Weber Polished head with Bulldog handle safety razor

Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Και επειδή δεν τον έπαιρνε ολο τον τίτλο το θέμα εδω πιο ολοκληρωμένα..."Weber Polished head with Bulldog handle stainless steel safety razor"

Εικόνα

Φανταστική μηχανή ! Πολύ πιο ωραία απο οτι την περίμενα και εμφανισιακά και ξυριστικά! Να ξεκινήσω λέγοντας οτι η μηχανή ζυγίζει 98 γραμμάρια , και ναι η κεφαλή της μοιάζει πάρα πολύ με της Merkur 34c hd αλλά μικροδιαφορές υπάρχουν απο όσο μπόρεσα να δω με το μάτι. Η λαβή της είναι πιο φαρδιά απο της 34άρας και είναι απο τις πιο εργομομικές λαβές που εχω δεί (μαζί με την bulldog της Ikon που μου είχε δανείσει ο Χρήστος ) Βέβαια μπορεί να την παραγγείλει κανείς μόνη της και είναι πιο φθηνή απο αυτήν της Ikon.Έχει φανταστικό grip , δεν γλυστράει και σου δίνει μεγάλη ασφάλεια στο κράτημα για αυτούς ιδίως που εχουν θέμα με το γλύστρημα.
Η τιμή της μηχανής συνολικά ηταν 67 ευρώ.

Εικόνα

Εικόνα

Το ξύρισμα που κάνει είναι φανταστικό. Την πρώτη φορά που ξυρίστηκα με παραξένεψε, αλλά μετά απο 4-5 φορές τα συμπεράσματα είναι ασφαλή. Εχει την επιθετικότητα την 34άρας και ισως ενα κλικ περισσότερο , αλλά και την γλυκύτητα μιας Edwin jagger 89L . Απίστευτη αίσθηση ,πολύ ποιοτική κατασκευή είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν μου την αγορά!

Εικόνα

Εικόνα
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
chris82
Δημοτικό
Δημοτικό
12
Has thanked: 410 times
Been thanked: 205 times

Πολύ ωραία παρουσίαση Άρη! "είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν μου την αγορά" αυτό τα λέει όλα! Να την χαρείς!
Άβαταρ μέλους
YMMV
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12
Has thanked: 998 times
Been thanked: 1110 times

Εύγε Άρη, πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση και ωραίες φωτογραφίες για τη μηχανή, πάνω που είχα αρχίσει να σκέφτομαι να σε ρωτήσω τη γνώμη σου για αυτή!
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
Νώντας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 802 times
Been thanked: 6049 times

Τον τελευταίο καιρο έψαχνα για καμμιά πολωνική Lux μέχρι που είδα (δε θυμάμαι που την είδα για πρώτη φορά) την Weber. Με την πολύ καλή παρουσίαση λοιπόν αυτή, γέρνει η ζυγαριά υπερ της Weber. Δυστυχώς όμως απότι είδα στο site τους δεν στέλνουν στην Ελλάδα :cry
Άβαταρ μέλους
νικος
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 42 times
Been thanked: 241 times

Μπαβο Αρη ωραια παρουσιαση!! Με μπερδεψες λιγο η μηχανη βγαινει ετσι οπως την βλεπω απο το εργοστασιο; Η διαλεξες εσυ την κεφαλη που σου αρεσε και την συνδυασες και την λαβη αυτη; Aν ειναι το δευτερο η λαβη ειναι της weber η αλλης εταιριας
Ολα ειναι δρομος
Άβαταρ μέλους
Αλέξης
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
13
Has thanked: 59 times
Been thanked: 190 times

Φαίνεται βαρύ και "σοβαρό" εργαλείο από την κατασκευή του και μόνο. Να το χαρείς Άρη.

[quote="Νώντας"Δυστυχώς όμως απότι είδα στο site τους δεν στέλνουν στην Ελλάδα :cry[/quote]

Νώντα μη φοβάσαι, αν παρακολουθείς συχνα το BST του badger&blade σίγουρα θα βρεις κάτι εκεί και σε καλή τιμή.
Άβαταρ μέλους
natnat
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 2754 times
Been thanked: 4699 times

Πολύ ωραίο απόκτημα! Με γειά!

Δευτέρα - Τρίτη περιμένω και εγώ την δικιά μου από τον Κώστα. Θα πέσει ελαφρό γυάλισμα καθότι τελείως ματ. Για την χρήση της θα περιμένω πιο πολύ.
Στα + η λαβή bulldog που ταιριάζει σε πολλές μηχανές και θα κάνει συχνή παρέα στην κεφαλή της EJ DE89.
Παναγιώτης

Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια όντως είναι φανταστική μηχανή.

Nikos έγραψε:Μπράβο παρουσιαση!! Με μπερδέψες λιγο η μηχανη βγαινει ετσι οπως την βλεπω απο το εργοστασιο; Η διαλεξες εσυ την κεφαλη που σου αρεσε και την συνδυασες και την λαβη αυτη; Aν ειναι το δευτερο η λαβη ειναι της weber η αλλης εταιριας
Νίκο η Webber αυτό το διάστημα βγάζει μόνο αυτήν την κεφαλή. Επίσης αν θυμάμαι καλα βγάζει και τρεις λαβές μεταξύ των οποίων και αυτή που διάλεξα εγώ την Bulldog. Οπότε διαλέγεις ποια από τις τρεις λαβές θέλεις. Λαβή μπορείς να αγοράσεις και μεμονωμένη ,κεφαλη οχι.
Νώντας έγραψε:Δυστυχώς όμως απότι είδα στο site τους δεν στέλνουν στην Ελλάδα
Νώντα φυσικά και στέλνουν ,εκτός κι αν άλλαξε κάτι απο τότε που την παρήγγειλα εγώ. Στείλε τους μηνύμα σε αυτήν εδώ τη διεύθυνση αυτή και συνεννοήσου απευθείας μαζί τους .Έτσι ακριβώς έκανα και εγώ
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
yiannischris
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12
Has thanked: 8965 times
Been thanked: 17780 times

Πολύ όμορφη μηχανή Άρη :drool ,στιβαρό εργαλείο,να τη χαρείς !!
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
14
Has thanked: 30191 times
Been thanked: 30631 times

Ωραία η παρουσίασή σου Άρη. Βάζω και ένα video που βρήκα, συγκριτικό της Weber vs Merkur 34C.

[youtube][/youtube]
Απάντηση

Επιστροφή στο “Double edge razors”