μεγαλο come back

panos12396
Νήπιο
Νήπιο
14
Has thanked: 6 times
Been thanked: 1 time

Καλησπερα ή καλημέρα ανάλογα πότε το διαβάζετε.
Είμαι ο Πάνος για όσους με θυμούνται. (που λογικα θα με θυμαστε δεν γινετε :beah2 :beah2 :beah2 )
Μετα απο την τεραστια απουσια μου αποφασισα να μπω πιστευω οτι ελειπα πανω απο 6 μηνες μου ελειψε πολυ το φορυμ και ακομα περισσοτερο τα θεματα και οι συνφορουμιτες. Οι λογοι που δεν εμπενα ειναι καθαρα θεμα ζεστης βαρεμαρας και επειδη σπανια ημουν σπιτι επειδη ημουν εξω βολτες για καφε η ποτο :beah2 .
Αλλα σημερα που εμεινα σπιτι αποφασισα να ξαναμπω και ειδα τοοοοοοοσα πολλα καινουργια θεμα που δεν ξερω απο που να ξεκινισω. :xp1 Μου ελειψε πολυ το φορουμ και πολλες φορες οταν ημουν εξω ελεγα να μπω το βραδυ στο φορυμ να πω μια καλησπερα αλλα δυστυχως ποτε δεν το εκανα μεχρι τωρα γιατι γυρνουσα πρωι και πτωμα που να ανοιγεις το Pc τωρα μεσα στα αγρια χαραματα να θυμηθω που ειναι το ενα που ειναι το αλλο, πιωμενος να μυριζω ουσικι στα 50 μετρα :bigsmilie :bigsmilie :bigsmilie και παντα το αφηνα για την αλλη μερα αλλα επιτελους πηρα την αποφαση να μπω :) το ξερω σας επριξα αλλα μην ξεχναμε ειναι το μεγαλο come back να μην σας ζαλισω λιγο :lachtot :lachtot
ευχαριστω για την αναγνωση
με αγαπη Πανος
πανος
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

αντε, καλως επανηλθες και σιδηροκεφαλος! χαχα

(παραπονιαρη! :beah2 )
Εικόνα
panos12396
Νήπιο
Νήπιο
14

ευχαριστω Στεφανε :)
πανος
NavalArchitect

Καλώς τον
panos12396
Νήπιο
Νήπιο
14

καλως σε βρηκα αν και δεν ειχαμε την τυχη να γνωριστουμε
πανος
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29398 times
Been thanked: 29552 times

Καλωσήρθες Πάνο, έχω διαβάσει αρκετές από τις δημοσιεύσεις σου.
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Μικρέ καλως ήρθες και πάλι! Είσαι συγχωρεμένος, η αλήθεια είναι ότι στην ηλικία σου προέχουν οι κοπέλες, το διάβασμα και οι βόλτες με φίλους (η σειρά δεν είναι τυχαία :megagrin ) και μετά τα forums!
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Γειά σου Πανούλη!!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Arisk
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 1273 times
Been thanked: 790 times

Καλως ηρθες λοιπόν,
Προδότη που παράτησες τους φίλους σου στο φόρουμ για να ασχοληθείς με Μπύρες, ποτά, παραλίες ηλιόλουστες, δροσερές και πιτσιρίκες φρέσκες- ζουμερές- με σφικτά ηλιοκαμένα κορμιά να λικνίζονται στα beach bar στους ρυθμούς της μουσικής.
Μα καλά δεν ντράπηκες καθόλου?
:megagrin :megagrin :megagrin
Άρης
panos12396
Νήπιο
Νήπιο
14

Arisk εχεις απολυτο δικιο ετσι ηταν περιπου το καλοκαιρι ολη μερα εξω κοπελες ποτα ξενυχτια ασε χαμος μεγαλος θα εχω να λεω ιστοριες μεχρι και του χρονου το τι περασα φετος :) ευχαριστω για το καλως ορισμα και να ξερετε οτι μου λειψατε παρααα πολυ α και επισης φετος το καλοκαιρι σας προδοσα ακομα χειροτερα ξυριστικα 6 φορες και αυτο με trimmer :) ξερω θα τα ακουσω :beah2 :beah2
πανος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα”