Genuine Ogallala Bay Rum A/S

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ch2700
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 672 times
Been thanked: 1639 times

Εχοντας περασει πανω απο δυο εβδομαδες απο τοτε που εφτασε στα χερια μου και χρησημοποιοντας το σχεδον καθημερινα νομιζω οτι μπορω να πω τα πρωτα συμπερασματα για τους φιλους που ισως ενδιαφεροντε.

Υπαρχει μια λεξη που μπορει να πει μπροστα απο καθε χαρακτηριστικο του και να ειναι χωρις υπερβολη. Η λεξη ειναι "εντονη". Τα παντα γυρω απο αυτο ειναι εντονα. Η μυρωδια, το "καψιμο" οι after shave ιδιοτητες.
Στην αρχη οταν το ανοιξα και το μυρισα ειπα μεσα μου οτι δεν εχω μυρισει κατι χειροτερο (και αυτο εντονο ηταν). Το αφησα στην ακρη και αφου μιλησα με τον Βαγγελη ειπα να του δωσω μια ευκαιρεια. Ξυριζομαι βαζω το balm μου και μετα το Rum. Η μυρωδια πολυ εντονο γαρυφαλλο ξερο αυτο που βαζουν στα γλυκα και το καψιμο wow ,βεβαια αυτο εμενα μου αρεσει οποτε ολα καλα. Διαρκεια αρκετα εωσ πολυ μεγαλη κατα την διαρκεια της μερας. Η συζηγος το μισησε. Τα μπαχαρια μου λεει τα βαζουμε στα γλυκα και οχι στην μουρη μας. Ακομη την ιδια αποψη εχει.

Καθετι με εντονα χαρακτηριστηκα μπορει καποιος ειτε να το λατρεψει ειτε να το μισησει. Εγω το λατρεψα. Η αρχικη μου απεχθεια εγινε λατρεια γιατι ειναι ενα after shave με παθιαρικα χαρακτηριστηκα και κυριως καιει πολυ. Εχω αλλαξει λιγο την σειρα ομως. Το βαζω πριν απο το balm για να απολυμαινει κιολας. Και φυσικα εγω δεν εχω balm που να μπορει να επισκιασει την μυρωδια του. Την ελατωνει λιγο και αυτο το κανει ακομη πιο ευχαριστο. Αυτα Χαρη.

Ολα τα παραπανω IMO.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 5738 times
Been thanked: 6984 times

Καλο ακούγεται Νίκο. Η διάρκεια του αρώματος είναι μεγάλη;
Χάρης
Άβαταρ μέλους
ch2700
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 672 times
Been thanked: 1639 times

Ναι αρκετα.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Άβαταρ μέλους
vanm66
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 231 times
Been thanked: 349 times

Συμφωνώ με το Νίκο στο ότι ή το λατρεύεις ή το μισείς.
Προσωπικά δε με καίει αλλά είναι πολύ καταπραϋντικό. Πρέπει όμως, να το κουνήσεις πολύ καλά πριν τη χρήση.
Στην αρχή δεν το κουνούσα και όταν το έβαζα, νόμιζα ότι έκαιγα το πρόσωπό μου με φλόγιστρο. Ανέβαινε πάνω το οινόπνευμα και όλα τα υπόλοιπα υλικά (έλαια κλπ) ήταν στον πάτο του μπουκαλιού. Έτσι ερχόταν σε επαφή με το δέρμα μου μόνο το οινόπνευμα.
Ίσως γι'αυτό δε με καίει τώρα: δεν έχει μείνει καθόλου οινόπνευμα :megagrin
Βαγγέλης
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5739 times
Been thanked: 5633 times

Εμένα το γαρύφαλλο είναι που με απωθεί. Αν και μου αρέσει η γεύση του, η μυρωδιά στο bay rum είναι υπερβολικά ζεστή. Μεθυστική...και με κουράζει τόσο βαρύ πάπλωμα.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
kostasg17
Νήπιο
Νήπιο
13
Been thanked: 6 times

Υπάρχουν και άλλα αρώματα από Ogallala όπως επίσης και το Double strength,στο πακετάκι που λεγετε Bonanza pack μπορείς να τα δοκιμάσεις όλα σε μικρά μπουκαλάκια, μπορώ να πώ ότι καλύπτουν όλα τα γούστα ,είναι καλή ποικιλία αλλά είναι ιδιαιτερα όλα τους και μοναδικά, επίσης μακράν καλύτερο ειναι το Captains Choice σε όλα του τα αρώματα
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29660 times
Been thanked: 29929 times

Δυστυχώς και εμένα ως άρωμα δεν μου αρέσει καθόλου το bay rum, ακριβώς λόγω του γαρυφάλλου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pre-, After shave λοσιόν και -κρέμες”