar Classic.
Γιάννης
To εχω και το Prosar Classic, αλλα το αρωμα του Verde, που ειναι και πιο μοντερνο, ταιριαζει με την κρεμα.
- Νώντας
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6048 times
Μόλις γύρισα από Γαλαξία που έτυχε και είχε το Classic Prosar, πήρα ένα. Δεν είναι άσχημο άρωμα, αλλά δεν μοιάζει με της κρέμας. Η Prosar η κρέμα, και περισσότερο η Palmolive και Musgo (αλλά και η Godreg που έχω) φέρνουν ένα άρωμα άγουρου φρούτου-πρασινάδας-φρεσκάδας .
(Την επόμενη φορά θα μυρίσω πριν αγοράσω)
Off topic , πριν μέρες το ράφι με τα Ωμέγα είχε αδειάσει, σήμερα γύρω στα 20 Χ 10018 και άλλα τόσα 80097, για να δούμε, πόσο γρήγορα θα τα αγοράσουν. Αυξάνονται οι φίλοι του ΠΞ;!
(Την επόμενη φορά θα μυρίσω πριν αγοράσω)
Off topic , πριν μέρες το ράφι με τα Ωμέγα είχε αδειάσει, σήμερα γύρω στα 20 Χ 10018 και άλλα τόσα 80097, για να δούμε, πόσο γρήγορα θα τα αγοράσουν. Αυξάνονται οι φίλοι του ΠΞ;!