Crabtree & Evelyn Μοσχολέμονο απο τη Δυτική Ινδία ( ή Δυτικές Ινδίες αν σας φαίνεται εξωτικότερο )
Μα τί όνομα και αυτό ?!
Αγαπημένο μου ημερολόγιο, ομολογώ πως απο το όνομα και μόνο έψαχνα να το βρώ. Βρήκα όλη τη σειρά στο κέντρο της Αθήνας ( αλήθεια γιατί δε μύρισα και το Nomad, oύτε που μου πέρασε απ'το μυαλό ...) Το άρωμα στο σαπουνάκι υποτονικό, στη κολώνια ανυπόφορα δυνατό. Μιά ανοιξιατικολουλουδολεμονάτη βαρβατίλα. Μάλλον είμαι περίεργος. Με το οικονομικό μου ταβάνι στα 16.5 ευρώ έφυγα με ένα refill σαπουνάκι και ο πήλινος γιαουρτοκεσές το βόλεψε μιά χαρά.

Ξύρισμα πρώτο.
Μούλιασμα του 1470 σε ζεστό νερό, τίναγμα και φόρτωμα στο σαπούνι. Εδώ κάτι δε πάει καλά. Μάλλον έχω αφήσει πολύ νερό στο πινέλο. Δε πα να το σβουρίζω και να το πασαλείβω κρέμα δε γίνεται στο πρόσωπο. Είναι υδαρής, εύθραστος και νιώθεις πως δε σε προστατεύει. Τί να προστατέψει το νεράκι ? Όσο για το άρωμα ? Το περίμενα κάπως αλλιώς. Το λεμόνι μοιάζει στιφό. Ξέρω τι φταίει. Το ginger. Άτιμο πράγμα !
Πάμε, Αstra καινούργια λεπίδα στη EJ . Εύκολα ! Πάτ κιούτ ! Τελικά τα φαινόμενα απατούν. Με face lathering κάτω του μετρίου, καλυπτικότητα ανύπαρκτη και όμως τελειώνω χωρίς κόψιμο, κάψιμο και ερεθισμούς.
Μετά το καθιερωμένο Aqua Velva splash on έχω την αίσθηση ( για αρκετή ώρα μετά ) μιάς επιδερμίδας φρέσκιας, τονωμένης, ελαστικής και ενυδατωμένης ( έ...είπαμε την αίσθηση )
Ξύρισμα δεύτερο.
Αυτή τη φορά όση ώρα μουλιάζει το πινέλο κάνω υποβρύχιο και το σαπούνι. Αδειάζω το ζεστό νερό στη παλάμη μου και μπουγελώνω τα μούτρα μου. Τινάζω το πινέλο, περισσότερο αυτή τη φορά και φορτώνω σαπούνι. Αυτή τη φορά δείχνει πιό παχιά η κρέμα, παίρνω θάρρος και δοκιμάζω face lathering. Τρώω τα μούτρα μου. Σίγουρα καλύτερα απο τη πρώτη φορά αλλά πάλι φυσαλίδες, δεν είναι παχύρευστη. Πόσο λιγότερο νερό πιά ? Την επόμενη φορά σίγουρα λιγότερο.
Αποτέλεσμα ? Άψογο, αλλά έχει σημασία ? Άμα δε κάνω κρέμα σαντιγί στο πρόσωπο να το φχαριστηθώ, με χαλάει.
Το καλό είναι πως το άρωμα αυτή τη φορά μου άρεσε. Τελικά είμαι περίεργος. Εντάξει δεν είναι ToOBS Lemon & Lime , τί σου κάνει η πρώτη φορά, το πρώτο μου λεμονοσάπουνο, όλα τα συγκρίνω μαζί του, αλλά δεν είναι και άσχημο.