strawberrynet
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 652 times
- Επικοινωνία:
Άρα έχεις παραγγείλει και είναι αξιόπιστο; Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα, όποιος έχει παραγγείλει και έχει παραλάβει να μας ενημερώσει,επίσης και με ποιον τρόπο πλήρωσε.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
-
- Νήπιο
- 12
- Been thanked: 5 times
Εγώ παρήγγειλα άρωμα τώρα μαζί με κρέμα ξυρίσματος για να' ναι δωρεάν τα έξοδα αποστoλής.
Πλήρωσα με paypal αλλά απ' ό,τι είδα έχει και πιστωτική κάρτα και μπορείς και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Θα σας πω εντυπώσεις όταν έρθουν.
Πλήρωσα με paypal αλλά απ' ό,τι είδα έχει και πιστωτική κάρτα και μπορείς και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Θα σας πω εντυπώσεις όταν έρθουν.
-
- Νήπιο
- 12
- Been thanked: 5 times
Ήρθαν πιο γρήγορα απ' ό,τι περίμενα. Παρήγγειλα άρωμα και κρέμα ξυρίσματος. Αυθεντικό είναι το άρωμα απ' ό,τι μπορώ να καταλάβω τόσο καιρό που βάζω αρώματα. Με την κρέμα ξυρίσματος ενθουσιάστηκα. Το έγραψα σε άλλο post. Δεν πλήρωσα έξοδα αποστολής λόγω της κρέμας. Οπότε, θεωρώ ότι είναι αξιόπιστο και ότι θα ξαναπαραγγείλω.
-
- Νήπιο
- 11
Γειά σας! Όσον αφορά τη μεταφορά αρωμάτων, επειδή είμαι πολυταξιδευμένος ξέρω ότι οι αεροπορικές εταιρείες έχουν ειδικούς κανονισμούς! Η κοπέλα μου παράγγειλε από την εταιρεία αυτή αρκετές φορές και πάλι με την επιπλέον χρέωση μας φάνηκε φθηνότερη η τιμή τους!
Εν συντομία, θα σου ήταν μήπως εύκολο να μας πεις τί είναι που θέλει προσοχή αναφορικά με αυτούς τους κανονισμούς των αεροπορικών εταιριών? Ευχαριστώ.
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 14
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1190 times
- Επικοινωνία:
Μπορει να με εξηγησει κανεις γιατι δεν με βαζει (απο την αρχη) στην σελιδα και με πεταει το μνμ
Access Denied
You don't have permission to access "http://www.strawberrynet.com/" on this server.
Reference #18.d6a432c3.1360158228.277013d
?
Access Denied
You don't have permission to access "http://www.strawberrynet.com/" on this server.
Reference #18.d6a432c3.1360158228.277013d
?
-
- Νήπιο
- 9
- Been thanked: 1 time
Γειά σας, εγώ και η κοπέλα μου ψωνίζαμε από αυτό το μαγαζί. Τώρα δεν μπορούμε λόγω της κατάστασης αλλά μου φαίνεται ότι έχουν αρκετά καλές τιμές σε αρώματα και τέτοια. Επίσης, μπορείτε να αποφύγετε αυτήν την χρέωση για τα αρώματα αν παραγγείλετε και κρέμα ας πούμε ή μακιγιάζ!