CLUBMAN BAYRUM-LILAC-CLASSIC-SP.RESERVE
Παρέλαβα σημερα όλη την σειρά απο clubman after shave και talc , παιδια δεν λενε κατι , τα ευρωπαικα ειναι πολυ καλυτερα και καλα αμερικανιες ,μετρια θα ελεγα , αν τα θελει καποιος τα δινω κιολας δεν τρελαθηκα τοσο πολυ, μια αισθηση πλαστικιλας σαν καϊλας καμμενα κατι τετοιο.σε πλαστικο μπουκαλι τα βαζουν , δεν ξερω αν ηταν σε γυαλινο ή αν τα εβαζα εγω μηπως εφτιαχναν λιγακι,αν θελει καποιος καποιο ασ μου στειλει μηνυμα
- Antonis
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 14
- Has thanked: 30359 times
- Been thanked: 30841 times
Πριν βιαστείς να τα καταδικάσεις ότι δεν σου κάνουν, μήπως να τους έδινες μια ευκαιρία ακόμη;
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 17
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Εμένα το classic μου άρεσε το θεωρώ εξαιρετικό, γούστα είναι αυτά...
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
-
NavalArchitect
Κοίταξε, είναι πολύ powdery, τουλάχιστον το κλασικό Pinaud. Αλλά αυτό που λες για την αίσθηση που σου αφήνει δεν το έχω νιώσει ως τώρα. Επίσης, στο ελάχιστο τα ταλκ, κράτα τα και χρησιμοποίησέ τα άμεσα, είναι καλά και κάνουν καλή δουλειά στη χρήση, πιστεύω γιατί να ψάχνεις να τα δώσεις...
Τα ξυριστικά κλπ. είναι προιόντα που πρέπει να τα καταναλώνουμε. Καθόμαστε και τα φυλάμε πολλές φορές, για να τα κάνουμε τί? Είναι software, πρέπει να χρησιμοποιείται, να φεύγει το στοκ. Βέβαια αν μια μυρωδιά δεν σου πηγαίνει με τίποτε, τότε ναι, δεν έχεις νόημα να το χρησιμοποιείς βασανιστικά κάθε μέρα μόνο και μόνο για να τελειώσει.
Όμως πολλές φορές συμβαίνει να κρατάς στην άκρη κάτι, και μετά από 1 χρόνο ή και παραπάνω να το ανοίγεις ξανά και να διαπιστώνεις πως άλλαξαν τα γούστα σου. Δεν ξέρω, τι να πω, ίσως βέβαια αυτό να μη συμβαίνει με όλους μας...
Τα ξυριστικά κλπ. είναι προιόντα που πρέπει να τα καταναλώνουμε. Καθόμαστε και τα φυλάμε πολλές φορές, για να τα κάνουμε τί? Είναι software, πρέπει να χρησιμοποιείται, να φεύγει το στοκ. Βέβαια αν μια μυρωδιά δεν σου πηγαίνει με τίποτε, τότε ναι, δεν έχεις νόημα να το χρησιμοποιείς βασανιστικά κάθε μέρα μόνο και μόνο για να τελειώσει.
Όμως πολλές φορές συμβαίνει να κρατάς στην άκρη κάτι, και μετά από 1 χρόνο ή και παραπάνω να το ανοίγεις ξανά και να διαπιστώνεις πως άλλαξαν τα γούστα σου. Δεν ξέρω, τι να πω, ίσως βέβαια αυτό να μη συμβαίνει με όλους μας...