Λοιπόν λοιπόν,κάνω αυτήν την παρουσίαση γιατί από ότι είδα δεν έχει γίνει και επιπλέον δεν έχω δει κάποιος να λέει κάτι για αυτήν την κρέμα.Αρχικά πολύ ωραία συσκευασία και όνομα.Ωραίο χρώμα και στο σωληνάριο και ήδη όλα μας προδιαθέτουν για κάτι καλό.Μόλις το βλέπω λίγο καλύτερα παρατηρώ ότι μάλλον είναι ελληνική και ότι δεν αναγράφει συστατικά.Δυστυχώς ούτε στο σωληνάριο ανγράφει τίποτα παρά μόνο οτι ενυδατώνει,βοηθά και μπλά μπλά τα γνωστά.Βάζω μια μικρή ποσότητα σε φάση αμύγδαλο μέσα στο μπόλ και με το εξής πινέλο:wilkinson sword bristle, αρχιζω να ανακατεύω αλλά δεν κάνει έυκολα αφρό.Ρίχνω λίγο νερό ακόμα μήπως το πινέλο δεν κρατούσε καλά αλλά πάλι τα ίδια.Εν τω μεταξυ να αναφέρω οτι το άρωμα ήταν "σωληναριοφαρμακευτικόσυνθετικό" με μια λέξη,και όχι πάρα πολύ δυνατό αλλά μύριζε κάπως.Αρχίζω να απλώνω την κρέμα και δεν κάλυπτε καλά συν του ότι δεν την έβλεπα να κραταει για δεύτερο χέρι(πράγμα που έγινε).Εδώ να σημειώσω ότι ίσως να έπεξε ρόλο και η σχετική απειρία μου.Τέσπα λέω κάτι δεν έκανα καλά.Βάζω λίγη ακόμη και ανακατεύω ενώ πάλι δεν έκανε πλούσιο αφρό όπως π.χ η προράσο η πράσινη.Τώρα καλύπτει καλύτερα και είμαι έτοιμος να δοκιμάσω.Είχα κάνει καλή προετοιμασία αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα άλλαζε κάτι δραματικά.Γλύστραγε άνετα η λεπίδα χωρίς αντιστάσεις και μάζευε την κρέμα η οποία δεν είχε σπάσει.Θετικό αυτό.Ένιωθα μια σχετικά καλή ενυδάτωση.Μετά τη δοκίμασα και με πινέλο ασβού και έβαλα πιο μεγάλη ποσότητα ενάμιση-2 αμύγδαλα και ανακάτεψα.Πάλι δεν έκανε πλούσιο αφρό αλλά παρατήρησα οτι είχε πολύ καλή καλυπτικότητα ωραία ενυδάτωση και κρατιώταν αφρός στο πινέλο και όχι στο μπώλ(συμβαίνει με ορισμένες κρέμες σωστά?).
Γενικά για την τιμή της μια τίμια κρέμα που θα άξιζε να έχουμε για μια στο τόσο μιας και δεν μυρίζει και έντονα και μπορείς να ευχαριστηθείς την αγαπημένη σου κολώνια ή aftershave.
Τιμή(2.5 Ευρώ):6/10
Ενυδάτωση:6/10
Αφρισμός:3/10
Γλύστριμα λεπίδας:7/10
Άρωμα:4/10
Σύνολο:5/10