Καλησπέρα παιδιά, δυστυχώς δεν έχω χρόνο να παρουσιάσω αυτό το πινέλο, μάλλον απο Σεπτέμβρη όταν γυρίσουμε με το καλό.
Έχω μια παρατήρηση. Έχει πολύ περίεργη συμπεριφορά, ο αφρός μένει στο εξωτερικό του θύσανου και σαν να "φυσάει" όταν το ακουμπάω στο πρόσωπο.
Επίσης ξέρετε αν αυτό το πινέλο χρειάζεται στρώσιμο;
Τούρκικο πινέλο αλόγου Νο. 6
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Ολα τα πινελα θελουν στρωσιμο ιδιως αυτα του Αγριοχοιρου
Αλογου εχω μα δεν εχω παρατηρησει αυτο το φαινομενο
Δεν ειναι και στα + αυτου μα δωστου λιγο χρονο.
Αλογου εχω μα δεν εχω παρατηρησει αυτο το φαινομενο
Δεν ειναι και στα + αυτου μα δωστου λιγο χρονο.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
Ανοίγω αυτό το θέμα μια και βλέπω ότι δεν έχουμε συγκεκριμένο θέμα για το πινέλο.
Θα παραθέσω μια εικόνα για την ώρα, δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει να κάνω πιο λεπτομερή παρουσίαση μια και το πινέλο κοστίζει $3 και είναι πολύ φθηνή κατασκευή αλλά σίγουρα από τα πιο καλά σε σχέση τιμής/επίδοσης.
Έχει το πρόβλημα του αραιού θύσανου ο οποίος κάνει τρύπα στη μέση κατά την διάρκεια του lathering. Το ενδιαφέρον είναι οτι ο αφρός μένει στο εξωτερικό του πινέλου αντί στο εσωτερικό όπως στα πινέλα ασβού/γουρουνιού.

Θα παραθέσω μια εικόνα για την ώρα, δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει να κάνω πιο λεπτομερή παρουσίαση μια και το πινέλο κοστίζει $3 και είναι πολύ φθηνή κατασκευή αλλά σίγουρα από τα πιο καλά σε σχέση τιμής/επίδοσης.
Έχει το πρόβλημα του αραιού θύσανου ο οποίος κάνει τρύπα στη μέση κατά την διάρκεια του lathering. Το ενδιαφέρον είναι οτι ο αφρός μένει στο εξωτερικό του πινέλου αντί στο εσωτερικό όπως στα πινέλα ασβού/γουρουνιού.

Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29667 times
- Been thanked: 29933 times
Εγώ θα έλεγα να έμπενες και στα "ενδότερα" Δημήτρη. Η τρίχα του είναι σκληρή; Από μασάζ στο πρόσωπο τι λέει; Δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα για τα τούρκικα πινέλα γενικώς αλλά δεν έχω και προσωπική άποψη.
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
Η τρίχα του είναι σκληρή αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά να μπορώ να δώσω άποψη. Επίσης δεν ξέρω αν το πινέλο στρώνει - αν ναι, τότε σίγουρα το δικό μου δεν είναι στρωμένο.
Μασάζ στο πρόσωπο κάνει μια και έχει σκληρή τρίχα αλλά δεν έχει backbone λόγω αραιού θύσανου.
Μου φαίνεται ότι το εγγλέζος Βρασίδας το θεωρεί πολύ καλό για την τιμή του αλλά είναι πραγματικά πολύ χαμηλή ποιότητα κατασκευής.
Σκοπεύω να κάνω ένα low budget ξύρισμα (με Arko και το πινέλο) και θα σας δώσω περισσότερες πληροφορίες.
Με δυο λόγια: είναι πάμφθηνο αλλά και αξιοπρεπές για την τιμή του.
Μασάζ στο πρόσωπο κάνει μια και έχει σκληρή τρίχα αλλά δεν έχει backbone λόγω αραιού θύσανου.
Μου φαίνεται ότι το εγγλέζος Βρασίδας το θεωρεί πολύ καλό για την τιμή του αλλά είναι πραγματικά πολύ χαμηλή ποιότητα κατασκευής.
Σκοπεύω να κάνω ένα low budget ξύρισμα (με Arko και το πινέλο) και θα σας δώσω περισσότερες πληροφορίες.
Με δυο λόγια: είναι πάμφθηνο αλλά και αξιοπρεπές για την τιμή του.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Ποσα ξυρισματα εχεις κανει πανω κατω με αυτο το πινελο?

- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Ok, δωστου λιγες ευκαιριες ακομη...